Προς το περιεχόμενο

Trine 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει βγει η beta του Diablo3 και κάπως θα περνάει η ώρα. :P

Πέρα απ' την πλάκα, έπρεπε να βγει πιο σύντομα ρε γμτ. Αν είναι να κυκλοφορήσει σε 1,5 - 2 μήνες και βάλε, για μένα θα είναι δώρο άδωρο. Μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα παιχνίδια που απαιτούν λιώσιμο (Fifa, NBA 2k, manager και πόσα άλλα) και το Trine2 θα περάσει στο ντούκου. Ίσα ίσα να το τελειώσω στα γρήγορα όπως το πρώτο Trine και μετά θα πάει για σβήσιμο. Ενώ τώρα ήταν ευκαιρία, αφού έχει καιρό να βγει παιχνίδι της προκοπής.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Play as any combo of characters in Trine 2 co-op “Unlimited Mode”

The original Trine’s cooperative play forced players to play as the Knight, Wizard, and Thief. However, the developers have now announced that Trine 2 will allow any combination of classes.The announcement was made via the development video that we’ve embedded below. Check it out to see the new game type, called “Unlimited Mode” below.

http://www.youtube.com/watch?v=DiP9NqoXvNA

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έφερε ο θείος μου να το δοκιμάσω.Πάω να λειώσω :-D

Πλάκα κάνεις :shock:. Θα το δοκιμάσω φυσικά τώρα, αλλά μάλλον πάω για αγορά στο μέλλον.

Δημοσ.

Επαιξα στα γρηγορα 2,5 πιστες και ειναι αρκετα ελαφρυ και με τρομερα γραφικα ειδικα στη δευτερη πιστα..Προσωπικη εντυπωση παντα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Trine 2 PC release date announced

The boxed PC version of fantasy platformer sequel Trine 2 goes on sale in the UK from 9th December, publisher Lace Black Mamba has announced.

Packaged as a Collector's Edition and playable on both Mac and PC, you'll also get the original game, a soundtrack and an art book bundled in.

The digital PC version is expected to go live on 6th December.

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν σε 2 βδομάδες βγάλουν νέα επίσημη ανακοίνωση, για νέα επίσημη ημερομηνία το καλοκαίρι του '12.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...