ultralisk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ikaruga πες ενα fighting game που να μην έχει τουλάχιστον εναν overpowered character.αν θες balance μεταξύ 30παιχτών τότε δες πως ούτε ένα mmo δεν είναι balanced με 5-10 classes και ούτε καν το dota/lol δεν είναι balanced. αυτό ακριβώς...απόλυτη ισορροπία δεν πρόκειται να βρεις σε fighting παιχνίδι, πάντα κάποιος θα είναι πιο OP από τους άλλους...το παιχνίδι φαίνεται απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, επιτέλους ένα πραγματικό ΜΚ...αν θέλω παραπάνω τεχνικές και 100 combos θα πάω να παίξω DOA, το MK είναι καθαρά arcade φάση
Chaos3X Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά τον xbox exclusive τον μάθαμε??? Πάντως ξέρετε ποιός θα ήταν "γαμώ" να είναι??? Όχι ο Marcus! Έχω δύο στο μυαλό μου! Ο ένας δεν έχει κυκλοφορίσει καν!!! 1) Ο τύπος απ'το Asuras Wrath! ΤΕΛΕΙΟΣ!!! 2) Ο War απ'το Darksiders! ΝΤΟΥΚΙ!!! Τι λέτε???
Chaos3X Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Απλός και περιεκτικός! Θες να μας πείς γιατί όχι και ποιόν θα ήθελες εσύ??? Μην μου πείς τον Master Chief...
king2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα είναι να βγει mortal kombat σαν το Mortal Kombat Armageddon που παιζόταν και διπλό και δεν είχε μόνο μάχες.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως θελεις να πεις το Shaolin Monks ?
Chaos3X Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_(2011_video_game) Με βάση το παραπάνω άρθρο Kabal και Quan Chi είναι οι άλλοι δύο "confirmed" characters. Οπότε περιμένουμε για τους final two! Στο ίδιο άρθρο αναφέρει πως ο Kratos θα είναι playable μόνο στο Versus mode... Και κάτι τελευταίο, αν προπαραγγείλεις το παιχνίδι απ'το Amazon σου δίνουν δώρο classic ninja costume και classic fatalities... http://www.amazon.co...98641916&sr=8-1 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2011 από Chaos3X
Chaos3X Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Human Smoke Fatality - Dissolving Touch! http://www.youtube.com/watch?v=-K__1evyIMw Οπότε μένει ένας για να ολοκληρωθεί το roster!!! Εκτός αν ο Human Smoke π.χ. είναι DLC... Update: Τώρα πρόσεξα τα comments και είδα ότι πρόκειται για non official δημιουργία απλού χρήστη! Απίστευτο??? Οπότε γυρνάμε πάλι στους 24 comfirmed... Update2: Αν ψάξετε έχει κι άλλα custom fatalities. Αυτός ο Piranha Soldier είναι πραγματικά ταλαντούχος. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2011 από Chaos3X
RedPanda Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αυτό το παιχνίδι είναι 100% σύμφωνο με το αμερικανικό dogma ψυχαγωγίας
FoXfOxFoX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 παιδιά μιας και αναφέρθηκε... το Armageddon τελικά κατάφερε κανείς να το παίξει στο 360? το έχω από το xbox1 αλλά σε αμερικάνικη έκδοση, και δε παίζει... καμία πρόταση?
ReZonanZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 παιδιά μιας και αναφέρθηκε... το Armageddon τελικά κατάφερε κανείς να το παίξει στο 360? το έχω από το xbox1 αλλά σε αμερικάνικη έκδοση, και δε παίζει... καμία πρόταση? το armageddon ειχε βγει μονο στο NTSC XBOX και οχι στο PAL.Δεν ηταν region free,οποτε επαιζε μονο σε αμερικανικο ΧΒΟΧ οπως και αυτο που εχεις... Υποθετω οτι στο Χ360 θα επαιζε μονο αν το Χ360 ηταν και αυτο αμερικανικο(NTSC)... Αυτο που παιζει σιγουρα ειναι το Ευρωπαικο ΜΚ deception...
The_Sheep Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Warner Bros and NetherRealm Studios has just confirmed that an exclusive PS3 demo will be released for Mortal Kombat on 8th March. PlayStation Plus subscribers will have exclusive access to the demo until 15th March when it opens up to everyone. The demo will allow gamers to fight with Scorpion, Sub-Zero, Mileena and Johnny Cage in two of the games most renowned arenas - the Living Forest and the Pit. There's also an arcade ladder for one or two players. The demo will later be available for download on Xbox Live. http://www.youtube.com/watch?v=4e4IGKeqrsc&feature=player_embedded υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.υτό αρέσει σε ένα άτομο. Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας.
ReZonanZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Preview του ΜΚ και interview του Ed Boon http://gdc.gamespot.com/story/6302274/mortal-kombat-preview-challenge-tower-jax-sonya-and-more/?tag=topslot%3Btitle%3B1 Φαινεται πολυ καλο...χεχεχε Αυτο που γουσταρα παντα στα ΜΚ ηταν τα secrets που ειχαν και πως τα ψαχναμε,ξεκινωντας απο fatalities και φτανοντας στους κρυφους χαρακτηρες Και απ οτι λεει ο Ed Boon,να περιμενουμε και εδω παρα πολλα secrets... Sweeeeeet...
egw_eimai_re Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 και εγω αυτο γούσταρα ομως το internet τα εχει καταστρέψει όλα αυτά. Που πάνε οι καλές στιγμές που έπαιρνες το gamepro και τα έβρισκες εκεί χοροπηδώντας. Αχ ρε 90's μου λείψατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα