Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Βασιλικός Πολτός και Κολύμβηση... Τίποτα άλλο, πίστεψε με
redplanet Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 η γυμναστηκι καλη αλλα επειδη κανω 2 δουλειεςς το βλεπω πολυ σαν πολιτελεια πλεον.οι καφεδεσ λογο συχνησ καταναλωσης δεν πιανουν.κατι πρεπει να βρουμε ---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ---------- swimmer για πεσ καμια πληροφορια για το βασιλικο πολτο
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγω επαιρνα βασιλικο πολτο οταν ειχα 2 προπονησεις την ημερα... και γενικα μου εκανε πολυ καλο.. Δεν τον ειχα παρει απο φαρμακειο, αλλα απο εναν παραγωγο στο βουνο που εχει μελισσια κλπ Φυσικος δηλαδη, ειναι σε ενα μικρο βαζακι, το κρατας στο ψυγειο και περνεις 2 φορες την ημερα.. Λιγο ομως, απλα βουτας μια οδοντογλυφιδα και την γλυφεις... Επισης και σπιρουλινα ειναι πολυ καλη.. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B1(σπιρουλίνα) http://www.iama.gr/ethno/arta/RoyalJelly.htm(βασιλικός πολτός)
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Βαζεις στοιχημα? Μιλας σε εναν μανιωδη με την γυμναστικη και εναν με ειδικες ικανοτητες(και δεν εννοω ειδικες αναγκες). Παραδειγμα: Εχοντας περασει εναν χρονο στον στρατο και εχοντας βαλει 9 κιλα μεσα σε εναν χρονο και μεσα στην απολυτη απροπονησια(πριν επαιζα μπασκετ,ποδοσφαιρο 1-2 φορες την εβδομαδα) για εναν χρονο και εχοντας κανει εγχειρηση(κυστης κοκκυγος) 7 Μαιου και αρα μενοντας σαν ακινητη χελωνα για 15 μερες, πηγα να τρεξω αρχες Ιουνιου για πλακα με καποιους που διναν αθληματα για ΤΕΦΑΑ, στρ. σχολες και επρεπε να κανουν το χιλιαρι σε 4 λεπτα και 20 δευτερολεπτα και υποτιθεται αρχισαν εδω και εναν μηνα να κανουν προπονηση(ωντας και αθλητες του μπασκετ). Ενας το εκανε σε 4 και 05(το περασε), αλλα οι αλλοι 4 λιγο πανω απο 4 και 20. Εγω? 2 και 53!! Στα 17 μου με υψος 1.79 και καρφωνα ανετα. Οποτε μην μου λες για ανθρωπο που δεν ξερει τι θα πει γυμναστικη. Ναι μεγαλωσαμε, βαρυναμε και την γυμναστικη την βλεπουμε με τηλεσκοπιο αλλά παρολα αυτα.... Θές να μας πείς δηλαδή οτι μετά την ρεμούλα του στρατιωτικού (που παρεμπιπτόντως ταλανίζομαι ακόμα μετά απο 1,5 χρόνο για να επανέλθω) και μια μετεγχειρητική περίοδο, έκανες ολυμπιακό χρόνο ανδρών+40sec/ολυμπιακό χρόνο γυναικών+20sec;Άτομα τα οποία αθλούνται αδιάκοπα,που μειώνουν το lifespan τους -μέσω αναβολικών- σε ηλικία μικρότερη της συνταξιοδότησης ενός ΔΥ,που έχουν επενδυθεί και θα εξακολουθούν να επενδύονται (δις)εκατομμύρια μέσω ερευνών; Οκ,να λεμε και καμιά κοτσάνα,μπας και ιδρώσουμε απο τα γέλια και την παλέψουμε με την ζέστη...να βουτάμε και την γλώσσα μας (ή τα δάχτυλα μάλλον) στο μυαλό μας πρίν γράψουμε... Wiki the damn thing Και μιλάει ένας άνθρωπος που δέν ξέρει απο γυμναστική,γιατί με δύο χρόνια ενόργανη,δύο χρόνια μπάσκετ,ένα χρόνο στίβο και γύρω στα 7 χρόνια γυμναστήριο μόνο ώς χόμπι θέλω να το παρουσιάζω στο βιογραφικό μου (και έτσι είναι).
Krokodilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Θές να μας πείς δηλαδή οτι μετά την ρεμούλα του στρατιωτικού (που παρεμπιπτόντως ταλανίζομαι ακόμα μετά απο 1,5 χρόνο για να επανέλθω) και μια μετεγχειρητική περίοδο, έκανες ολυμπιακό χρόνο ανδρών+40sec/ολυμπιακό χρόνο γυναικών+20sec;Άτομα τα οποία αθλούνται αδιάκοπα,που μειώνουν το lifespan τους -μέσω αναβολικών- σε ηλικία μικρότερη της συνταξιοδότησης ενός ΔΥ,που έχουν επενδυθεί και θα εξακολουθούν να επενδύονται (δις)εκατομμύρια μέσω ερευνών; Ναι αυτο θελω να πω. On the other hand i don't give a damn if you believe me or not. BTW το στρατιωτικο με επηρεασε τρομερα και εμενα στο χωρο της επιταχυνσης, της ταχυτητας, του αλματος, της ευελιξιας, της αισθησης του χωρου στα αθληματα, αλλά και γενικα στην αισθηση(awareness) στα αθληματα, καθως και νιωθω πιο γέρος, αλλά στο χωρο της αντοχης ειμαι λιγοτερο επηρεασμενος(καπου 10-20% μειον σε σχεση με τα 90% στους αλλους τομεις). Καταραμενη υποχρεωτικη στρατευση!:mad:
katz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Methamphetamine Εδω εισαι ψηλε! ΥΓ.Απλα εχει κατι ψιλομειονεκτηματα πχ χανεις τα δοντια σου,γερνας αποτομα αλλα μπρος στα καλη τι ναι ο πονος?
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι αυτο θελω να πω. On the other hand i don't give a damn if you believe me or not. Κάνεις κάποιος λάθος.Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε κρίνει (φεύ,κανένα μέλος του φόρουμ δέν είναι σε θέση),άλλα το χρονόμετρο και οι ενδείξεις του. της αισθησης του χωρου [/b] στα αθληματα, αλλά και γενικα στην αισθηση(awareness)[/b'] στα αθληματα Βασικά μόνο την αίσθηση του χώρου και του χρόνου επηρεάζει ο στρατός, άλλα τέσπα...
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 η σωματικη ασκηση ειναι η καλυτερη πνευματικη ξεκουραση. ισχυει και το αντιστροφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.