Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τι να πω ίσως. Πιθανόν να δυσκολεύτηκα μόνο εγώ.
Chaos3X Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τι να πω ίσως. Πιθανόν να δυσκολεύτηκα μόνο εγώ. Δεν δυσκολεύτηκες μόνο εσύ απλώς αν βρείς τα κουμπιά του τον νικάς και στο expert. Μερικοί τρόποι περιγράφονται παραπάνω.
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6OBsCewH2AQ αυτο εκανα με τον scorpion εναντιον ενος φιλου μου mortal kombat 1 σε amiga 1200. βελακια συνεχεια απο τερμα οθονης. σιγουρη νικη αυτο δεν ειναι παιχνιδι ομως.
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κανονικα, για να αποφευγονται τετοια κολπα, θα επρεπε να υπαρχει κατι σαν σταμινα.. Καλο;;; Φαντασου να ειχαν προγραμματισει την AI και στο δυσκολο επιπεδο να εκαναν συνεχεια χρηση κυματων!
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κανονικα, για να αποφευγονται τετοια κολπα, θα επρεπε να υπαρχει κατι σαν σταμινα.. Καλο;;; for starters θα μπορουσε να μη χανεις ενεργεια οταν κανεις block και να μην κανει ακυρα taunts ο αντιπαλος λογω idle ωστε να σπαει μονος το block του .... θα μπορουσαν βεβαια να κανουν και το AI να μαθαινει απο το gameplay του εκαστοτε παιχτη αλλα μαλλον ειναι πολυ προχωρημενα αυτα που λεω . αν ενσωματωναν ενα νευρωνικο δικτυο θα μπορουσαν να κανουν παπαδες ποσο θα ηθελα να δω ενα fighting game με learning capabilities
Sidereal Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Χθες το βράδυ τον έβγαλα επιτέλους. Τον στόλισα με μερικές χριστοπαναγίες και τον νίκησα με time out. Τσάτσος όσο δεν πάει ο τελικός. Στο ladder είναι πιο εύκολος. Και που να τον πετύχεις στην τελική μάχη στο Chalenge tower... Πρεπει να βγάλεις Gorro, Kintaro, Mileena και Shao Kahn με μια μπάρα ενέργειας...Εφιάλτης!!!!! Πάλι καλά, άμα χάσεις 5-6 φορές, περιμένεις να σου γράψει failure και κάνεις retry, μετά απο κάθε μάχη σπυ γεμίζει λίγη ενέργεια
Chaos3X Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Mortal Kombat - Behind The Fatalities Trailer 5:12 --> Spyro Anagnostakos! Έλα μωρή πατρίδα!!!
Socratis_g Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 το πήρα για ps3. 37euro apo play.com Θέλει αγορά κάποιο έξτρα activation gia online gameplay? το έχει ενεργοποιήσει κανένας? μου έδινε free online για 3 μέρες trial!! WTF!!!??? http://www.giantbomb.com/news/mortal-kombat-temporarily-drops-kombat-pass-requirement-on-ps3/3229/ ασε που έχω την εντύπωση πως δεν είχε κωδικό μέσα το κουτί...
Bourdoulas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Α κι αυτό με pass παίζει; Βγήκε από την λίστα μου για αγορά.
daino92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 @Bourdoulas το pass για το online το έχει μαζί με το παιχνίδι...δε το αγοράζεις έξτρα, οπότε δεν στέκει αυτό που λες εφόσον θα το αγοράσεις κ δε θα το παίξεις σπασμένο.
Bourdoulas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Στέκει απόλυτα. Όταν εγώ θα θέλω να το πουλήσω, αν θέλω να το πουλήσω. Δεν συμφωνώ με αυτή την πολιτική και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην αγοράζω τέτοιους τίτλους.
AfterForever Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Στέκει απόλυτα. Όταν εγώ θα θέλω να το πουλήσω, αν θέλω να το πουλήσω. Δεν συμφωνώ με αυτή την πολιτική και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην αγοράζω τέτοιους τίτλους. Δεν έχεις άδικο. Πάντως αν θες να το πουλήσεις μπορείς, νομίζω αν θες αγοράζεις kombat pass, για $10.
Bourdoulas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σωστά, απλά όπως προείπα δεν συμφωνώ με αυτή τη πολιτική και κάνω το μόνο που μπορώ ως καταναλωτής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα