Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να πω ίσως. Πιθανόν να δυσκολεύτηκα μόνο εγώ.

Δεν δυσκολεύτηκες μόνο εσύ απλώς αν βρείς τα κουμπιά του τον νικάς και στο expert. Μερικοί τρόποι περιγράφονται παραπάνω.

Δημοσ.

Κανονικα, για να αποφευγονται τετοια κολπα, θα επρεπε να υπαρχει κατι σαν σταμινα.. Καλο;;;

Φαντασου να ειχαν προγραμματισει την AI και στο δυσκολο επιπεδο να εκαναν συνεχεια χρηση κυματων!

Δημοσ.

Κανονικα, για να αποφευγονται τετοια κολπα, θα επρεπε να υπαρχει κατι σαν σταμινα.. Καλο;;;

for starters θα μπορουσε να μη χανεις ενεργεια οταν κανεις block και να μην κανει ακυρα taunts ο αντιπαλος λογω idle ωστε να σπαει μονος το block του .... :rolleyes:

θα μπορουσαν βεβαια να κανουν και το AI να μαθαινει απο το gameplay του εκαστοτε παιχτη αλλα μαλλον ειναι πολυ προχωρημενα αυτα που λεω :P. αν ενσωματωναν ενα νευρωνικο δικτυο θα μπορουσαν να κανουν παπαδες

ποσο θα ηθελα να δω ενα fighting game με learning capabilities :shifty:

Δημοσ.

Χθες το βράδυ τον έβγαλα επιτέλους. Τον στόλισα με μερικές χριστοπαναγίες και τον νίκησα με time out. Τσάτσος όσο δεν πάει ο τελικός.

Στο ladder είναι πιο εύκολος.

Και που να τον πετύχεις στην τελική μάχη στο Chalenge tower... Πρεπει να βγάλεις Gorro, Kintaro, Mileena και Shao Kahn με μια μπάρα ενέργειας...Εφιάλτης!!!!! Πάλι καλά, άμα χάσεις 5-6 φορές, περιμένεις να σου γράψει failure και κάνεις retry, μετά απο κάθε μάχη σπυ γεμίζει λίγη ενέργεια

Δημοσ.

το πήρα για ps3. 37euro apo play.com

Θέλει αγορά κάποιο έξτρα activation gia online gameplay? το έχει ενεργοποιήσει κανένας?

μου έδινε free online για 3 μέρες trial!!

WTF!!!???

http://www.giantbomb.com/news/mortal-kombat-temporarily-drops-kombat-pass-requirement-on-ps3/3229/

ασε που έχω την εντύπωση πως δεν είχε κωδικό μέσα το κουτί...

Δημοσ.

@Bourdoulas το pass για το online το έχει μαζί με το παιχνίδι...δε το αγοράζεις έξτρα, οπότε δεν στέκει αυτό που λες εφόσον θα το αγοράσεις κ δε θα το παίξεις σπασμένο.

Δημοσ.

Στέκει απόλυτα. Όταν εγώ θα θέλω να το πουλήσω, αν θέλω να το πουλήσω. Δεν συμφωνώ με αυτή την πολιτική και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην αγοράζω τέτοιους τίτλους.

Δημοσ.

Στέκει απόλυτα. Όταν εγώ θα θέλω να το πουλήσω, αν θέλω να το πουλήσω. Δεν συμφωνώ με αυτή την πολιτική και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην αγοράζω τέτοιους τίτλους.

Δεν έχεις άδικο. Πάντως αν θες να το πουλήσεις μπορείς, νομίζω αν θες αγοράζεις kombat pass, για $10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...