gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δηλαδή από Οκτώβρη όπως φοβόμασταν... αμα ειναι οκτωμβρη μικρο το κακο. 1 μηνας ακομα αμα ειναι δεκεμβριο;
nzeppos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει βγει η beta του Diablo3 και κάπως θα περνάει η ώρα. Πέρα απ' την πλάκα, έπρεπε να βγει πιο σύντομα ρε γμτ. Αν είναι να κυκλοφορήσει σε 1,5 - 2 μήνες και βάλε, για μένα θα είναι δώρο άδωρο. Μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα παιχνίδια που απαιτούν λιώσιμο (Fifa, NBA 2k, manager και πόσα άλλα) και το Trine2 θα περάσει στο ντούκου. Ίσα ίσα να το τελειώσω στα γρήγορα όπως το πρώτο Trine και μετά θα πάει για σβήσιμο. Ενώ τώρα ήταν ευκαιρία, αφού έχει καιρό να βγει παιχνίδι της προκοπής.
kostacurtas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Play as any combo of characters in Trine 2 co-op “Unlimited Mode” The original Trine’s cooperative play forced players to play as the Knight, Wizard, and Thief. However, the developers have now announced that Trine 2 will allow any combination of classes.The announcement was made via the development video that we’ve embedded below. Check it out to see the new game type, called “Unlimited Mode” below. http://www.youtube.com/watch?v=DiP9NqoXvNA
frou-frou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Το έφερε ο θείος μου να το δοκιμάσω.Πάω να λειώσω
Iridium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Το έφερε ο θείος μου να το δοκιμάσω.Πάω να λειώσω Πλάκα κάνεις . Θα το δοκιμάσω φυσικά τώρα, αλλά μάλλον πάω για αγορά στο μέλλον.
Inler Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Επαιξα στα γρηγορα 2,5 πιστες και ειναι αρκετα ελαφρυ και με τρομερα γραφικα ειδικα στη δευτερη πιστα..Προσωπικη εντυπωση παντα..
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Α καλά. Το release date βλέπω έχει ήδη πάει για Δεκέμβρη και αν.
aekoupoli Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 καλα αρκετα ελαφρυ δν ειναι με ολα στο maximum(αναλυσεις κτλ)
Inler Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Σε 1680X1050 με ολα full παιζει ανετα απο 40fps και ανω και σε μηχανημα σαραβαλακι...
kostacurtas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Trine 2 PC release date announced The boxed PC version of fantasy platformer sequel Trine 2 goes on sale in the UK from 9th December, publisher Lace Black Mamba has announced. Packaged as a Collector's Edition and playable on both Mac and PC, you'll also get the original game, a soundtrack and an art book bundled in. The digital PC version is expected to go live on 6th December.
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εμένα πάλι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν σε 2 βδομάδες βγάλουν νέα επίσημη ανακοίνωση, για νέα επίσημη ημερομηνία το καλοκαίρι του '12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα