emkatsom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Είμαι ανάμεσα σ'αυτες τις 2: 4400mAh 5200mAh (Αυτή που έχω τώρα είναι 4400mAh) Θέλω να σας ρωτήσω ποιά πρέπει να επίλέξω και ποιός ο ρόλος των mAh;
nikos903 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Όσο περισσότερα τα mAh τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διάρκεια της μπαταρίας σου. Αυτό που εκφράζουν αυτά τα mAh είναι το ρεύμα που μπορεί να μπορεί να αποθηκευτεί στις κυψέλες της η μπαταρία. Μετά για το ποια να πάρεις.... Όποια γράφει οτι είναι συμβατή με το λάπτοπ σου, άμα είναι και οι 2 εγώ θα έλεγα την μεγαλύτερη αφού έχουν την ίδια τιμή... Απο την άλλη μπαταρία απο Honk Kong... Λίγο μακριά δεν είναι;
emkatsom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Όσο περισσότερα τα mAh τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διάρκεια της μπαταρίας σου. Αυτό που εκφράζουν αυτά τα mAh είναι το ρεύμα που μπορεί να μπορεί να αποθηκευτεί στις κυψέλες της η μπαταρία. Μετά για το ποια να πάρεις.... Όποια γράφει οτι είναι συμβατή με το λάπτοπ σου, άμα είναι και οι 2 εγώ θα έλεγα την μεγαλύτερη αφού έχουν την ίδια τιμή... Απο την άλλη μπαταρία απο Honk Kong... Λίγο μακριά δεν είναι; Και οι 2 είναι συμβατές γι'αυτο και είχα απορεία... Τελικα πήρα αυτή στα 4400. Το πολύ σε 20 μέρες θα είναι εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.