panostuner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Η motherboard είναι η ASUS P5B-VM και μου παρουσίασε πρόβλημα με την θύρα Ethernet που έχει!!Ενώ δούλευε τέλεια ξαφνικά μια μέρα τα έπαιξε... Εχω δοκιμάσει αναβάθμιση των drivers, έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες του router μου και πάλι τίποτα!!Επίσης εχω αποκλείσει το router γιατί όταν το συνδέω με τη θύρα του netbook δουλεύει κανονικά!!Τώρα έχω internet με μία ασύρματη καιραία.Θέλω όμως να το ξαναδουλέψω με το καλώδιο Ethernet...Τι μπορώ να κάνω?Αν τοποθετήσω μια κάρτα pci express που βγάζει θύρα Ethernet είμαι οκ?? Αλλα ποιά κάρτα όμως??
nikos903 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μπορεί να τα έφτησε τότε, δοκίμασες σε κανένα unix αμα δουλεύει; Εναλλακτικά παίρνεις μία απο αυτές και την περνάς σε μια pci. Υπάρχουν και usb άμα θες...
panostuner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Τι είναι το unix?? Οταν λες usb εννοείς μετατροπέα από usb σε Ethernet??Θα χάσω σε ταχύτητα με αυτό??
nikos903 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ένα διαδεδομένο είναι το Ubuntu live cd , μπορείς να ξεκινήσεις το μηχάνημα απο το cd και να δείς αμα δουλεύει η θύρα, άμα δεν δουλεύει ούτε εκεί τότε μάλλον "αποδήμησε"... Υπάρχει και σε usb, μια που έχω εγώ πάει μέχρι 100mbit αλλά οι pci και οι pci-X που είναι εσωτερικές είναι πιο γρήγορες, βέβαια άμα δεν θες να ανοίγεις το κουτί βάζεις usb και είσαι οκ :/ Το θέμα είναι οτι στην Ελλάδα είναι λίγο ακριβές οι usb-->ethernet...
panostuner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν έχω πρόβλημα στο να ανοίξω το κουτί και να την τοποθετήσω!Οπότε θα ακολουθήσω αυτή τη λύση... Αλλά πρώτα θα το σιγουρέψω με τον τρόπο που ανέφερες!! Το λειτουργικό παίζει ρόλο στην επιλογή κάρτας η όχι??Γιατί μεροικές κάρτες αναφέρουν τα λειτουργικά που δουλεύουν...
stergi17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...δοκιμασα και στα ubuntu και ουτε τοτε δουλευε.Οποτε φταιει η θυρα...
StavrosD Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το ίδιο πρόβλημα είχα με την ethernet του nforce4. Είχε χαλάσει η θύρα. Η δεύτερη ethernet (marvell) στην ίδια μητρική λειτουργούσε κανονικά (ευτυχώς). To κακό είναι ότι στην ίδια μητρική μου είχαν καεί οι 4 από τις 8 USB.
nikos903 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Win υποθέτω χρησιμοποιείς, όλες είναι συμβατές εκεί... Μετά σε unix μερικές παλιές έχουν ενα μικρό κόλλημα ακόμα νομίζω :/ Όσο για την ταχύτητα άμα έχεις τοπικό δίκτυο πάρε 1gbit καλύτερα.
stergi17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αξιζει να λυσω ολο το Pc για να παω για αντικατασταση την μητρικη?Η απλα με 3 ευρω να παρω μια pci?
nikos903 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αξιζει να λυσω ολο το Pc για να παω για αντικατασταση την μητρικη?Η απλα με 3 ευρω να παρω μια pci? Άμα είναι μέσα στην εγγύηση καλύτερα πήγαινέ την πριν τελειώσει. Άμα είναι εκτός εγγύησης πάρε αμα είναι καμιά pci Οτι σε βολεύει
panostuner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Win υποθέτω χρησιμοποιείς, όλες είναι συμβατές εκεί... Μετά σε unix μερικές παλιές έχουν ενα μικρό κόλλημα ακόμα νομίζω :/ Όσο για την ταχύτητα άμα έχεις τοπικό δίκτυο πάρε 1gbit καλύτερα. Αξιζει να λυσω ολο το Pc για να παω για αντικατασταση την μητρικη?Η απλα με 3 ευρω να παρω μια pci? win 7 χρησιμοποιώ!!Δε νομίζω να έχω πρόβλημα... Καλύτερα να δώσεις μέχρι 20 ευρώ για μια κάρτα παρά να αλλάζεις μητρηκή... Εγώ αυτό θα κάνω!!
weathor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εγω μια pci των 2.99Ευρω εχω και δουλευει σε ηυ τους τελευταιους 8 μηνες χωρις restart με συνεχες κατεβασμα..
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εφόσον υπάρχει η εγγύηση να την πάτε πίσω και να πάρετε καινούργια μητρική με άλλα 3 χρόνια εγγύηση. Τώρα χάλασε η ethernet... αργότερα μπορεί να χαλάσουν οι πυκνωτές ή κάτι άλλο και να είναι εκτός εγγύησης.
panostuner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εφόσον υπάρχει η εγγύηση να την πάτε πίσω και να πάρετε καινούργια μητρική με άλλα 3 χρόνια εγγύηση. Τώρα χάλασε η ethernet... αργότερα μπορεί να χαλάσουν οι πυκνωτές ή κάτι άλλο και να είναι εκτός εγγύησης. Δυστυχώς η εγγύηση έχει τελειώσει. Ελπίζω να μην πάθει άλλη ζημιά!! Την έχω 4 χρόνια και κάτι αυτή τη μητρική... Το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι αυτό!
stergi17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εμενα ειναι μερικων μηνων απλα βαριεμαι να βγαζω ψυκτρες και τετοια αλλα ισχυει οτι ειναι καλυτερα να την παω για αντικατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.