Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και εγω αυτο γούσταρα ομως το internet τα εχει καταστρέψει όλα αυτά.

Που πάνε οι καλές στιγμές που έπαιρνες το gamepro και τα έβρισκες εκεί χοροπηδώντας.

Αχ ρε 90's μου λείψατε...

Μαλακία να τα βρίσκεις free ε;

Υπάρχει και η δυνατότητα να μην βλέπεις τα spoiler videos.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου ότι εκείνες οι εποχές ήταν όμορφες, αλλά η καταστροφή δεν επήλθε από το Internet αλλά από τους ίδιους του developers. :)

Δημοσ.

καλα το ψαχναμε οσον αφορα το mortal kombat ηταν σχετικο,μιας και δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που να βρηκε ψαχνοντας καποιο fatality(ψαχνοντας εννοω κανοντας πειραματα με κουμπια)αμην και ποτε θα βγει στο gamepro το hits n tips με πληρη οδηγο fatalities οποτε i ll pass σε αυτην τη νοσταλγια.κατα τα αλλα μαζι σας,ρετροfeelings ftw

Δημοσ.

καλα το ψαχναμε οσον αφορα το mortal kombat ηταν σχετικο,μιας και δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που να βρηκε ψαχνοντας καποιο fatality(ψαχνοντας εννοω κανοντας πειραματα με κουμπια)αμην και ποτε θα βγει στο gamepro το hits n tips με πληρη οδηγο fatalities οποτε i ll pass σε αυτην τη νοσταλγια.κατα τα αλλα μαζι σας,ρετροfeelings ftw

Οταν κυκλοφορησαν τα 2 πρωτα ΜΚ (1992-1994)δεν υπηρχε το gamepro(τουλαχιστον το Ελληνικο).Εχω το πρωτο τευχος που κυκλοφορησε μεσα στο 1995.Οντως ολα τα κολπακια του ΜΚ3-UMK3 τα ψαχναμε εκει.

Για τα 2 πρωτα ΜΚ ομως ειτε το πιστευεις ειτε οχι,επεφτε πολυ ψαξιμο,πολλες δοκιμες και πολλες φορες ακουγαμε απο καποιον για μια fatality και την δοκιμαζαμε.

Τωρα που το θυμαμαι ηταν μια μερα που ηρθε ο κολητος μου και μου λεει:Βρηκα τα fatalities,babalities,friendship του ΜΚ2 απο εναν γνωστο μου...

Ολα αυτα τα κολπακια λοιπον ηταν σε 2 φυλα χαρτι χειρογραφα φυσικα και δυστυχως μερικα απο αυτα ειχαν και λαθη στις κινησεις...

Φυσικα αυτο το χαρτι το βγαζαμε μονο οταν δεν ειχε κοσμο το μαγαζι,μην μας δει και κανεις και μας το παρει :D

Μια μερα μαλιστα μας την ειπε και ο ιδιοκτητης οταν μας ειδε να βλεπουμε απο το χαρτι!!

Αλλες εποχες... B)

Δημοσ.

και εγω αυτο γούσταρα ομως το internet τα εχει καταστρέψει όλα αυτά.

Που πάνε οι καλές στιγμές που έπαιρνες το gamepro και τα έβρισκες εκεί χοροπηδώντας.

Αχ ρε 90's μου λείψατε...

Μάλιστα κάποια ήταν μόνο στο Αμερικάνικο που τα πούλαγε ένα συγκεκριμένο περίπτερο στη περιοχή μου...

Απίστευτες εποχές!

Άντε πότε θα το έχουμε? Έστω και Demo!!!

Δημοσ.

Οι κατοχοι Playstation plus θα μπορουν να κατεβασουν το demo απο αυριο αν δεν κανω λαθος

Οι υπολοιποι απο 15 Μαρτιου(PS3 & X360)

Ελπιζω να κρατηθω αλλες 7 μερες και να μην γινω συνδρομητης στο Playstation+ μονο και μονο για το demo :rolleyes: :P

Δημοσ.

Οταν κυκλοφορησαν τα 2 πρωτα ΜΚ (1992-1994)δεν υπηρχε το gamepro(τουλαχιστον το Ελληνικο).Εχω το πρωτο τευχος που κυκλοφορησε μεσα στο 1995.Οντως ολα τα κολπακια του ΜΚ3-UMK3 τα ψαχναμε εκει.

Για τα 2 πρωτα ΜΚ ομως ειτε το πιστευεις ειτε οχι,επεφτε πολυ ψαξιμο,πολλες δοκιμες και πολλες φορες ακουγαμε απο καποιον για μια fatality και την δοκιμαζαμε.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Fatality του Sub-Zero στο MK1 που το είχα κάνει αρκετές φορές από κωλοφαρδία στο ουφάδικο της γειτονιάς μου. Όλοι με ρωτούσαν πως το έκανα κι εγώ τους έλεγα ότι στην τύχη μου έβγαινε. Καλά καλά δεν ήξερα κι εγώ πως γινόταν και έλεγα από μέσα μου <<Τι σκατά, την μια γίνεται και την άλλη δεν γίνεται; Πως γίνεται ρε γμτ;>> :lol: :lol:

Δημοσ.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Fatality του Sub-Zero στο MK1 που το είχα κάνει αρκετές φορές από κωλοφαρδία στο ουφάδικο της γειτονιάς μου. Όλοι με ρωτούσαν πως το έκανα κι εγώ τους έλεγα ότι στην τύχη μου έβγαινε. Καλά καλά δεν ήξερα κι εγώ πως γινόταν και έλεγα από μέσα μου <<Τι σκατά, την μια γίνεται και την άλλη δεν γίνεται; Πως γίνεται ρε γμτ;>> :lol: :lol:

χαχα ναι εγω τους έλεγα πως ξέρω να τα κάνω άσχετα αν δεν ήξερα χαχαχα.

Κολοπαιδάκι ήμουν απο μικρός.

Δημοσ.

εγω οταν ειχα παρει το mk1 στο mega drive παντως τα ειχα βρει απο περιοδικο μαζι με το code για να κανω enable το αιμα που δεν υπηρχε στις κονσολες τοτε.τωρα gamepro ηταν (προφανως οχι :P )user ηταν pixel ηταν δεν θυμαμαι πανε αρκετα χρονια.

βεβαια δεν αμφισβητω το οτι υπηρχαν ατομα που εψαχναν combinations αλλα προσωπικα ποτε δεν καταφερα να βρω κατι(περα απο τα early ha-do-kens που βγηκαν αρχικα στην τυχη αλλα ηταν ευκολο να καταλαβεις τι εκανες και βγηκαν)

sorry για το offtopic

ψηθικα να γινω plus συνδρομιτης για το ντεμο αλλα μετα η λογικη πρυτανευσε και ειπα σε μια εβδομαδα θα ειναι διαθεσιμο και για τους απλους χρηστες οποτε standby

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...