pgmank Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιούς ψηφιακούς δέκτες ξέρετε οι οποίοι να είναι καλοί, δηλαδή : Να υποστηρίζουν HD προβολές Να έχουν information και EPG για τα προγράμματα της DIGEA Βέβαια να υποστηρίζουν τα προγράμματα της Digea Με HDMI, USB και Scart Να υποστηρίζουν NTFS σύστημα αρχείων και FAT32 Βίντεο, ήχους και εικόνες από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και USB Να υποστηρίζουν πρότυπα βίντεο (avi,divx,xvid,mkv,mpeg-4) Να υποστηρίζουν πρότυπα ήχων (mp3, mp4, wma, wav) Να υποστηρίζουν πρότυπα εικόνων (jpeg) Δίνω από 100 ευρώ και κάτω Ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάσατε το μήνυμά μου !
sdim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πραγματικά,ενδιαφέρομαι κι εγώ,και δεν ξέρω τι παίζει. Ένα Xoro 7600 που είχε το E-Shop,εξαφανίστηκε. Το Turbo-X SD 1000 τι λέει; Εγώ θα έλεγα μέχρι €50 αρκούν για τις βασικές λςιτουργίες.
pgmank Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγώ θα το ήθελα multimedia player περισσότερο, και για HD ταινίες. Τα 50 ευρώ για την HD έκδοση του Turbo-X φτάνουν και παραφτάνουν και για HD κανάλια, αφού έχει HDMI, όμως δεν ξέρω εάν παίζει mkv, αυτό είναι το βασικό μου ζήτημα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.