Heatspreader Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ναι. Χρειαζεται να εχεις καποια ενεργεια. Ειναι οι συνδιασμοι που απλα ειναι πιο Special και δυνατοι. Sent from my iPhone using Insomnia
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δηλαδή η μπάρα να είναι μέχρι τη μέση περίπου?
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αντί για το X-Ray attack που σου τρώει όλη την αποθηκευμένη ενέργεια ή ας το πούμε Rage και το οποίο μπορεί να μην πιάσει επειδή θα κάνει Block ο αντίπαλος, μπορείς να την τρώς με μικρές Special Moves, αντί για την Super Special Move aka Xray...
Padaz Bloody Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο πράγμα, δεν πιστεύω να εννοείς τα special moves με το κουμπί R2 στο τέλος, αυτά μου λειτουργούνε κανονικά. Θα σου δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ, σε παρακαλώ κατατόπισέ με, γιατί δεν βγάζω άκρη. Διάλεξα έναν παίκτη τυχαίο τον Jax. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ένα από τα special move που έχει αυτός ο παίκτης είναι: κάτω, αριστερά, Χ+R2 που λέγεται Ground Quake και βρίσκεται στα special moves (την αρχική οθόνη των moves stylist list αν πατήσουμε Χ πάμε στα special moves) Το παραπάνω special move μου λειτουργεί κανονικότατα. Πάει αυτό, εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν δώσω όμως την εντολή κάτω, αριστερά, Χ, L1 που βρίσκεται στα fast tags στις κινήσεις stylist moves (δηλαδή στην αρχική οθόνη με τις κινήσεις) ε τότε δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό με το έξτρα κουμπί L1, δηλαδή σε σύγκριση με την εντολή κάτω, αριστερά, X δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά, γιατί υπάρχει αυτό το έξτρα κουμπί L1? Επίσης ίδια είναι και η ποσότητα μπάρας που μειώνεται από τον αντίπαλο με ή χωρίς L1, δεν αλλάζει δηλαδή η δύναμη του χτυπήματος. Εκεί έχω το πρόβλημα.
Chaos3X Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το L1 λειτουργεί για τα tag moves. Ελπίζω όταν τα προσπαθείς να είσαι σε tag mode, δηλαδή να είσαι σε ματς 2 εναντίον 2...
Padaz Bloody Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Α δεν το ήξερα αυτό. Γιαυτό δεν παίζανε. Δηλαδή πρέπει το παίζω σε διπλό έτσι?
Padaz Bloody Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι το δοκίμασα στο διπλό και μου λειτούργησε σωστά. Thanks.
Chaos3X Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 δεν μπορω να κανω τα babalyty εγω για ps3 Πρέπει στον τελευταίο γύρο να μην χρησιμοποιήσεις άμυνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα