Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο-συναρμολογηση

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω και η αναβάθμιση, ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι αγορασμένη από τρίτο, είναι δωρεάν. Αρκεί τα εξαρτήματα να τα αγοράσεις από αυτούς.

Δημοσ.

Παλι καλα....Γιατι πηρε ενας φιλος διαφορα κομματια απο εκει και ενω ειχαμε πει να τα φταιξουμε ολα μαζι(να του τα συναρμολογησω εγω) αυτοι του το φερανε ετοιμο με ολα συναρμολογημενα.Κανεις βεβαια δεν τους ζητησε να το κανουν αλλα πηρανε πρωτοβουλια απο οτι φαινετε:mad:.Περιττο να πω οτι τα καλωδια μεσα στο κουτι ειναι ενα μαυρο χαλι......ολα χυμα.

Δημοσ.
Περιττο να πω οτι τα καλωδια μεσα στο κουτι ειναι ενα μαυρο χαλι......ολα χυμα.

Άντε ρε. Ένας απ τους λόγους που ζητάω να μου τα φέρνουν συναρμολογημένα (εκτός του ότι βαριέμαι να το κάνω εγώ) είναι πως φροντίζουν για το cable management αρκετά καλά.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ το συναρμολογησαν αυτοι?????Ποιος τους το ειπε??????Που ξερανε οτι η καρτα γραφικων για παραδειγμα ητανε για το συγκεκριμενο pc που πηρε το παιδι στα χερια του και οχι για καποιο αλλο.Καλα αμα ειχα παραγγειλει εγω πραγματα και μου τα εφερναν ετοιμα θα το επερνε πισω ετσι οπως ητανε

Δημοσ.

γενικα στο πλαισιο αν παραγγειλεις κομματια (οχι απο το μενου συνθεσης υπολογιστη) που απο μονα τους συνθετουν υπολογιστη θα επικοινωνησουν μαζι σου απο μονοι τους για το αν θες συναρμολογηση. σε σπανιες περιπτωσεις ξερω απο φιλο να εκαναν συναρμολογηση χωρις να το εχει ζητησει ενω εκανε την παραγγελια κομματι κομματι. αλλα χωρις κανενα παραπονο ρωτουν αν εχεις προβλημα που εγινε συναρμολογηση. αν εχεις την ακυρωνουν και σου ξαναστελνουν κομματι τον υπολογιστη

λεγονται πολλα αλλα η συναρμολογηση του πλαισιου ειναι αψογη. και αν γινεται και κανα λαθος σε τοσες χιλιαδεσ υπολογιστες καπου κατι δε θα μπει καλα....

επισης πολυ σημαντικο. αν παραγγελεις δικια σου συνθεση απο πλαισιο παιρνεις 3 χρονια εγγυηση για ολο του κουτι. οποτε αν κατι χαλασει δεν καθεσαι να ψαχνεις τι ειναι για να τους το πας...πας ολοκληρο του κουτι και σηνυθως σε 3 ωρες το παιρνεις πισω διορθωμενο και μαλιστα σε προστατευτικες ζελατινες σα να ειναι καινουργιο και με επικολλημενες τις παρατηρησεις του τεχνικου επωνυμα. η λεπτομερεια κανει τη διαφορα

Δημοσ.
Πρωτάκουστο... να συναρμολογούν υπολογιστές με τη βία :rolleyes:

Ναι ρε παιδι μου και εγω περιμενα αυριο να κατσουμε να τα φτιαξουμε με την ησυχια μας και ξαφνικα παιρνω μυνημα απο τον φιλο μου οτι ειναι ετοιμος.Ασε το κορυφαιο.......Το ομορφο κατα τα αλλα coolermaster 690 αποκτησε το "πολυποθητο" logo...............TURBO-X.....και αυτο σκ@τ@ το εχουνε βαλει.Δεν ειναι ακριβως στο κεντρο εχει μια σαφης κλιση προς την αριστερη μερια

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:30 ----------

γενικα στο πλαισιο αν παραγγειλεις κομματια (οχι απο το μενου συνθεσης υπολογιστη) που απο μονα τους συνθετουν υπολογιστη θα επικοινωνησουν μαζι σου απο μονοι τους για το αν θες συναρμολογηση. σε σπανιες περιπτωσεις ξερω απο φιλο να εκαναν συναρμολογηση χωρις να το εχει ζητησει ενω εκανε την παραγγελια κομματι κομματι. αλλα χωρις κανενα παραπονο ρωτουν αν εχεις προβλημα που εγινε συναρμολογηση. αν εχεις την ακυρωνουν και σου ξαναστελνουν κομματι τον υπολογιστη

λεγονται πολλα αλλα η συναρμολογηση του πλαισιου ειναι αψογη. και αν γινεται και κανα λαθος σε τοσες χιλιαδεσ υπολογιστες καπου κατι δε θα μπει καλα....

επισης πολυ σημαντικο. αν παραγγελεις δικια σου συνθεση απο πλαισιο παιρνεις 3 χρονια εγγυηση για ολο του κουτι. οποτε αν κατι χαλασει δεν καθεσαι να ψαχνεις τι ειναι για να τους το πας...πας ολοκληρο του κουτι και σηνυθως σε 3 ωρες το παιρνεις πισω διορθωμενο και μαλιστα σε προστατευτικες ζελατινες σα να ειναι καινουργιο και με επικολλημενες τις παρατηρησεις του τεχνικου επωνυμα. η λεπτομερεια κανει τη διαφορα

Τηλεφωνο δεν πηρανε παντως για να ρωτησουν(η παραγγελια εγινε κομματι κομματι και οχι απο το menu συνθεσης).Οσον αφορα την συναρμολογηση οπως ειπα και παραπανω τα καλωδια ειναι χαλια.Θα κατσω αυριο να το τακτοποιησω.Τωρα για αυτο που λες με την εγγυηση ειναι οντως θετικο....

---------- Προσθήκη στις 21:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ----------

Να προσθεσω οτι ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα(μεχρι το bios που τον ειδα τουλαχιστον-windows δεν εχουν περαστει , μιας και δεν τα ειχαμε παραγγειλει) και κατα τα αλλα η συναρμολογηση ειναι σωστη.Αλλα το cable management ειναι απαραδεκτο καθως και το logo που ειναι θεοστραβο

Δημοσ.

απο το cable management και εγω ειχα παραπονα. αλλα ενταξει. πιστευω τουλ οτι κανουν ορθη συναρμολογηση εννοωντας οτι δεν θετουν σε κινδυνο το hardware και τη μετεπειτα λειτουργικοτητα του. αυτο καμμια φορα δεν συμβαδιζει με το σωστο cable management.

π.σ την εγγυηση 36μηνων για το κουτι την παιρνεις αν κανεις ολοκληρωμενη συνθεση κουτιου απο πλαισιο οπως ειναι φυσικο. ισχυει βαλεις δε βαλεις λειτουργικο.

επισης ενα αρνητικο απο τη συναρμολογηση τους ειναι οτι στα φτηνα κουτια αραια και που βιδωνουν υπερβολικα καποια βιδα με αποτελεσμα να τρωνε τα πασσα. μαλλον χρησιμοποιουν ηλεκτρικο κατσαβιδι προφανως.

Δημοσ.
Το ομορφο κατα τα αλλα coolermaster 690 αποκτησε το "πολυποθητο" logo...............TURBO-X

Μόνο αυτό για μένα θα ήταν αφορμή για ξέχεσμα. Και το μηχάνημα πίσω, πακέτο.

Δημοσ.

Αν ειχες ζητησει συναρμολογηση και στα εφερναν χυμα, εκει να δεις πως θα σε απασχολουσε.

Προφανως δεν ηταν σωστο να μη σε ενημερωσουν, αλλα ο υπαλληλος που το ειδε ισως σκεφτηκε πως ηθελες τη συναρμολογηση και απλα δεν το σημειωσες, συμβαινει και αυτο (δεν ξερω αν εχει ξεκαθαρη επιλογη στο site του πλαισιο σχετικα με το αν θες ή οχι συναρμολογηση.

Δημοσ.

Οταν πας στο πλαισιο και συμπληρωνεις χαρτι Συνθεσης νεου Υπολογιστη δεν τιθεται θεμα του αν θα το συναρμολογισουν η οχι.

Δεν αγοραζεις χυμα κομματια, συμπληρωνονται στο χαρτι της συνθεσης που ειναι αυτονοητο πως θα πραγματοποιηθει απο τα ατομα του Πλαισιου.

Αν καποιος δεν το θελει πρεπει να το Αναφερει την ωρα που βαζει την παραγγελια.

Δημοσ.

Η παραγγελια εγινε απο ιντερνετ.Εγω ξερω οτι για να στο συναρμολογησουν αυτοι πας στο link που λεει "συνθεστε στο δικο σας pc".Αλλιως δεν θεωρω πως εχουν το δικαιωμα να πραξουν αναλογα γιατι εγω δεν πηρα ετοιμο υπολογιστη ουτε σημειωσα πουθενα οτι τα συγκεκριμενα κομματια θα "παντρευτουν" μεταξυ τους για ενα pc.Εγω εκανα μια παραγγελεια η οποια ειχε καποια κομματια , τα οποια ομως δεν μου φερανε.Αντιθετα μου φερανε εναν ετοιμο υπολογιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...