KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά νόμιζα ότι κάνατε πλάκα όταν λέγατε για τον Freddie Kruger!!! Πωωωωω!!! Είδα και το ανάλογο βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=aaSBkBDcepM&feature κριμα ομως που δεν ειναι ο κλασικος Freddy του Robert Englund,αλλα η πεζη remake εκδοση. και απο ποτε ο Freddy χρησιμοποιει δυο γαντια;
oldermania Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το ένα είναι ρεζερβουάρ :Ρ ο φρεντυ είναι
Sidereal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 τι εγινε ρε παιδια με τον Φρεντυ? ξερετε αν θα βγει η οχι?
ReZonanZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Λοιπον για οσους ψαχνουν freddy και 4 warriors dlc pack να πω οτι δεν θα τους βρειτε στην κατηγορια add-ons αλλα πρεπει να πατε στην κατηγορια latest και απο εκει να το ψαξετε Εγω απο εκει κατεβασα το dlc warriors pack.Το εψαχνα και εγω στο add-ons και δεν το εβρισκα και ειπα να το ψαξω μπας και ειναι αλλου και τελικα ηταν στο Latest...ακομα εκει πρεπει να το εχουν Αναφερομαι σε psn.Δεν ξερω αν υπαρχει το ιδιο θεμα και το xbox live btw ο freddy ειναι ο πιο προσβασιμος χαρακτηρας απο τους 4 dlc.εχει τα πιο ευκολα combos και ευκολα specials...
Sidereal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ωστε ετσι....εψαχνα και εγω μεσα απο το παιχνιδι στα dlc και δεν εβρισκα τιποτα....
freddy adu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια εχω ανοιξει τα παντα απο το krypt ... Αλλα μου λειπουν αρκετα fatality και ολα τα babalities...Επισης λειπουν και μερικα κοστουμια...Που τα βρισκω... Ευχαριστω παιδες... HELP...
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 PS3 ή ΧΒΟΧ? αν googlάρεις σου βγάζει πολλά guides για όλα τα fatalities, babalities και costumes
freddy adu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 X-BOX 360 αδερφε... Θα googlαρω οπως μου ειπες και αμα δεν βρω κατι θα ξαναρωτισω... Ευχαριστω....
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εδώ μπορείς να βρεις τα fatalities και babalities τα οποία ξεκλειδώνουν αν τα κάνεις μία φορά και εδώ κάτι για τα κοστούμια
ARSENAL14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δώστε PSN να σας διδάξω λίγο Mortal Kombat, για όσους το κατέχουν!
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τελικά το Komplete edition πότε βγαίνει? Για αρχές αυτού του μήνα δεν είχαν πεί?
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τελικά το Komplete edition πότε βγαίνει? Για αρχές αυτού του μήνα δεν είχαν πεί? http://electronictheatre.co.uk/xbox360/xbox360-news/16707/mortal-kombat-komplete-edition
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 http://electronicthe...omplete-edition Σ'ευχαριστώ φίλε μου.
Padaz Bloody Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν γίνεται διαφωτίστε με λίγο τι μπορεί να φταίει γιατί έχασα την μπάλα: Στο mortal kombat 9, δηλαδή το τελευταίο που έχει βγει - για ps3 μιλάω - στα move list του χαρακτήρα που έχουμε, αν πάτε προς τα κάτω στα tag lists moves έχει κάτι συνδυασμούς με 2 -3 κουμπιά και μετά πρέπει να πατήσουμε L1, εμένα δεν λειτούργησαν ποτέ αυτοί οι συνδυασμοί με το L1 και απορώ σε τι χρησιμεύουνε, μήπως πρέπει να είναι γεμάτη κάποια μπάρα ενέργειας για να λειτουργήσουνε? Τι παίζει? Λέτε να μην παίζουνε γιατί το πήρα από το θείο? Να πω ότι όλες οι άλλες κινήσεις μου παίζουνε άψοαγα, ακόμα και τα special moves, τα x-rays τα πάντα εκτός από αυτούς τους συνδυασμούς με L1 στο τέλος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα