Προς το περιεχόμενο

Trine 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν σε 2 βδομάδες βγάλουν νέα επίσημη ανακοίνωση, για νέα επίσημη ημερομηνία το καλοκαίρι του '12.

πλάκα πλάκα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλά, σε zavvi ακόμη σαν preorder το έχουν!

λέω να περιμένω να το αγοράσω σε κανένα offer, πιστεύω κάτι θα γίνει μέχρι να τελειώσω Renegade Ops + Bastion + Orcs Must Die + Hard Reset. Όχι ότι τώρα η τιμή δεν είναι σκοτωμένη, άλλα why not :)

Πάντως η παραμυθένια ατμόσφαιρα του Trine δεν την έχει κανένα άλλο indie ως τώρα. Γραφικά + αφηγητής = win (καλός και ο αφηγητής του bastion, άλλα εκείνος είναι "cool" αφηγητής, δεν είναι παραμυθάς σαν το Trine :P)

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις για το παιχνίδι είναι εξαιρετικές. Πέρα από τα πολύ αναβαθμισμενα γραφικά και μερικά θέματα saves κλπ δεν έχει μεγάλες διαφορές, αλλά είναι παιχνιδάρα. ΑΠΙΘΑΝΑ δισδιάστατα γραφικά, μουσική αλλού για αλλού και τελείως παραμυθένιο fantasy στυλάκι. Επιβάλλεται!

Δημοσ.

BTW, όσοι έχετε SLI συστήματα, πηγαίνετε στο Control Panel της Nvidia και επιλέξτε AFR2 στο Profile του Trine 2. Διαφορετικά δεν θα δουλέψει το παιχνίδι σε SLI

Δημοσ.

Θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο από τον προκάτοχό του;

Αν ναι, θα είναι η πιο σίγουρη αγορά απλά.

Edit: Κάνα review για του λόγου το αληθές, παίζει;

Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει pre-purchase to παιχνιδι και μου εγκατεστησε την Trine 2 Beta.Σημερα βγηκε στο Steam αλλα δεν μου εμφανισε για download το κανονικο το παιχνιδι αλλα εχει παραμεινει η beta μεσα.Γνωριζει καποιος επι του θεματος;

Οκ λυθηκε με ενα απλο restart του Steam! :)

Δημοσ.
Αλλά ο αφηγητής του Bastion είναι εκτός συναγωνισμού ;)

όπως έγραψα, του Bastion είναι "cool" αφηγητής, ενώ του Trine είναι "παραμυθάς". Καμία σχέση δλδ. Προσωπικά ρίχνω δαγκωτό στον δεύτερο.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι fanboy του αφηγητή του Bastion :-D Καλός ο Νίκος Πιλάβιος που βάλανε στο Trine αλλά δεν ξεπερνά το γεροκαουμπόη.

Δημοσ.

όπως έγραψα, του Bastion είναι "cool" αφηγητής, ενώ του Trine είναι "παραμυθάς". Καμία σχέση δλδ. Προσωπικά ρίχνω δαγκωτό στον δεύτερο.

Προσωπικα γουστα ειναι αυτα.Αλλα οπως σωστα λες ειναι διαφορετικη η προσεγγιση.Ο "παραμυθας" ειναι και πιο ποιητικος και "ακουμπαει" περισσοτερο την ανθρωπινη φυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...