Nik.K Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ισως απλα νομιζαν πως εκανες λαθος και πατησες λαθος κουμπι. Οταν παραγγελνεις κομματια που συνθετουν ολοκληρο PC καλυτερα να στο συνθεσουν και να στο φερουν ( ας μην το θελεις ) παρα να στο φερουν σε κομματια και μετα να ωριεσαι.
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μα δεν στεκει καποιας λογικης αυτο.Εγω παραγγειλα καποια κομματια μονα τους.Αν εγω αυτα τα κομματια τα θελω για αλλους υπολογιστες τοτε τι γινεται?????????Θα αναγκαστω να τον λυσω ή θα τους το παω πισω.Με λιγα λογια τρεχαματα........Για αυτο και μονο τους θεωρω απαραδεχτους
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Οπως ειπα, αν παραγγειλες κομματια που συνθετουν ολοκληρο πυργο και οχι πχ απλα ενα σκληρο, μια καρτα γραφικων και εναν επεξεργαστη λογικο ειναι να στο στησουν και μαλλον ειναι κακο να τους την λες και απο πανω επειδη απλα δεν μπορεσες να το στησεις εσυ. Δλδ περα απο το Cable Management που δεν δεχομαι πως ειναι τοσο χαλια οσο λες, οκ ισως να μην τα περασαν πισω απο την βαση της μητρικης, τι αλλο παραπανω θα εκανες ?
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Οπως λεω και παραπανω το cable management δεν με νοιαζει.Νευριαζω που το κανανε με το "ετσι θελω".Γιατι πες στην περιπτωση του παιδιου "εκατσε" και ολα τα κομματια πηγαιναν για εναν υπολογιστη.Σε αλλη περιπτωση τι θα γινοτανε?????Που γνωριζουν αυτοι οτι αυτα τα κομματια πανε για εναν υπολογιστη???Μαλλον δεν το γνωριζουν απλως το υποθετουν.Ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρανε για να ρωτησουν.Συγνωμη κιολας αλλα δεν το θεωρω κακο οπως λες να τους την "λεω" γιατι αυτη δεν ειναι σωστη τακτικη τετοιας αλυσιδας καταστηματων αλλα τακτικη μπακαλικου..... ΥΓ Αν ο τονος μου ειναι λιγο αποτομος ειναι εξαιτιας του πλαισιου και οχι οτι εχω κατι μαζι σου Nik.K.Εμεις απλα συζητηση κανουμε.Το λεω για να μην παρεξηγηθουμε ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ---------- Μόνο αυτό για μένα θα ήταν αφορμή για ξέχεσμα. Και το μηχάνημα πίσω, πακέτο. Ασε θα ειχαμε τρεξιματα αλλα δεν θελει το παιδι να δωσει παραπανω σημασια........τι να κανω δικο του ειναι το pc.Εγω παντως θα το τραβαγα. Αυτο το logo πως το βαζουνε πανω στο pc???Με κολα???Υπαρχει τροπος να βγει?Ξερει κανενας??(χωρις να αφησουμε σημαδια πανω στο κουτι)
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Με κολα ειναι, βγαλτο και με οινοπνευμα βγαλε την κολα, αν εχει μεινει καποια.
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Με κολα ειναι, βγαλτο και με οινοπνευμα βγαλε την κολα, αν εχει μεινει καποια. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
Nikosgiann Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 γενικα οταν πατε στο καταστημα και κανετε μια συνθεση,πρεπει να πειτε οτι δεν θελετε συναρμολογηση... ο υπαλληλος συμπληρωνει στο συστημα τα parts,και οταν τελειωσετε αυτος το προωθει για παραγγελια απο τη μαγουλα..μετα σε μια καρτελα εμφανιζονται ολα τα parts...αν τα τικαρει,το pc συναρμολογειται..αν οχι δεν συναρμολογειται
Aragorn Elessar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εμένα μου είχαν "κρατήσει" οι τεχνικοί μερικά παρελκόμενα. Αλλά στο τέλος "βρέθηκαν".
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 γενικα οταν πατε στο καταστημα και κανετε μια συνθεση,πρεπει να πειτε οτι δεν θελετε συναρμολογηση...ο υπαλληλος συμπληρωνει στο συστημα τα parts,και οταν τελειωσετε αυτος το προωθει για παραγγελια απο τη μαγουλα..μετα σε μια καρτελα εμφανιζονται ολα τα parts...αν τα τικαρει,το pc συναρμολογειται..αν οχι δεν συναρμολογειται Η παραγγελια εγινε απο το internet φιλε μου
masteripper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Επειδή ακούστηκε αυτο με το Cable Management θα ήθελα να σκεφτείτε και την πλευρα του νομίσματος που λέει ότι τα παλικάρια το κάνουν για δουλειά και όχι για διασκέδαση και φαντάζομαι όταν θα υπάρχει η αξιολόγηση ανα κάποια χρονική περίοδο αυτος που θα πάρει τους περισσότερους πόντους θα είναι αυτός που θα κάνει τους περισσότερους με τα λιγότερα προβλήματα και όχι αυτός που κατάφερε να κάνει τα καλώδια "αόρατα"......μπορείται να φανταστείτε ποιος θα κρατήσει την δουλειά του και ποιος θα ψάξει για άλλού. Οπότε όποιος γουστάρει super duper wow cable management παίρνει το καφεδάκι του ,ενα πακετάκι δεματικά και κόφτη και τα βάζει όπως αυτός νομίζει καλύτερα.
Roger Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Σε μια πολυκατοικια που εμενα παλαιοτερα υπηρχε μια αλλοδαπη καθαριστρια η οποια αλλοτε δεν σφουγκαριζε καθολου τις σκαλες γιατι βαριοτανε και αλλοτε οταν τις σφουγγαριζε τις εκανε αρπα κολα με νερο. Οταν διωχτηκε αυτη,ηρθε μια αλλη η οποια ειχε τις σκαλες αστραφτερες αλλα χρησιμοποιουσε πολυ χλωρινη και ενοχλουσε τις γιαγιαδες για κανα δυο ωρες μεχρι να ξεμυρισει. Διωχτηκε και αυτη
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια θα με τρελανετε???Ενταξει το calbe management για τον καθενα μας ειναι σχετικο...Και εγω στην αρχη τα ειχα ολα χυμα και μου αρεσε.Για να κανεις καλο cable management πρεπει να ασχοληθεις εσυ ο ιδιος , αφιερωνοντας 2 ωριτσες και παραπανω ωστε να παρεις ενα αποτελεσμα το οποιο θα σου αρεσει εσενα.Ετσι δεν μπορω να εχω την απαιτηση απο τους τεχνικους του πλαισιου να κανουν cable management στα pc που συναρμολογουν(ουτε εγω θα εκανα αν ημουν στην θεση τους).Αλλα μια τυπικη τακτοποιηση τον καλωδιων δεν νομιζω να τους παρει πανω απο 5 λεπτα.Εστω να τα χωσει ολα μαζι σε μια γωνια....Αυτο το πραγμα που ειδα εγω δεν υπαρχει...αλλα καλωδια κρεμονται,αλλα ειναι χωμενα κατω απο τα drive,αλλα γυρω απο τις μνημες.Δηλαδη ελεος!!!!!Πιστευω θα του επερνε πολυ λιγοτερο χρονο να τα χωσει ολα μαζι σε μια γωνια και να τα παρατησει εκει παρα να κανει αυτο που εκανε...Δηλαδη για να το κανεις αυτο θελει προσπαθεια.......... ---------- Προσθήκη στις 09:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:51 ---------- Σε μια πολυκατοικια που εμενα παλαιοτερα υπηρχε μια αλλοδαπη καθαριστρια η οποια αλλοτε δεν σφουγκαριζε καθολου τις σκαλες γιατι βαριοτανε και αλλοτε οταν τις σφουγγαριζε τις εκανε αρπα κολα με νερο.Οταν διωχτηκε αυτη,ηρθε μια αλλη η οποια ειχε τις σκαλες αστραφτερες αλλα χρησιμοποιουσε πολυ χλωρινη και ενοχλουσε τις γιαγιαδες για κανα δυο ωρες μεχρι να ξεμυρισει. Διωχτηκε και αυτη Αυτο δεν το καταλαβα.....
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Επειδη πιστευω πως ο φιλος σου εφτιαξε ενα απλο συστηματακι δεν νομιζω να υπαρχουν πανω απο 2 καλωδια για συσκευες αποθηκευσης, 2 για καρτα γραφικων, το κλασσικο 24πινο και το κλασσικο 4/8πινο οποτε μιλαμε για χοντρα χοντρα 6 καλωδια ? Παραπανω δεν νομιζω σωστα ? Οποτε ποσο μπαχαλο μπορει να ειναι με 6 καλωδια ? Αν θελεις ανεβασε μια φωτο γιατι με εβαλες σε σκεψεις.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 πω ρε φιλε,,καμια τακτοποιηση δηλαδη;μπορεις να ανεβασεις φωτο να δουμε;Κ εμενα στο δικο μου δεν εχει τρομερο cable management(συναρμολογηση πλαισιου)αλλα ειναι ολα μαζεμενα στο κατω μερος και δεν ενοχλουν το air flow.. το μονο που δεν μου αρεσε ειναι που ειχαν βαλει τα υπολοιπα καλωδια απο το τροφοδοτικο ανεμεσα στα 2 drives που εχω!
nemesiskp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Επειδη πιστευω πως ο φιλος σου εφτιαξε ενα απλο συστηματακι δεν νομιζω να υπαρχουν πανω απο 2 καλωδια για συσκευες αποθηκευσης, 2 για καρτα γραφικων, το κλασσικο 24πινο και το κλασσικο 4/8πινο οποτε μιλαμε για χοντρα χοντρα 6 καλωδια ? Παραπανω δεν νομιζω σωστα ? Οποτε ποσο μπαχαλο μπορει να ειναι με 6 καλωδια ? Αν θελεις ανεβασε μια φωτο γιατι με εβαλες σε σκεψεις. Πολυ σωστος εισαι στα καλωδια.Αλλα το τροφοδοτικο δεν ειναι modular οποτε ολα τα υπολοιπα που περισευουν πιανουν εναν χωρο...Φωτογραφια μπορει να ανεβασω απο το απογευμα(το μεσημερι θα παω σπιτι του να το φτιαξω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.