Προς το περιεχόμενο

αυτοματη εκτελεση

TEO2202

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προγραμμα το προγραμμα ειναι αυτο 95168910.png οπως βλεπετε εχει ενα κουτακι disconect επανω δεξια το εχω κανει conect στην φοτο εγω χειροκινιτα αυτο ,εχω βαλει συντομεφση στην εκινιση απλα με την εκκινηση ανοιγει απλα το παραθυρο εγω θα ηθελα και αυτο το κουμπι να κανει conect μονοτου. μπορω να διμιουργισω bat αρχειο η κατι αλο με το οποιο με μολις το βαλω στην εκινιση να κανει διαδικασια του conect?

Δημοσ.

Τα προγράμματα που κάνουν αυτό που θες ανήκουν σε μία κατηγορία που λέγεται "automation" ή "macro recording" software. Κάνε μία αναζήτηση στο Google για windows automation software και windows macro recorder και θα βρεις άπειρα αποτελέσματα.

Βέβαια, τα παραπάνω κάνοντας την υπόθεση ότι το πρόγραμμα που δείχνεις στο screenshot δεν παίρνει command line παραμέτρους κατά την εκτέλεσή του που να εκτελούν αυτόματα την ενέργεια connect. Γιατί αν παίρνει, η πιο εύκολη λύση θα ήταν φυσικά αυτή.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ parsifal ολα ενταξει :-D Κατι ακομα που ηθελα για να μην ανοιγω νεο θεμα. Πως μπορω να ρυθμισω το pc να ανοιγει μια συγκεκριμενη ωρα και να κλινει παλι μονοτου σαν χρονοδιακοπτης , εχω ακουσει κατι κανουν απτα baios μπορειτε αν ξερετε να με καθοδηγήσετε?

Δημοσ.

Ναι, έχω δει σε αρκετά BIOS δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού για αυτόματη εκκίνηση. Μπορείς να ανατρέξεις στο εγχειρίδιο της μητρικής σου για να δεις αν το υποστηρίζει και πώς το ενεργοποιείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...