Προς το περιεχόμενο

Έτοιμη η τελική έκδοση του Adobe Flash 10.1

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απορία, κάνετε uninstall τις προηγούμενες εκδόσεις ή περνάτε κατευθείαν από πάνω την νέα?

και format πρωτα μη σου πω..:-D:-D:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μπα δεν παιζει να ειναι αυτο. με τον IE κ τον chrome (αυτος ρουφαει το plugin απο το συστημα, οπως γινεται η εγκατασταση απο τον IE) δεν το κανει. τωρα δε το κανει κ με τον FF. τι να πω. ισως ηθελε restart το pc μου.αν το ξανακανει στον FF θα ενημερωσω

• Moderators

απτο gpu accelerated hd video επωφελουνται κυριως τα μηχανακια με αδυναμο επεξεργαστη αλλα σχετικα καλη καρτα γραφικων.Οποτε λογικο ειναι.

Ετσι, εκτος απο το σχετικα καλη καρτα γραφικων. :P

Πλεον η Onboard Ati HD3200 μου, με 256 ταπεινα MB shared μνημης απο το συστημα, μπορει και παιζει (εστω και με 70% GPU load) τα full HD flash videos.

Ο επεξεργαστης, ενας ταπεινος AMD Χ2 5050e 45W 2,6Ghz προ-προηγουμενης γενιας δεν ηταν δυνατον να παιξει 1080p flash video χωρις σπασιματα. ;)

Πριν λιγο επεσα πανω σε αυτο και το δοκιμασα

FlashVideoReplacer

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/161869/

Ενα τιμιο plugin που κανει οτι υποσχεται δηλαδη. Απλα τα υποστηριζομενα sites ειναι μολις 3!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
μπα δεν παιζει να ειναι αυτο. με τον IE κ τον chrome (αυτος ρουφαει το plugin απο το συστημα, οπως γινεται η εγκατασταση απο τον IE) δεν το κανει. τωρα δε το κανει κ με τον FF. τι να πω. ισως ηθελε restart το pc μου.αν το ξανακανει στον FF θα ενημερωσω

επιβεβαιωνω τελικα οτι συνεχιζει να κολαει στον firefox. chrome και ie που δουλεουν με το system plugin του ie παιζουν χωρις κολλημα.αρα ειναι μονο προβλημα στον firefox στο συστημα μου..

edit: συγνωμη για την βλακεια που πεταξα. ο chrome k o firefox παιζουν τελικα απο το ιδιο plugin. τωρα εκανα uninstall τα παντα κ ξανα install απο την αρχη.

ολα καλα στους αλλους, ο firefox δεν καταλαβαινει χριστο. καποιο bug ειναι δεν εξηγειται αλλιως. η καποιο conflict με τα plugins που εχω, παιζει κ αυτο.

Επεξ/σία από scrooge

fixed. με τους νεους 10.6 της ATI. η καρτα μου απο το 2-3 που γινοταν χρηση πριν τωρα παει 6-10%..προφανως κολλουσε γιατι η καρτα κοιμοταν. οποτε της ΑΤΙ ηταν το προβλημα..

edit:γιατι δεν εγινε auto-merge στα posts μου?

και εγω παιδες ανοιξα σημερα τον υπολογιστη και μου πεταξε σημερα μηνυμα για αναβαθμιση . εκανα update και το adobe flash player και το adobe flash player active-x

το συστημα μου ειναι AMD X2 4400+ 2.4Ghz , Ati HD3870 με 10.4 drivers και win7 32bit . στο βιντεο με το σκυλακι στα 1080p εχω σπασιματα συνεχεια και απο το task manager βλεπω το cpu στο 100% . στο Everest στο GPU Utilization παιζει 1-2% .

εγω νομιζω οτι χειροτερα εγινε :P , αν και δεν εχω δοκιμασει το ιδιο βιντεο στην παλιοτερη εκδοση του flash player

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ θα δοκιμασω τωρα !!!

δε μπορω να πω οτι ειναι ΟΚ . ισως να ειναι καπως καλυτερα απο πριν , αλλα ο cpu χτυπαει 96-100%

Επεξ/σία από dimitris2006
Συγχώνευση 2 μηνύματος(ων)

Το προβλημα του clipping παραμενει παντως, και σε IE και σε FF (σε firefox λιγο περισσοτερο, αλλα γενικα υπαρχει και στα δυο).

Τοσα λεφτακια δινει η adobe για την -ο θεος να την κανει- πλατφορμα της, ενα buffer δεν μπορεσε να υλοποιησει τοσο καιρο; :mad:

Εδω στο VLC υπαρχει δυνατοτητα να ρυθμισεις κιολας το μεγεθος το buffer, οποτε πηγα εγω και το εβαλα στα 4000ms, οποτε και ακομα και να κολλησει, θα το κανει τεσσερα δευτερολεπτα μετα :P

Χωρις πλακα, με τοσο μεγαλο buffer μπορεις να εχεις ανοικτο utorrent να seedαρει δεκα torrents στο ασυρματο της σχολης, ο δισκος να κανει χορο κανονικο, αλλα ο VLC να μην καταλαβαινει τιποτα ακομα και σε HD βιντεακια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιοτερες εκδοσεις που βρισκουμε..? :mad: ξαφνικα κολλαει το youtube ενω πριν δεν ειχα προβλημα.. τι την ηθελα την αναβαθμιση..??????

EDIT: Τι, δε θα δουλεψει το video tag της html5..? :lol::lol::lol: τα κεφαλια θα τους παρει.. θα ξαναγυρισουν εκει που ξεκινησαν, στα μπανερακια.. ;)

Επεξ/σία από Demetris77

Παλιοτερες εκδοσεις που βρισκουμε..? :mad: ξαφνικα κολλαει το youtube ενω πριν δεν ειχα προβλημα.. τι την ηθελα την αναβαθμιση..??????

http://kb2.adobe.com/cps/142/tn_14266.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...