kostacurtas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Trine 2 DLC slated for summer Trine 2 will be the recipient of DLC this summer which is set to include six new stages, a new story and new skills along with some returning favorites. Speaking with XBLAfans at GDC, Frozenbyte marketing director Mikael Haveri told the site puzzles in the DLC will consist of light, water, low-gravity, and magnetic elements. A teaser video for Trine 2′s DLC is expected any time now.
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 πολύ καλό game το τελείωσα πριν μέρες και νομίζω ότι μια αρκετά βελτιωμένη έκδοση του 1 με πολύ καλύτερα γραφικά και ποιο χορταστικούς γρίφους
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Trine 2 Update v1.14 Released and comes with a new Hardcore Mode
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Παίζω το expansion του trine μια και το έχει στην linux steam έκδοση. Μιλάμε τρελό παλούκι. Κάθε βήμα που κάνεις έχει και ένα πανδύσκολο puzzle.
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Και να προσθέσω ότι αν και ποιο συντομο είναι για μένα πολύ ποιο όμορφο ακόμα και από το κανονικό game συν τα φοβερά puzzle που έχει. Σε όποιον του άρεσε το trine θα πρέπει να το δει οπωσδήποτε αυτό το expansion. Εχει και ένα boss μεγάλη arcadia στο τέλος για να βγει
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 και ναι, μετά από 2 χρόνια, είπα να παίξω και να τερματίσω το sequel εν ολίγοις (γιατί δεν ξέρω πλέον αν ενδιαφέρει και κανέναν! ), σαφώς καλύτερα γραφικά από το 1, καλώς απλοποίησαν το inventory, άλλα το story του 1 ήταν πολύ καλύτερο και επίσης, στο 2ο μου την έσπασαν μερικοί γρίφοι/εμπόδια που ήταν σχεδιασμένοι κυρίως για co-op. Αυτά! ΥΓ: τώρα σειρά έχει Starcraft HoTS campaign (την είχα αφήσει στη μέση) και μετά Μark of the Ninja! 1
wazzaa Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγώ το επαιξα co-op και ήτανε τέλειο....Αλλά σίγουρα υπήρχανε σημεία στα οποία χωρίς co-op δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα περάσω.. ΠΟλύ ωραία γραφικά πάντος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα