Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός, όλα αυτά προσωπικά μου προκαλούν αηδία και οργή.

Έχω πληρώσει το παιχνίδι και μου ζητάνε λεφτά για Classic στολές, Classic Fatalities και τώρα λεφτά για έναν νέο χαρακτήρα.

Ειδικά σε τίτλο όπως το Mortal Kombat που είναι από τα πιο κλασικά παιχνίδια ψαξίματος και ξεκλειδώματος, όλα αυτά τα DLCs θα έπρεπε να είναι ενσωματομένα στο παιχνίδι εξ' αρχής και να τα ξεκλείδωνες παίζοντας.

Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση με το να πληρώνουμε κάτι που το έχουμε ήδη αγοράσει.

Γνωρίζω ότι παίζονται πολλά λεφτά γύρω από αυτό και έχουν τρομερά κέρδη, αλλά το θεωρώ κοροϊδία.

Κατά τη γνώμη μου πάντα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός, όλα αυτά προσωπικά μου προκαλούν αηδία και οργή.

Έχω πληρώσει το παιχνίδι και μου ζητάνε λεφτά για Classic στολές, Classic Fatalities και τώρα λεφτά για έναν νέο χαρακτήρα.

Ειδικά σε τίτλο όπως το Mortal Kombat που είναι από τα πιο κλασικά παιχνίδια ψαξίματος και ξεκλειδώματος, όλα αυτά τα DLCs θα έπρεπε να είναι ενσωματομένα στο παιχνίδι εξ' αρχής και να τα ξεκλείδωνες παίζοντας.

Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση με το να πληρώνουμε κάτι που το έχουμε ήδη αγοράσει.

Γνωρίζω ότι παίζονται πολλά λεφτά γύρω από αυτό και έχουν τρομερά κέρδη, αλλά το θεωρώ κοροϊδία.

Κατά τη γνώμη μου πάντα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Τι κατά τη γνώμη σου ρε συ και αποφυγές παρεξηγήσεων. ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ αυτά που λες. Πληρώσαμε 60ευρώ για το παιχνίδι σε μια πλαστική θήκη και 4 διαφημιστικά μονοσέλιδα μέσα (ούτε καν μάνιουαλ, μια ιστοριούλα, ένα βιβλιαράκι, κάτι γαμώτοκερατόμου, τιναυτά) και τώρα μας λένε πληρώστε για επιπλέον πράγμα (μαζί με τις διορθώσεις). Εκεί καταντήσαμε.

mpoutso είμαι στο xbox live, όποιος είναι ας με κάνει add να παίζουμε να γουστάρουμε, γιατί έχω βαρεθεί τις διαδικτυακές αδερφάρες που παίζουν ως επί το πλείστον :) (σόρυ για το ύφος, αλλά είναι πολλές φορές που τσαντίζομαι με αυτά που βλέπω στο live και τονίζω για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στην παικτική αξία των παιχτών - ούτε εγώ είμαι παιχταράς - αλλά στον τρόπο παιχνιδιού και την αντιμετώπιση αυτού).

Δημοσ.

Αυτό το αρχ!@#!@ τον Shao Khan δεν μπορώ να τον βγάλω στο τέλος. Λες και δεν έχει κάποια αδυναμία! Είναι να μην σε πιάσει στα χέρια του...

Δημοσ.

Αν είσαι με Liu Kang μέινε στην άλλη άκρη της οθόνης και απέφευγε τα projectiles του. Όταν αρχίσει τα taunts (εκεί που γελάει μόνος του) είτε παίξε συντηριτικά πετώντας φλόγες ή κάνοντας το Flying Kick είτε πλησίασε για Combo-Xray.

Ομοίως και με Rayden με extra πλεονέκτημα το teleport.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Wintermute23 μόνο από μακρυά παίζεται ο Shao Kahn. Εγώ προσωπικά τον έπαιζα συνέχεια με uppercut. Απομακρυνόμουν και όταν άρχιζε το taunt (όταν σε κοροιδεύει), πήγαινα κοντά και του έσκαγα uppercut. Μετά πάλι πίσω και τα συναφί. Όταν ρίχνει τα βέλη σκύβεις. Άμα βρεθείς πολύ κοντά θα σε αρχίσει με το σφυρί όπου άμα παίζεις σε μεγάλο βαθμό δυσκολίας σημαίνει θάνατος. Όταν έχεις x ray φυσικά πας και του το κάνεις. Αυτά πάνω κάτω. Με Rayden το ίδιο πράγμα αλλά επίσης χρησιμοποιούσα πολύ και τον κεραυνό. Επίσης εδώ έχεις και το teleport οπότε καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς.

Δημοσ.

Με τον Rayden είμαι. Με τον Liu Kang τον έπαιζα από μακριά όντως. Αλλά με τον Rayden είναι διαφορετικά. Ο κεραυνός που ρίχνει είναι για τα μπάζα. Πολύ αργός και χάνει πολύ λίγο ενέργεια. Το κακό είναι ότι σε πλησιάζει πολύ εύκολα. Με ένα dash είναι δυο βήματα μακριά σου. Με διπλό σε έχει φτάσει και σε έχει χτυπήσει κιόλας. Πρέπει να έχω παίξει 30 γύρους και να του έχω πάρει μόνο 4-5. Διπλή νίκη ποτέ.

Δημοσ.

Με τον Rayden είμαι. Με τον Liu Kang τον έπαιζα από μακριά όντως. Αλλά με τον Rayden είναι διαφορετικά. Ο κεραυνός που ρίχνει είναι για τα μπάζα. Πολύ αργός και χάνει πολύ λίγο ενέργεια. Το κακό είναι ότι σε πλησιάζει πολύ εύκολα. Με ένα dash είναι δυο βήματα μακριά σου. Με διπλό σε έχει φτάσει και σε έχει χτυπήσει κιόλας. Πρέπει να έχω παίξει 30 γύρους και να του έχω πάρει μόνο 4-5. Διπλή νίκη ποτέ.

με τον raiden βγαίνει πανεύκολα με το πέταγμα μιας και περνάει κάτω από τις μλκιες που πετάει.
Δημοσ.

Χθες το βράδυ τον έβγαλα επιτέλους. Τον στόλισα με μερικές χριστοπαναγίες και τον νίκησα με time out. Τσάτσος όσο δεν πάει ο τελικός.

Στο ladder είναι πιο εύκολος.

Δημοσ.

Χθες το βράδυ τον έβγαλα επιτέλους. Τον στόλισα με μερικές χριστοπαναγίες και τον νίκησα με time out. Τσάτσος όσο δεν πάει ο τελικός.

Στο ladder είναι πιο εύκολος.

Νομίζω υπερβαλεις λίγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...