Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πιο λόγο πέρασα από τον 8bit-ο lynx στον 16bit-o opera του 1994 και από εκεί σε άλλους 32bit netscape, mozilla κτλ.........δε κατάλαβα ποτέ μου....τι διαφορά άραγε να κάνουν τα bit σε ένα browser?

Δε νομίζω πως είναι και τόσο πετυχημένη αυτή η σύγκριση. Δηλ. κάποιος μέσος χρήστης που χρησιμοποιεί 32bit εφαρμογές σε σχέση μ έναν που χρησιμοποιεί τις αντίστοιχες 64bit, υστερεί; Εδώ δε βλέπει διαφορά σε επιδόσεις κάποιος που χρησιμοποιεί 64bit OS (στη γενική περίπτωση)...

Φυσικά μιλάω για το σήμερα.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κι εμένα το ίδιο έκανε.

Έβαλα τους τελευταίους drivers της ΑΤΙ και όλα καλά.

Και εγω τους τελευταιους drivers της nvidia ειχα και φυσικα τους ξαναβαλα αλλα παλι τα ιδια κανει...

Δημοσ.

Επειδή βλέπω οτι υπαρχει αναβαθμιση και για νετμπουκ να εισαγουμε το αρχειο που υπαρχει στην αρχη της σελιδας ή να περιμενουμε αυοτματα αναβαθμιση απο το update της εταιρειας?

Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει,οτι η διαφορά με το cpu usage φαίνεται οταν βλέπεις youtube σε full-screen,οχι σε windowed-mode.

μπορεί κάποιος να δοκιμάσει?

Δημοσ.
Δε νομίζω πως είναι και τόσο πετυχημένη αυτή η σύγκριση. Δηλ. κάποιος μέσος χρήστης που χρησιμοποιεί 32bit εφαρμογές σε σχέση μ έναν που χρησιμοποιεί τις αντίστοιχες 64bit, υστερεί; Εδώ δε βλέπει διαφορά σε επιδόσεις κάποιος που χρησιμοποιεί 64bit OS (στη γενική περίπτωση)...

Φυσικά μιλάω για το σήμερα.

Το λες γιατί προφανώς χρησιμοποιείς windows, οπότε τι διαφορά να δεις στον notepad και wordpad στα 64bit?? Αλλά ας μιλήσουμε για windows λοιπόν και για το μέσο χρήστη...Σε αφήνω να καταλάβεις μόνος σου τις διαφορές βάζοντας 32 - 64 bit εφαρμογές και τεστάροντας τες. Αφού λες για το τώρα...ας πούμε office 2010 32/64...winrar 64/32...7zip64/32...convertxdvd...εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης...photoshop...και αν θες και πιο παλιά ας πούμε farcry 64, UT2004 64...Γιατί δεν είναι πετυχημένη σύγκριση από τα 32-64 και είναι η 8-16-32bit?

Δημοσ.

Γιατί δεν έχω δει κάποια διαφορά χωρίς να χρησιμοποιήσω χρονόμετρο.

Wordpad δε χρησιμοποιώ. ΟΚ, το winrar είναι σημαντικά ταχύτερο. Photoshop δεν έχω δοκιμάσει οπότε δε μπορώ να διαφωνήσω. Crysis 32/64 δεν κατάλαβα διαφορά (και με χαμηλομένα τα settings των γραφικών για να μην τρώω πόρτα από κει). Ούτε με τις beta του office 2010 32/64.

Δημοσ.
Γιατί δεν έχω δει κάποια διαφορά χωρίς να χρησιμοποιήσω χρονόμετρο.

Wordpad δε χρησιμοποιώ. ΟΚ, το winrar είναι σημαντικά ταχύτερο. Photoshop δεν έχω δοκιμάσει οπότε δε μπορώ να διαφωνήσω. Crysis 32/64 δεν κατάλαβα διαφορά (και με χαμηλομένα τα settings των γραφικών για να μην τρώω πόρτα από κει). Ούτε με τις beta του office 2010 32/64.

Στο crysis είδα διαφορά στη λεπτομέρεια των γραφικών. Στις beta του office είδα διαφορά στο loading time. Πάντως η adobe σκότωσε την έκδοση flash του linux 64, ευτυχώς είχα κατεβάσει την beta πριν καιρό. One down λοιπόν, 2 to go...macintosh και μετά windows!!

Δημοσ.
ποιο gpu gadget χρισημοποιειτε ?

Υπάρχει αυτό: GPU Observer

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε gadget δεν το ξέρω.

Πάντως περί GPU τι καλύτερο από GPU-Z..

εγω τρεχω full screen και το cpu usage einai ~ 1 %

1080p video?

Δημοσ.

1080p video?

που ειναι το παραξενο?Και μενα σε 1.6ghz(sleep mode) ειναι ~6% σε fullscreen.Αν τον παω στα 3ghz περιπου τοτε..ειναι ~2%.

Δημοσ.
Υπάρχει αυτό: GPU Observer

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε gadget δεν το ξέρω.

Πάντως περί GPU τι καλύτερο από GPU-Z..

1080p video?

ναι 1080p βαζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...