Nik.K Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Λαθος του φιλου σου να μην αγορασει modular οταν δεν εχει συστημα με πολλα components, εκτος αν σκοπευει να το τιγκαρει συντομα.
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Λαθος του φιλου σου να μην αγορασει modular οταν δεν εχει συστημα με πολλα components, εκτος αν σκοπευει να το τιγκαρει συντομα. Αν και ξερει καποια πραγματα απο υπολογιστες(δηλαδη για παραδειγμα σε τι επεξεργαστη να κινηθει για την δουλεια που τον θελει) ειχε ενα θεμα με την διαθεσιμοτητα τον προιοντων.Ετσι ενω μερικα λεγανε παραδοση σε 24 ή 72 ωρες ,πεσανε μερικα τηλεφωνηματα για ακυρωσεις λογο μη διαθεσιμοτητας.....οποτε ενω ειχε παει σε modular για αρχη αναγκαστικε να το αλλαξει.....
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παιδια ακυρες οι φωτογραφιες γιατι μας εκατσε περιπτωση.Δεν εγαθιστουνται τα windows.....Εκει που παει να κανει εγκατασταση παγωνουν τα παντα.Δοκιμασα και xp και 7.Τα παγωματα γινονται σε ασχετες στιγμες απλα παντα γινονται κατα την ενγατασταση των windows.Να σημειωσω επισης οτι 2 φορες μου εκανε restart.Καμια ιδεα???? Το συστημα αποτελειται απο: amd phenom 2 955 Gigabyte GA-890GPA-UD3H corsair xms3(http://www.nanoit.com.tw/ej03xu3/update/201003211118554780.jpg) coolermaster gx 750watt palit gtx470. Αμα θελετε καμια αλλη πληροφορια η περεταιρω περιγραφη των προιοντων πειτε το....
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε αρχικα να σετάρεις τις μνήμε manualy απο το bios μπας και αυτόματα δίνει ότι τιμες ναναι!!! Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε με την μία μνήμη μόνο και αν παλι όχι τότε με την άλλη... εναλλακτικά τρέχεις κανένα δύωρο memtest !!!
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε αρχικα να σετάρεις τις μνήμε manualy απο το bios μπας και αυτόματα δίνει ότι τιμες ναναι!!! Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε με την μία μνήμη μόνο και αν παλι όχι τότε με την άλλη... εναλλακτικά τρέχεις κανένα δύωρο memtest !!! Ευχαριστω για την απαντηση αλλα οτι προτεινεις δεν μπορει να γινει αυτες τις μερες(εξεταστικη βλεπετε) οποτε θα το δοκιμασω απο παρασκευη.Θα σε εχω στα υποψιν Ερωτηση:α)μπορει το πλαισιο να σου εγκαταστησει αλλα περιφεριακα αγορασμενα απο αλλο καταστημα????Σε αυτην την περιπτωση ισχυει η εγγυηση που δινουν για ολο το tower???? β)Στην περιπτωση εγκαταστασης αλλων περιφεριακων(αγορασμενα απο πλαισιο ή απο αλλο καταστημα) απο τριτους ισχυει η εγγυηση που δινουν???? γ)Μπορουν στο πλαισιο να σου εγκαταστησουν windows,τα οποια ομως να μην τα εχεις αγορασει εσυ ο ιδιος???Δηλαδη απλα να πας να τους πεις θελω να μου εγγαταστησετε windows και το μονο που να πληρωσεις να ειναι η εγκατασταση
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ερωτηση:α)μπορει το πλαισιο να σου εγκαταστησει αλλα περιφεριακα αγορασμενα απο αλλο καταστημα????Σε αυτην την περιπτωση ισχυει η εγγυηση που δινουν για ολο το tower???? β)Στην περιπτωση εγκαταστασης αλλων περιφεριακων(αγορασμενα απο πλαισιο ή απο αλλο καταστημα) απο τριτους ισχυει η εγγυηση που δινουν???? γ)Μπορουν στο πλαισιο να σου εγκαταστησουν windows,τα οποια ομως να μην τα εχεις αγορασει εσυ ο ιδιος???Δηλαδη απλα να πας να τους πεις θελω να μου εγγαταστησετε windows και το μονο που να πληρωσεις να ειναι η εγκατασταση Δεν γνωρίζω 100%, αλλά σύμφωνα με την κοινή λογική : α) nop β) yeap γ) noop
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Προσωπικα μου βρωμαει σκληρος. Δοκιμασε ενα καναν αλλο. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Επισης για το τροφοδοτικο το modular που ελεγες μπορουσες να πας εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Strider-Plus-Modular-PSU-850W-80-plus-Silver-ST85F-P.htm ή στο μικροτερο. Βεβαια πλεον ειναι αργα, αλλα κουβεντα να γινεται.
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 β)Εκει που λεω "ισχυει η εγγυηση που δινουν" εννοω για ολο το tower οχι για τα εξτρα περιφεριακα Αμα τους παω αυθεντικα windows τα εγκαθιστουν στο pc???? ---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ---------- Προσωπικα μου βρωμαει σκληρος. Δοκιμασε ενα καναν αλλο. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Επισης για το τροφοδοτικο το modular που ελεγες μπορουσες να πας εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Strider-Plus-Modular-PSU-850W-80-plus-Silver-ST85F-P.htm ή στο μικροτερο. Βεβαια πλεον ειναι αργα, αλλα κουβεντα να γινεται. Δεν το ειχε οταν το παραγγειλαμε ,αυτο και οι μνημες ητανε απο τα πρωτα που αλλαξανε.Τεσπα τα πραγματα τα διαλεξε το παιδι , το pc δεν ειναι δικο μου.
user12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 β)Εκει που λεω "ισχυει η εγγυηση που δινουν" εννοω για ολο το tower οχι για τα εξτρα περιφεριακαΑμα τους παω αυθεντικα windows τα εγκαθιστουν στο pc???? ---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ---------- Δεν το ειχε οταν το παραγγειλαμε ,αυτο και οι μνημες ητανε απο τα πρωτα που αλλαξανε.Τεσπα τα πραγματα τα διαλεξε το παιδι , το pc δεν ειναι δικο μου. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος η εγγυηση 3 χρονια ισχυει για το tower,τα περιφεριακα απο εκει που τα αγορασες συνηθως ειναι 2 χρονια. Οσο για τα windows κατα πασα πιθανοτητα θα σου πουν οχι. Ubuntu δοκιμασες ?
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ubuntu δοκιμασες ? Οχι να σου πω την αληθεια , αλλα και παλι δεν νομιζω να ηθελε να του τα περασουμε γιατι το μονο που θελει ειναι να πεζει κανα παιχνιδι και να σερφαρει στο νετ.Οποτε θα δοκιμασω οτι λενε και οι φιλοι απο πανω αλλα λογο πιεσμενου μου χρονου μαλλον θα το παει στο πλασιο να τον κοιταξουν....
runner1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ρε σεις παιδιά διαβάζω διάφορα σε όλο το topic.Αν φταίνε οι τεχνικοί,το μαγαζί γενικά,ο ίδιος ο πελάτης κ.α.! Να σας πω κάτι πολύ απλό για την άποψη ότι οι τεχνικοί κάνουν ότι θέλουν......!Είστε εσείς τεχνικός και έχετε 20 λίστες για parts κ.α.!Τι πιστεύετε.....ένας τεχνικός αν είχε την επιλογή να συναρμολογήσει ή όχι θα προτιμούσε να τα συναρμολογήσει όλα και να φάει πχ 3-4 ώρες ή να τα στείλει όπως είναι να τελειώνει! Εννοείται πως δεν το έκαναν επίτηδες!Το θεώρησαν καλύτερο ή έγινε κάποιο λάθος με τα χαρτιά της παραγγελίας και το έκαναν!Δεν σε πήραν τηλέφωνο να το επιβεβαιώσουν....λάθος τους αλλά έτσι όπως τα λέτε είναι σαν να τους πηγαίνετε στην κρεμάλα! Χαλαρώστε γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα "προβλήματα" σε διάφορα μαγαζιά του είδους!!!
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εγω παντως δεν τους εμπιστευομαι στην συναρμολογηση.Ποιος ξερει τι κομματια βαλανε στο pc???Καινουρια-μεταχειρισμενα???Η πρωτη 8600gts που ειχα αγορασει πριν καιρο ητανε ανοιγμενη(το σακουλακι της συσκευασιας ητανε ανοιχτο και αυτον των καλωδιων σκισμενο) και αλλα ειπα να μη δωσω σημασια αν δουλευει...Ελα που ομως μετα απο μια εβδομαδα μας αφησε χρονους........Σε αυτα τα καταστηματα οι υπαλληλοι αγοραζουν διαφορα πραγματα σε χαμηλοτερες τιμες και οτι δεν τους αρεσει το επιστρεφουν σαν καινουριο.Εχω ξαδελφο που δουλευε στο πλαισιο και ειχε αγορασει μια 4870.Μια μερα πηγε να βαλει υδροψυξη στον επεξεργαστη αλλα εκανε λαλακια και ολο το υγρο εσταξε πανω στην καρτα γραφικων...........τι εκανε????Την καθαρισε,την εβαλε στην συσκευασια της και πηγαμε μαζι να την επιστρεψουμε ωστε να παρει καινουρια.Παει στον πωλητη(τον οποιο γνωριζε) του λεει την κατασταση και αυτος χωρις να κανει τιποτα περνει την 4870 και την βαζει στο ραφι με τις καινουριες σαν να μην τρεχει τιποτα.Τωρα ποιος κακομοιρης την αγορασε ενας θεος ξερει.Στο pc του παιδιου που δεν περναει τα win ποιος μου λεει οτι δεν βαλανε μεσα οτι θελανε????Μπορει να ετυχε θα μου πειτε και να επεσε σε ελλατωματικο κομματι.........συμφωνω.Αλλα με αυτα που εχω δει δεν ξερω τι να πιστεψω.
runner1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 3-4 ώρες για συναρμολόγηση?πλακα κανεις? Διάβασε καλύτερα τι γράφω!!!Αμάν....όλοι να το παίξουν έξυπνοι και καλά για να στην πούνε!!! Μίλησα για έναν μεγάλο αριθμό υπολογιστών και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!!!!Έλεος!
eric_in Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Από προσωπική εμπειρία και πολλές παραγγελίες στο πλαίσιο μέσω ιντερνετ πραγμάτων που στο σύνολο τους γινόταν σύνθεση υπολογιστή,μου έχουν τύχει όλα…… 1.να φέρουν τα πράγματα ξεχωριστά όπως τα είχα παραγγείλει χωρίς να με πάρουν τηλ να με ρωτήσουν για συναρμολόγηση χωρίς όμως κι εγώ να το έχω ζητήσει από την επιλογή που υπάρχει όταν κάνεις παραγγελία. 2.να φέρουν τον υπολογιστή στημένο με τα γνωστά 3 χρόνια εγγύηση χωρίς να με πάρουν τηλ να με ρωτήσουν χωρίς να το έχω ζητήσει. 3.να με πάρουν τηλ να με ρωτήσουν αν θέλω συναρμολόγηση Βγάλτε συμπεράσματα τώρα…. Άπλα έχω αρχίσει το τελευταίο διάστημα να γράφω στις παρατηρήσεις ότι ΔΕΝ θέλω συναρμολόγηση για να αποτρέψω οποιοδήποτε λάθος όσο μπορώ αλλά και να είμαι καλυμμένος σε αντίθετη περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.