Athanasios2104 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εμένα πάλι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν σε 2 βδομάδες βγάλουν νέα επίσημη ανακοίνωση, για νέα επίσημη ημερομηνία το καλοκαίρι του '12. πλάκα πλάκα...
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Η τελική έκδοση έχει μια extreme επιλογή για ΑΑ. Και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα SLI scaling EVER
nemesiskp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ποσο υπερτατη μπορει να ειναι η μουσικη του και το level design του;Σιγουρη αγορα.
aekoupoli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 βγαινει σε λιγες ωρες κ εχει 13 ευρω αυτη την στιγμη
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καλά, σε zavvi ακόμη σαν preorder το έχουν! λέω να περιμένω να το αγοράσω σε κανένα offer, πιστεύω κάτι θα γίνει μέχρι να τελειώσω Renegade Ops + Bastion + Orcs Must Die + Hard Reset. Όχι ότι τώρα η τιμή δεν είναι σκοτωμένη, άλλα why not Πάντως η παραμυθένια ατμόσφαιρα του Trine δεν την έχει κανένα άλλο indie ως τώρα. Γραφικά + αφηγητής = win (καλός και ο αφηγητής του bastion, άλλα εκείνος είναι "cool" αφηγητής, δεν είναι παραμυθάς σαν το Trine )
Tobajara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πρώτες εντυπώσεις για το παιχνίδι είναι εξαιρετικές. Πέρα από τα πολύ αναβαθμισμενα γραφικά και μερικά θέματα saves κλπ δεν έχει μεγάλες διαφορές, αλλά είναι παιχνιδάρα. ΑΠΙΘΑΝΑ δισδιάστατα γραφικά, μουσική αλλού για αλλού και τελείως παραμυθένιο fantasy στυλάκι. Επιβάλλεται!
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 BTW, όσοι έχετε SLI συστήματα, πηγαίνετε στο Control Panel της Nvidia και επιλέξτε AFR2 στο Profile του Trine 2. Διαφορετικά δεν θα δουλέψει το παιχνίδι σε SLI
Panahs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο από τον προκάτοχό του; Αν ναι, θα είναι η πιο σίγουρη αγορά απλά. Edit: Κάνα review για του λόγου το αληθές, παίζει;
TrackM@steR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ειχα κανει pre-purchase to παιχνιδι και μου εγκατεστησε την Trine 2 Beta.Σημερα βγηκε στο Steam αλλα δεν μου εμφανισε για download το κανονικο το παιχνιδι αλλα εχει παραμεινει η beta μεσα.Γνωριζει καποιος επι του θεματος; Οκ λυθηκε με ενα απλο restart του Steam!
aekoupoli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 full ολα σε FHD εχω 45-60 frames κ το παιχνιδι εχει τελεια γραφικα
Iridium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Φοβερά γραφικά και ήχος και βελτιωμένο gameplay. Αλλά ο αφηγητής του Bastion είναι εκτός συναγωνισμού
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αλλά ο αφηγητής του Bastion είναι εκτός συναγωνισμού όπως έγραψα, του Bastion είναι "cool" αφηγητής, ενώ του Trine είναι "παραμυθάς". Καμία σχέση δλδ. Προσωπικά ρίχνω δαγκωτό στον δεύτερο.
Tobajara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάλι είμαι fanboy του αφηγητή του Bastion Καλός ο Νίκος Πιλάβιος που βάλανε στο Trine αλλά δεν ξεπερνά το γεροκαουμπόη.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 όπως έγραψα, του Bastion είναι "cool" αφηγητής, ενώ του Trine είναι "παραμυθάς". Καμία σχέση δλδ. Προσωπικά ρίχνω δαγκωτό στον δεύτερο. Προσωπικα γουστα ειναι αυτα.Αλλα οπως σωστα λες ειναι διαφορετικη η προσεγγιση.Ο "παραμυθας" ειναι και πιο ποιητικος και "ακουμπαει" περισσοτερο την ανθρωπινη φυση.
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Το hook του thief σας δουλεύει με gamepad ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα