nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, με το gamepad του 360 δούλευε μια χαρά. Με το κουμπί RT, αν θυμάμαι καλά. Δεν νομίζω όμως να το ξαναδοκιμάσω, το ποντίκι είναι πολύ πιο βολικό και ακριβές...
activex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, με το gamepad του 360 δούλευε μια χαρά. Με το κουμπί RT, αν θυμάμαι καλά. Δεν νομίζω όμως να το ξαναδοκιμάσω, το ποντίκι είναι πολύ πιο βολικό και ακριβές... Για διπλό το θέλουμε Με το logitech Πάντως τζίφος, όπως και στο πρώτο trine επιμένει να μη δουλεύει το hook. Θα δοκιμάσω και με 360 gamepad emulator Μπας και το ξεγελάσει. Thanks anyway!
Panahs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Όχι ρε, δουλεύει, τουλάχιστον το δικό μου Logitech Rumblepad κανονικά, απλά εάν δεν έχει επιφάνεια να πιάσει, κάνει να το εκτοξεύσει, αλλά δεν πετάει τίποτα. Και στο πρώτο δούλευε κανονικά το Logitech, απλά ήθελε ειδική ρύθμιση. Το έχω τερματίσει με δαύτο, γιαυτό στο λέω.
activex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Όχι ρε, δουλεύει, τουλάχιστον το δικό μου Logitech Rumblepad κανονικά, απλά εάν δεν έχει επιφάνεια να πιάσει, κάνει να το εκτοξεύσει, αλλά δεν πετάει τίποτα. Και στο πρώτο δούλευε κανονικά το Logitech, απλά ήθελε ειδική ρύθμιση. Το έχω τερματίσει με δαύτο, γιαυτό στο λέω. Μπράβο ναι τώρα το κατάλαβα, αν δεν έχει επιφάνεια δε δείχνει το hook (μόνο ακούγεται) αν και το πετάει κανονικά. Με ποντίκι το δείχνει γιαυτό κόλλησα
ikaruga24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το αγορασα και εγω παιδια, 10 λεπτα το επαιξα και δηλωνω ερωτευμενος.
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλή ερώτηση, μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν σώνει (τουλάχιστον η έκδοση του μπάρμπα)... Είχα περάσει 2-3 levels και τώρα πάλι από την αρχή. Η original σώνει στο cloud και δεν κρατάει τα saves τοπικά νομίζω. Για τον μπάρμπα, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πάμε στο φάκελο C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Trine2, να ανοίξουμε το αρχείο options.txt και να αλλάξουμε τις γραμμές: setOption(profileModule, "UseSteamCloud", true) setOption(profileModule, "UseSteamCloudSyncing", true) σε false. Όλα αυτά τα υποψιάζομαι, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! Θα κάνω τώρα μια δοκιμή και θα επανέλθω. edit: ΟΚ, αυτό είναι, τώρα μόλις πάτησα "save game" εμφανίστηκε ένα slot1.fbs στον παραπάνω φάκελο. Oh btw, με πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι περίπου δύο εκατομμύρια φορές πιο εύκολο σε σχέση με το gamepad. Δοκίμασα και τις δύο μεθόδους και δεν υπάρχει σύγκριση...
Panahs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να ξέρω για να κάνω backup μόλις έρθει το γνήσιο. Εμένα πάντως Φαίνεται να σώζει κανονικά την τελευταία θέση που το άφησα... Εσένα τι κάνει; Σε πάει στην αρχή;
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να έφταιγε, το ότι δεν δήλωσα save slot από τα κεντρικά settings αλλά πολύ αμφιβάλλω. Μάλλον ήταν θέμα του cloud. Εν πάση περιπτώσει, τώρα φαίνεται να δουλεύει σωστά και τα saves εμφανίζονται στον φάκελο που ανέφερα.
Panahs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις έκανα αυτό που λες και το profile που είχα ξεκινήσει εξαφανίστηκε. Που σκατά έσωζε πριν, αν όχι στο pc μου, σε cloud? Τι cloud? Αφού είναι του μπάρμπα...
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα, ότι εφόσον είναι έκδοση του μπάρμπα (σκιντρόου) προσπαθούσε να σώσει στο cloud αλλά δεν μπορούσε. Οπότε πολύ απλά δεν έσωνε. Γι' αυτό κάθε φορά έπρεπε να ξεκινάω από την αρχή, καθώς δεν υπήρχε η επιλογή "resume game". Τώρα στη δική σου περίπτωση κάτι διαφορετικό πρέπει να γίνεται. Μάλλον είναι έκδοση από άλλο μπάρμπα;
tsioudiver Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καιρό είχα να παίξω ένα παιχνίδι που δικαιολογούσε τον όρο αυτό. Άκρως εντυπωσιακά γραφικά που κάθεσαι και τα χαζεύεις, σερβιρισμένα με ατμοσφαιρική μουσική γεμίζουν τον τίτλο με μια νοσταλγική αύρα απο το χρονοντούλαπο του old school gaming. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το τελειωσα χθες...ωραιο παιχνιδακι αλλα πολυ μικρο σε διαρκεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα