Προς το περιεχόμενο

ενεργεια ολη τη μερα

redplanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω κατι που να δινει ενεργεια σε εναν ανθρωπο.εκτοσ απο τισ βιταμινες του εμποριου

κα εκτος αποτιδιποτε κατασρεφει το στομαχι συκωτι κτλ

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξεκουραση, καλη διατροφη (πολλα φρουτα), γυμναστικη (ναι νιωθεις λιγοτερο κουρασμενος) και οταν τα εχεις δει ολα πχ στην εξεταστικη δεν μενουν παρα μονο οι βιταμινες.

Δημοσ.

Ρ 20. ;)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
ψαχνω κατι που να δινει ενεργεια σε εναν ανθρωπο.εκτοσ απο τισ βιταμινες του εμποριου

κα εκτος αποτιδιποτε κατασρεφει το στομαχι συκωτι κτλ

Σαν την καλή γυμναστική δεν έχει. Πολύ τρέξιμο, λίγα βάρη.
τρεξιμο, ποδηλασια, κολυμπι κλπ B)

Μπορει να ειμαι σχετικα μεθυσμενος αυτη τη στιγμη αλλά συγνωμη κιολαας δινει ενεργεια το να κανεις γυμναστικη και τρεξιμο και κολυμπι και ποδηλασια????????:whistle::fear::fear::fear:

Αυτα σε κανουν να ξοδευεις ενεργεια, σου περνουν την ενεργιεα και δεν σου δινοννουν ενεργεια. Τι βλακειες καθεστε και λετε στον αρχικο ποστερ?:-(

Δημοσ.
Μπορει να ειμαι σχετικα μεθυσμενος αυτη τη στιγμη αλλά συγνωμη κιολαας δινει ενεργεια το να κανεις γυμναστικη και τρεξιμο και κολυμπι και ποδηλασια????????:whistle::fear::fear::fear:

Αυτα σε κανουν να ξοδευεις ενεργεια, σου περνουν την ενεργιεα και δεν σου δινοννουν ενεργεια. Τι βλακειες καθεστε και λετε στον αρχικο ποστερ?:-(

Εξκιούζ μί...μιλάει περσόνα που έχει δοκιμάσει να γυμναστεί,έστω και σε υποτυπώδη πλαίσια;Σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρεις τι χάνεις...:rolleyes:

Μπαίνεις σε πρόγραμμα,ακολουθείς ισορροπημένη διατροφή, φτιάχνεις τον μεταβολισμό σου,κάνεις build στην αντοχή σου.

ps. Παρτίδα 5x5 ,αραιά και πού (ανα εξάμηνο) με τα κολλητάρια απο τον στρατό... δέν ...

Δημοσ.

Μόλις τσάκισα ένα ωμό ribeye steak τούμπανο μισό κιλό πρέπει να 'ταν και μισό λίτρο αγιωργίτικο κράσο. Αυτό θα μου δώσει ενέργεια τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι διατροφολόγος ή κάτι σχετικό, αυτά που παίρνω εγώ όταν θέλω ενέργεια και ανάλογα με το που είμαι/τι έχω διαθέσιμο είναι: μέλι, σταφίδες, παστέλι, μπάρες δημητριακών, αμύγδαλα

Γενικά για ενέργεια, χρειάζεσαι θερμίδες, απλά καλό είναι να προσέχεις πως τις παίρνεις. Αρκετή ενέργεια θα πάρεις άμα φας μισό κιλό σοκολάτα, αλλά τι να το κάνεις?

Η γυμναστική προσφέρει ευεξία. Προφανώς την ώρα της άθλησης ξοδεύεις ενέργεια και δεν παίρνεις, αλλά γενικά στη ζωή σου νιώθεις να έχεις πολύ περισσότερη ενέργεια αν γυμνάζεσαι σε σχέση με το αν δεν γυμνάζεσαι.

@redplanet Όταν λες ότι χρειάζεσαι ενέργεια, για ποιο λόγο? πχ για να βγάλεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, για να αντέχεις περισσότερο στη δουλειά, για κάποιο άλλο λόγο?

Δημοσ.

..την ωρα της άσκησης μπορεί να ξοδεύεις ενέργεια , το θέμα όμως ειναι οτι κρατάς ψηλά το adrenaline rush όχι μόνο κατα την διάρκεια - γενικώς κρατάς το baseline σου ψηλά κοινώς έχεις όρεξη για πολλά πράγματα και αυτο ακριβώς ειναι το ζητούμενο. :)

100 ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...