Προς το περιεχόμενο

Έτοιμη η τελική έκδοση του Adobe Flash 10.1

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραξενεύτηκα διότι εμένα είναι περίπου στο 8% σε 1080p & full screen video από youtube με i7 920 και Firefox. Αλλα ok!

Ευχαριστημένος πάντως με τον 10.1 δεν είμαι. Και εξηγούμε.

Επειδη στον Firefox έβαλα τον 10.1 χωρίς μέτρηση πριν, για το CPU usage, είπα να χρησιμοποιήσω τον Internet Explorer και να πάρω μετρήσεις και πριν και μετά.

Χωρίς λοιπόν τον Flash 10.1 η CPU ήταν μεταξύ 7-10% για βίντεο 1080p & full screen. H GPU λογικό 0%.

Βάζω τον 10.1 και συνεχίζει η CPU να παίζει μεταξύ 7-10% αλλά τώρα δουλεύει και η GPU ένα 25-30% [ATI 5870].

Τι να πω... θέλουν δουλειά ακόμα...

Για να μην πω τίποτα χειρότερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εμενα παλι μου εριξε τον επεξεργαστη απο ~10% σε ~5% αναλογα με τα ghz που τον τρεχω.(τον 920 d0 εχω και γω..)

Μιλαμε με για δραματικες διαφορες!:-D:-DAnyway ..απτο gpu accelerated hd video επωφελουνται κυριως τα μηχανακια με αδυναμο επεξεργαστη αλλα σχετικα καλη καρτα γραφικων.Οποτε λογικο ειναι.

Κι αλλη ερωτηση: Το "hardware acceleration" που υποστηριζει το flash ειναι DXVA1 ή DXVA2;

Γενικα, πριν μετρησετε ποσο "ελαφρυνε" η CPU σας, περαστε απο το DXVA checker να δειτε τι υποστηριζει η καρτα σας.

Αν η καρτα γραφικων σας δεν υποστηριζει το hardware acceleration που θελει το flash, δεν υπαρχει λογος να κοιτατε το CPU usage, περιμενοντας να κατεβει...

Και κατι αλλο.. δειτε τι μνημη τρωει τωρα με πχ 2 παραθυρα ανοιχτα και το βιντεακι

>[url]http://www.youtube.com/watch?v=DUM1284TqFc&fmt=37[/url]

του (μεγιστου) parsifal.. εγω τρομαξα παντως..:confused:

(any browser)

παιδια να ρωτησω κατι απο τοτε που εβαλα τον 10.1 στον firefox μου κανει κατι στιγμιαια κολληματακια στο youtube καθε τοσο, ανα μισο λεπτο περιπου κ για μισο δευτερολεπτο ή λιγοτερο. ειναι ασχετο αν βλεπω 360p ή 1080p. το κανει παντα. την ati την χρησιμοποιει για το decode κανονικα. δεν ειδα αν το κανει κ στον IE8. εχετε παρατηρησει κατι τετοιο κανεις? μηπως ειναι καμια buggιά του νεου flash?

παιδια να ρωτησω κατι απο τοτε που εβαλα τον 10.1 στον firefox μου κανει κατι στιγμιαια κολληματακια στο youtube καθε τοσο, ανα μισο λεπτο περιπου κ για μισο δευτερολεπτο ή λιγοτερο. ειναι ασχετο αν βλεπω 360p ή 1080p. το κανει παντα. την ati την χρησιμοποιει για το decode κανονικα. δεν ειδα αν το κανει κ στον IE8. εχετε παρατηρησει κατι τετοιο κανεις? μηπως ειναι καμια buggιά του νεου flash?

Το παρατηρησα απο αναβαθμιση σε Flash 9 σε Flash 10 (σε περιβαλλον vista παντα). Γενικα προκειται για ανοησια του flash. Απο τοτε δεν εχω βρει καποιο fix. Το μονο fix ειναι να κατεβεις πισω στην εκδοση 9 r3x

To ωραιο ειναι οτι λιγα ποστ πιο πανω υποτιθεται οτι αυτο το προβλημα εχει φτιαχτει στην 10.1

Για αλλη μια φορα η adobe καταφερε να κανει τη χειροτερη εφαρμογη της ακομα χειροτερη!

Ειναι δυνατον σε βιντεο 360p (youtube) να σκαει ο ff οταν το βαλω σε πληρη οθονη?

Ειναι δυνατον σε βιντεο 480p (οχι youtube) να ανεβαζει τοσο πολυ την χρηση της cpu ωστε να φτανει σε 10 λεπτα 79oC (απο ~50oC idle)? Επισης δεν δειχνει τα controls του player.

Να το βρασω το dxva και το συναφι του!

Παω να υποβαθμισω σε 10.0.x πριν παθω εγκεφαλικο!

• Super Moderators
To ωραιο ειναι οτι λιγα ποστ πιο πανω υποτιθεται οτι αυτο το προβλημα εχει φτιαχτει στην 10.1

δεν έχω προσέξει κάτι, λογικά το έφτιαξαν

shit happens kurkosdr...

Εμενα μια χαρά με Firefοχ. Βέλος το youtube. 5 - 10 % το cpu usage.

για linux λεει..

ασε jim πολυ χαλι.Τουλαχιστον για youtube,το minitube σωζει λιγο την κατασταση.

Τι είναι αυτό πάλι .... (?)

Έκανα update τον flash, σε OpenSuse 11.2 και Γα@%@#κε ο Δίας!!!

Tα video από YouTube κολλούσαν κάθε ένα δευτερόλεπτο και ιδιαιτέρα τα 1080p!!

Τρίχες κατσαρές, το υποβάθμισα ξανά πίσω!!! Αίσχος!!!:mad::mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...