Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Χρειαζεται να εχεις καποια ενεργεια. Ειναι οι συνδιασμοι που απλα ειναι πιο Special και δυνατοι.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντί για το X-Ray attack που σου τρώει όλη την αποθηκευμένη ενέργεια ή ας το πούμε Rage και το οποίο μπορεί να μην πιάσει επειδή θα κάνει Block ο αντίπαλος, μπορείς να την τρώς με μικρές Special Moves, αντί για την Super Special Move aka Xray... ;)

Δημοσ.

Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο πράγμα, δεν πιστεύω να εννοείς τα special moves με το κουμπί R2 στο τέλος, αυτά μου λειτουργούνε κανονικά.

Θα σου δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ, σε παρακαλώ κατατόπισέ με, γιατί δεν βγάζω άκρη.

Διάλεξα έναν παίκτη τυχαίο τον Jax. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Ένα από τα special move που έχει αυτός ο παίκτης είναι:

κάτω, αριστερά, Χ+R2 που λέγεται Ground Quake και βρίσκεται στα special moves (την αρχική οθόνη των moves stylist list αν πατήσουμε Χ πάμε στα special moves)

Το παραπάνω special move μου λειτουργεί κανονικότατα. Πάει αυτό, εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν δώσω όμως την εντολή κάτω, αριστερά, Χ, L1 που βρίσκεται στα fast tags στις κινήσεις stylist moves (δηλαδή στην αρχική οθόνη με τις κινήσεις) ε τότε δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό με το έξτρα κουμπί L1, δηλαδή σε σύγκριση με την εντολή κάτω, αριστερά, X δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά, γιατί υπάρχει αυτό το έξτρα κουμπί L1?

Επίσης ίδια είναι και η ποσότητα μπάρας που μειώνεται από τον αντίπαλο με ή χωρίς L1, δεν αλλάζει δηλαδή η δύναμη του χτυπήματος.

Εκεί έχω το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το L1 λειτουργεί για τα tag moves.

Ελπίζω όταν τα προσπαθείς να είσαι σε tag mode, δηλαδή να είσαι σε ματς 2 εναντίον 2...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν μπορω να κανω τα babalyty εγω για ps3

Πρέπει στον τελευταίο γύρο να μην χρησιμοποιήσεις άμυνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...