Προς το περιεχόμενο

Έτοιμη η τελική έκδοση του Adobe Flash 10.1

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ορίστε και σχετικό άρθρο από το Adobe Flash Player Team Blog: Flash Player 10.1 Flash Player 10.1 Now Available for Windows, Mac, and Linux [sic]

[sic] για το κόμμα που προηγείται του "and"... :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Πάλι το συγκεκριμένο misconception μπροστά μου! :devil:

Κρίμα, κι έχω αφιερώσει πολλές σειρές σε αυτό το φόρουμ για να εξηγήσω ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα εκτέλεση arbitrary κώδικα από τη GPU μέσω CUDA/Stream/whatever και το να στέλνεις το video stream στη dedicated engine που διαθέτει μία GPU για video decoding.

shit happens :-(

ισχύει ότι το gpu acceleration είναι μόνο για fullscreen flash videos (κάπου το είχε πάρει το μάτι μου) ή ακόμα και για windowed?

Επισκέπτης

μόλις το έβαλα και εγώ :) και το δοκίμασα σε ένα video 1080p στο youtube και δουλεύει το gpu acceleration έχω ένα gadget και λέει 5% όταν βλέπω το video και σε full screen και χωρίς να το βάλω σε full screen

64αρη όμως ακόμα να βγάλουν και μάλλον θα αργήσουν να το κάνουν.

When will 64-bit versions of Flash Player 10.1 be available?

The 64-bit versions of Flash Player will not be in the initial release of Flash Player 10.1. We remain committed to bringing native 64-bit Flash Player to Windows, Mac, and Linux in the future. There are plans to replace the now closed Flash Player 10 for 64-bit Linux prerelease with a new release built on Flash Player 10.1.

Υπομονή, δεν άλλαξε και κάτι - όπως έβλεπες τα videos, έτσι θα τα βλέπεις και πάλι! Υπομονή αρκεί να δούμε την απάντηση του html5 και της google με το vp8! Πάντως ο internet exploder 9 έρχεται με html5 gpu accelaeration. Αν θέλει κάποιος ας κάνει ένα test με videos από το youtube σε flash, αλλά το ίδιο και σε html5 στην preview του exploder και ας μας πει τις εντυπώσεις του. Θα μας ενδιέφερε του περισσότερους από εμάς, μιας που έχουμε ξεμείνει με intel graphics λαπτοπάκια προ 950 εποχής! Θα το έκανα εγώ το τεστ, αλλά είμαι παραδοσιακά σε linux!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μωρέ μια χαρά τα βλέπω και τώρα. και τα 1080p με 80% load όμως. δεν θα με χάλαγε να τον ξεκούραζα και να γινόταν λίγοτερο βαρύ το youtube και όχι μόνο.

edit: στο wikipedia, λέει ότι η κάρτα μου υποστηρίζει cuda. πως μπορώ να τσεκάρω αν όντως υποστηρίζει και είναι ενεργοποιημένη η cuda;

edit2: άνοιξα το everest και είδα τα εξής που έχω στα screenshots. τελικά έχει υποστήριξη για cuda ε;

post-6376-129063098384_thumb.jpg

post-6376-129063098387_thumb.jpg

Επεξ/σία από kallair

Μια ερωτηση: Το προβλημα του stuttering/clipping στα video που συμβαινει καθε 30 με 45 δευτερολεπτα το φτιαξανε;

Εκει που παιζει κανονικα, ξαφνικα κολλαει για μισο δευτερολεπτο, και μετα συνεχιζει σαν να μην συνεβη τιποτα. Τρομερα εκνευριστικο.

Και δεν μιλαω για 720p/1080p, συμβαινει και στις απλές αναλυσεις... (και με cpu usage κατω του 20%)

Εγω γιατι μολις παω να παιξω ενα βιντεο youtube HD μου κρεμαει ο driver της nvidia και βγαζει αντι για το βιντεο ενα πρασινο φοντο;

Εβγαλα drivers τους ξαναβαλα και παλι τα ιδια.Κατι παιζει με το νεο flash...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...