daino92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ρε άνθρωπε ακόμα δε το αγόρασες και σκέφτεσαι πως να το πουλήσεις? Ήμαρτον δηλαδή...με αυτό το σκεπτικό μην αγοράζεις κανένα παιχνίδι, γιατί όλα από δω και πέρα θα έχουν περιορισμούς.
Luxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δε καταλαβα ρε παιδια.. Δλδ ο κωδικος που σου δινει, μπορει να χρησιμοποιηθει μονο μια φορα ή καλυτερα, μονο απο ενα psn account; Δεν γινεται με περισσοτερα, ακομα και αν δε παιζουν ταυτοχρονα;
daino92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για να είμαι ειλικρινής δε το γνωρίζω αυτό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα να μη γίνεται αποδεκτός ο κωδικός από άλλα psn. Δε ξέρω άμα γίνεται κάνα transfer σε περίπτωση που δεν έχεις πλέον στην κατοχή σου το mortal kombat πχ το δωσες σε κάποιο φίλο σου.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ρε άνθρωπε ακόμα δε το αγόρασες και σκέφτεσαι πως να το πουλήσεις? Ήμαρτον δηλαδή...με αυτό το σκεπτικό μην αγοράζεις κανένα παιχνίδι, γιατί όλα από δω και πέρα θα έχουν περιορισμούς. Δεν θες να καταλάβεις. Το θέμα δεν είναι αν θα το πουλήσω ή όχι αλλά ο περιορισμός που μου βάζουν με το έτσι θέλω. Θέλω να πάρω το παιχνίδι μου και να πάω στον φίλο μου να παίξουμε online. Οπ σόρρυ φίλε, η εταιρεία δεν σε αφήνει. Με το τρόπο που σκέφτεσαι, σκέφτονται πολλά εκατομμύρια gamers και γι' αυτό τα παιχνίδια έχουν φτάσει στην κατάντια του σήμερα. Για αυτό σου δίνουν μισοτελειωμένα παιχνίδια με ένα σωρό bugs ή σου βάζουν περιεχόμενο στο δισκάκι, το οποίο όμως θα πρέπει να πληρώσεις έξτρα για να ξεκλειδώσεις. Αύριο θα σου επιβάλουν να παίζεις αποκλειστικά το παιχνίδι που αγόρασες μόνο σε μια κονσόλα γιατί έτσι θέλουν. Δέξου το λοιπόν αμάσητο και αύριο θα κλαίγεσαι για την κακιά εταιρεία.
daino92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κοίτα να δεις, εν μέρει έχεις δίκιο. Είναι ψιλομαλακία το σύστημα αυτό. Από την άλλη δε θα κάτσω να κλαίγομαι για ένα ψωρο παιχνίδι. Στο κάτω κάτω θα το παίξεις μέχρι να το τελειώσεις κ μετά το πιο πιθανόν είναι να μην το ακουμπήσεις (όπως έκανα εγώ με το tekken 6, όταν έχεις πάρει όλα τα trophies, και όταν το online είναι χειρότερο από το να προσπαθείς να κάνεις video streaming από youtube με 28αρι modem, μόνο σε κανα διπλό θα το βάζεις). Αυτά και σόρρυ για τυχόν παρεξηγήσεις.
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κάνετε πλάκα παιδιά έτσι? Παίζει μόνο σε μία κονσόλα?
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το online κομμάτι. Σε single παίζει όπου θέλεις. Αλλά δεν θα αργήσει η μέρα που θα το κάνουν να παίζει μόνο σε μια κονσόλα.
Socratis_g Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 σε μία κονσόλα ή σε ένα useraccount? εχει σημασία...
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το online κομμάτι. Σε single παίζει όπου θέλεις. Αλλά δεν θα αργήσει η μέρα που θα το κάνουν να παίζει μόνο σε μια κονσόλα. Ε, αυτό μας έλειπε. σε μία κονσόλα ή σε ένα useraccount? εχει σημασία... Σε Useraccount λογικά.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Όπως και αν είναι δεν έχει σημασία. Δηλαδή δεν μπορώ να έχω στην κονσόλα μου πάνω από ένα προφίλ;
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Τα σπαει. Απο που αγορασατε το Mortal combat; Υπαρχει προβλημα εαν το παρω απο το εξωτερικο;
daino92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Όχι φίλε μου κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα άμα το παραγγείλεις από το εξωτερικό πιθανότατα να το βρεις φτηνότερα + του ότι θα παραλάβεις κωδικούς για τα κουστούμια και τα fatalities των scorpion, sub-zero και reptile και δε θα χρειαστείς να τα αγοράσεις όπως θα βγει αργότερα, όπως μας έδειξε ο john2gr, σε downloadable content.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα