ouzoubourou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 παιδια χτες μου καηκε η καρτα γραφικων,χρειαζομαι γνωμες για να παρω μια νεα το συστημα μου ειναι win 7 pentium 4 3,00 ghz 64bit ram ddr2 3,00 gb 250 gb hard disk γενικα δεν ειναι τιποτα το ιδιατερο 5ατιας μηχανημα αλλα δουλευει καλυτερα απο σκυλι η προηγουμενη ηταν μια geforce 8400 gs pci-e 256 mb το μηχανημα το εχω κυριως για δυο λογους σερφαρισμα κ ταινιες απο παιχνιδια οταν ειχα χρονο επαιζα ages of empires κ λιγο με δυσκολια ομως,pes οποτε τα παιχνιδια ειναι κατι που δεν με πολυενδιαφερει αυτην την στιγμη εχω βαλει δανεικη απο εναν φιλο μια 7600gt η οποια στον δεικτη εμπειριας μου εβγαλε 5,8 κ η διαφορα απο την προηγουμενη ειναι ενφανης στις ταινιες ειδικα σε σχεση με την 8400 που εβγαζε 3,3 στον δεικτη εμπειριας....... θα ηθελα να μου προτεινεται μια καινουρια που θα κανω την δουλεια μου αλλα να εχει κ μελλον σε περιπτωση αναβαθμισης επεξεργαστη στο μελλον η μια μεταχειρισμενη με λιγα χρηματα για να κανω την δουλεια μου ικανοποιητικα για οσο ακομα αντεξει ο επεξεργαστης..... παραλειψη μπορω να διαθεσω 60-80 ευρω
vasilisga Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 http://multirama.gr/products/product?pid=0350125&catid=020300 με αυτην θα νομιζεις οτι εισαι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με την 8400 καλα αυτη η τιμη δεν υπαρχει ετσι? σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την χτυπησω και εγω, βεβαια με προβληματιζει οτι εχει 12 μηνες μονο εγγυηση...
ouzoubourou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 http://multirama.gr/products/product?pid=0350125&catid=020300με αυτην θα νομιζεις οτι εισαι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με την 8400 καλα αυτη η τιμη δεν υπαρχει ετσι? σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την χτυπησω και εγω, βεβαια με προβληματιζει οτι εχει 12 μηνες μονο εγγυηση... οντως!!στον σκρουτζ την φθηνοτερη την δειχνει 89....μπας κ ειναι τυπογραφικο? αν δεν ειναι νομιζω δεν υπαρχει αμφισβητιση φαινεται κορυφαια γιαυτα τα λεφτα
vasilisga Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 στην θεση σου εγω θα την ειχα ηδη παραγκειλει μπορει να το κανω και εγω λιαν συντομως
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Όντως, πρόσεξε το τροφοδοτικό σου. Και λάθος να είναι η τιμή, αν την παραγγείλεις, έχεις πολλές πιθανότητες να την πάρεις σε αυτήν την τιμή. Πολύ καλή τιμή btw.
d3m0n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν είναι και τόσο καλή περίπτωση. Reference cooler = ελικόπτερο + προβλήματα με ψηλές θερμοκρασίες. Μιλάει παθών της συγκεκριμένης υλοποίησης.
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Και 12 μηνες εγγυηση κατασκευαστη, ενω τη θυμαμαι με 24 η 36 πιο παλια. Κατι βρωμαει.
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 η 4850 οντως ειναι σε πολυ καλη τιμη, αλλα κι εγω θα την απεφευγα για τους λογους που αναφερθησαν παραπανω + του οτι θα τρωει ΤΟ bottleneck λογω cpu! θα προτεινα μια 4670 η μια 4650 για το συστημα σου! http://www.skroutz.gr/s/91399/XFX-Radeon-HD4670-1GB-HD467XZDQ2.html http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=4650
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το bottleneck είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά δεν είναι κάπως να δώσεις περισσότερα για υποδεέστερη κάρτα; Τουλάχιστον με τη λογική ότι ίσως να του χρησιμεύεσει περισσότερο μελλοντικά. Οι 12 μήνες εγγύησης έτσι κι αλλιώς δεν ισχύουν απ' το νόμο. Τουλάχιστον 24 είναι, αν δεν κάνω λάθος.
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Σαφώς. Γι' αυτό το λόγο καλύτερα να πάρει κάτι που θα του μείνει αργότερα.
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Και 12 μηνες εγγυηση κατασκευαστη, ενω τη θυμαμαι με 24 η 36 πιο παλια. Κατι βρωμαει. Δεν είναι και τόσο καλή περίπτωση. Reference cooler = ελικόπτερο + προβλήματα με ψηλές θερμοκρασίες. Μιλάει παθών της συγκεκριμένης υλοποίησης. Παιδιά όπως ανέφερα και αλλού αυριο θα την έχω και θα πώ νέα. Και γω είχα κάποτε αυτή την υλοποίηση μια της connect 3d και όντως είναι θορυβώδης και αδυναμο το reference cooler της. Πάντως ας μην είμαστε και υπερβολικοί. Η τιμή τα σπάει και όσον αφορά το cooler και το 12μηνο εγγύησης θεωρώ πως και πάλι είναι τρελή ευκαιρία. Άλλωστε πόσο θα πιάνει σε ένα εξάμηνο απο τώρα μια 4850 used ακόμα και ακριβότερη υλοποίηση? Σε ενα χρόνο θα κάνει απόσβεση στα 50 euro δεν το συζητάμε. Επίσης με πολύ λίγα ευρώ μπορεί να πάει εδώ και να έχει πολύ καλή και αθόρυβη ψύξη συνάμμα.
ouzoubourou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 παιδια αν κ με μπερδεψατε πολυ οπως καταλαβαινετε δεν εχω καρτα γραφικων οσο κ αν εψαξα δεν βρηκα καποια καλυτερη σε αυτα τα χρηματα,το συστημα μολις βρεθουν τα κονδυλια θα αναβαθμιστει επεξεργαστης-μητρικη,οποτε πιστευω οτι αυτη η καρτα θα ειναι αρκετη για αρκετο καιρο ακομα για τις οχι κ τοσο απαιτητικες εργασιες που το θελω αυτο με το bottleneck δεν το πολυκαταλαβα να σας πω την αληθεια αλλα για το θεμα ψυξης κ θορυβου αν χρειαστει θα παρω το επιπλεον cooler που μου προτεινατε,τροφοδοτικο εχω ενα 500αρι της thermaltake οποτε πιστευω ειμαι καλυμμενος. οσο για το multirama εστειλα χθες τον αδερφο μου να το παρει απο του πειραια φυσικα δεν υπηρχε,αλλα το καλυτερο ειναι η απαντηση του πωλητη,ο κυριος που μολις εφυγε ζητησε κ αυτος αυτην την καρτα γραφικων η οποια ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της αλλα δυστηχως μας τελειωσε.....ειχα βγαλει σε φωτοτυπια το σαιτ κ ο μικρος το εδειξε κ του ειπε πως το βρηκε απο κει κ ειναι διαθεσιμο,πωλητης,ναι ξερετε υπαρχει μονο 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κ αυτο εχουν βαλει στο σαιτ!!!!!!!!!! ποσα θελουν να μας τρελανουν???? επειδη δεν πιστεψα αυτη την αηδια πηρα σημερα στο τμημα τηλεφωνικων παραγγελιων κ μου ειπαν πως ειναι διαθεσιμη,την παρηγγειλα πηρα τον αριθμο παραγγελιας κ την τριτη θα την εχω πιστευω....απο το καταστημα του πειραια!φταιω να παω να του πω πως νιωθω πολυ τυχερος που πηρα το μοναδικο κομματι που υπαρχει στην ελλαδα η θα εχω καμια εκπληξη απο τον πωλητη που πηγε να δουλεψει τον μικρο??? βεβαια υπαρχει κ η περιπτωση να ηρθε καινουρια παρτιδα σημερα οποτε κ τζαμπα τον κατηγορω....ξερω ειναι εκτος θεματος ολα αυτα αλλα σας νιωθω σαν να σας ξερω τοσα χρονια που παρακολουθω το φορουμ,ετσι χανουνε πελατες στο πλαισιο που τοση κριτηκη εχουν φαει θα σκιζοντουσαν να με εξυπηρετησουν.....συγνωμη για την πολυλογια κ σας ευχαριστω για τις γνωμες σας πραγματικα βοηθατε/αμε κ εγω οπου μπορω κοσμο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.