Προς το περιεχόμενο

ενεργεια ολη τη μερα

redplanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 με 3 φορές την εβδομάδα μπάσκετ η μπάλα,γενικά οτι έχει να κάνει με αθλητισμό και γυμνάζεσαι και διασκεδάζεις ;)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μουρμούρα της γυναίκας. Θες να δίνεις όλη την ώρα μπουνιές. Σε σπάνιες περιπτώσεις βεβαίως, η μουρμούρα της οδηγεί σε λήθαργο που την διαδέχεται η ξενέρα, η βαρεμάρα και οδηγείσαι τελικά στην νιρβάνα!

Δημοσ.

Αν πρόκειται να διαβάσεις για εξεταστική, ό,τι και να φας/πιεις κάνεις το θέμα είναι η διάθεση. Αν έχεις καλή διάθεση τότε θα έχεις και ενέργεια. Αν διαβάζεις λες και κάνεις αγγαρεία, τότε θα είσαι σαν ζόμπι όλη μέρα και δε θα αποδίδεις σωστά.

ΟΦΦΤΟΠΙΚ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ABSTRACTS ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ!!!

Αυτά :)

Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι αν τρως βαρια και βαρυστομαχιαζεις θα νιωθεις υπνηλια και να σερνεσαι. ελαφρυ και υγειηνο φαγητο απο το σπιτι σου. ειμαστε οτι τρωμε

---------- Προσθήκη στις 10:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:21 ----------

Μπορει να ειμαι σχετικα μεθυσμενος αυτη τη στιγμη αλλά συγνωμη κιολαας δινει ενεργεια το να κανεις γυμναστικη και τρεξιμο και κολυμπι και ποδηλασια????????:whistle::fear::fear::fear:

Αυτα σε κανουν να ξοδευεις ενεργεια, σου περνουν την ενεργιεα και δεν σου δινοννουν ενεργεια. Τι βλακειες καθεστε και λετε στον αρχικο ποστερ?:-(

ο ανθρωπος που δεν εχει κανει ποτε γυμναστικη πως φαινεται :P

υγ ασε που μετα κοιμασαι σαν βοδι/πουλακι

Δημοσ.
[...]

ο ανθρωπος που δεν εχει κανει ποτε γυμναστικη πως φαινεται[...]

Από το μέγεθος του κώλου.

Δημοσ.
Από το μέγεθος του κώλου.

στην περιπτωση σας απο το μεγεθος του μπυροκοιλιου αλλα ας μην καταστρεψουμε το θρεντ

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι αδύνατου σωματότυπου αγύμναστοι κ με χάλια υγεία, και άνθρωποι με μερικά παραπανίσια κιλά που έχουν πολύ καλύτερο μυοσκελετικό σύστημα κ υγεία. Το σουλούπι δε λέει και πολλά. Στο μόνο που λέει είναι όταν βλέπεις τον άλλο όρθιο και τα κρέατα να κρεμάνε και να πηγαίνουν πέρα δώθε. Αυτός κ πρόβλημα να μην έχει, θα αποκτήσει...

Δημοσ.
Μπορει να ειμαι σχετικα μεθυσμενος αυτη τη στιγμη αλλά συγνωμη κιολαας δινει ενεργεια το να κανεις γυμναστικη και τρεξιμο και κολυμπι και ποδηλασια????????:whistle::fear::fear::fear:

Αυτα σε κανουν να ξοδευεις ενεργεια, σου περνουν την ενεργιεα και δεν σου δινοννουν ενεργεια. Τι βλακειες καθεστε και λετε στον αρχικο ποστερ?:-(

στην αρχή ναι αν είσαι αγύμναστος αλλά μετά ξεκουράζει :P

εγώ αν είμαι κουρασμένος ή νιώθω πολύ εξαντλημένος πίνω μια κοκακόλα

Δημοσ.

Τελευταία φορά που γυμνάστηκες ήταν στην αυλή του δημοτικού ε? :lol::lol:

Δημοσ.

ο ανθρωπος που δεν εχει κανει ποτε γυμναστικη πως φαινεται :P

Βαζεις στοιχημα? Μιλας σε εναν μανιωδη με την γυμναστικη και εναν με ειδικες ικανοτητες(και δεν εννοω ειδικες αναγκες). Παραδειγμα:

Εχοντας περασει εναν χρονο στον στρατο και εχοντας βαλει 9 κιλα μεσα σε εναν χρονο και μεσα στην απολυτη απροπονησια(πριν επαιζα μπασκετ,ποδοσφαιρο 1-2 φορες την εβδομαδα) για εναν χρονο και εχοντας κανει εγχειρηση(κυστης κοκκυγος) 7 Μαιου και αρα μενοντας σαν ακινητη χελωνα για 15 μερες, πηγα να τρεξω αρχες Ιουνιου για πλακα με καποιους που διναν αθληματα για ΤΕΦΑΑ, στρ. σχολες και επρεπε να κανουν το χιλιαρι σε 4 λεπτα και 20 δευτερολεπτα και υποτιθεται αρχισαν εδω και εναν μηνα να κανουν προπονηση(ωντας και αθλητες του μπασκετ).

Ενας το εκανε σε 4 και 05(το περασε), αλλα οι αλλοι 4 λιγο πανω απο 4 και 20. Εγω?

2 και 53!! :-)

Στα 17 μου με υψος 1.79 και καρφωνα ανετα.

Οποτε μην μου λες για ανθρωπο που δεν ξερει τι θα πει γυμναστικη. Ναι μεγαλωσαμε, βαρυναμε και την γυμναστικη την βλεπουμε με τηλεσκοπιο αλλά παρολα αυτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...