scorpios123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Λοιπον εχω 2 ρουτερ (Genet Oxygen). Το ενα ειναι συνδεμενο κανονικα στην DSL γραμμη. Με το αλλο θελω να παρω ασυρματα το δικτυο και να το δωσω με ethernet σε τηλεοραση που εχει ethernet. Γινεται;
tsakonas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι αν υποστηρίζουν τα router WDS , repeater mode.Δες το manual
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εγω εχω ενα thomson και ενα netgear και θελω να κανω ακριβως το ιδιο πραγμα. εχω το netgear στο ADSL και το thomson που υποστηριζει WDS την TV. μπορω να τα συνδεσω ή οχι επειδη ειναι διαφορετικη μαρκα???
scorpios123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι αν υποστηρίζουν τα router WDS , repeater mode.Δες το manual WDS δεν βρήκα... Με άλλο τρόπο δεν γίνεται;
tsakonas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν το λέει πάντα σαν WDS ίσως κάπως αλλιώς... Τι επιλογές έχεις στο menu? ανέβασε καμια φωτό
nikospower2000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα έχω ένα genet oxygen και κάθε μισή με 1 ώρα χάνετε η σύνδεση του. και επανέρχεται μετά από 10 λεπτά. τι να κάνω? :\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα