Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για single player αξιζει; Φαινεται αρκετα ωραιο παιχνιδι. Το psn δεν λειτουργει ακομα, ετσι;

Ένα θα σου πώ φίλε μου... ΈΞΙ ώρες Story Mode!!! Και στην καλύτερη υλοποίηση που έχω δεί ποτέ σε συγκεκριμένο mode σε fighting τίτλο!

Φυσικά έχει κι άλλα πολλά για να σε κρατήσει.

To PSN είναι και πάλι online... :eek:

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδες τωρα που επεστρεψε το PSN ξερετε αν μπορω να χρησιμοποιησω το Redeem code που υπηρχε στο κουτι? Ξερετε τι ξεκλειδωνει αυτο?

Δημοσ.

Παιδες τωρα που επεστρεψε το PSN ξερετε αν μπορω να χρησιμοποιησω το Redeem code που υπηρχε στο κουτι? Ξερετε τι ξεκλειδωνει αυτο?

Όχι φίλε μου, πρέπει να ανέβει πρώτα το store.

Έχεις πάρει την στάνταρτ έκδοση του παιχνιδιού;

Δημοσ.

Το online κολλαει; Εχει παιξει κανεις; Μετραει η συνδεση και των 2;

με ξένους είχε κάποιες φορές λαγκ που δεν το έκανε unplayable αλλά καθυστερούσες κάποιες φορές στο block...με φίλους που παίξαμε King of the hill πάντως μια χαρά έπαιζε

δεν με χάλασε που έχω μόνο 2 μέρες free trial ακόμα και μετά θα περιμένω να ανέβει το PSN store για να μπορέσω να βάλω το online pass...ε ρε SONY πραγματικά πρώτη και τελευταία φορά που παίρνω multiplatform με online στο PS3

Δημοσ.

PS3. Πιθανον να λαγκαρε και λογω overload απο παιχτες και γενικα overload στο δικτυο. Αν δεν φτιαξει και το store να παρουμε το pass μας δεν αμς βλεπω να παιζουμε

Δημοσ.

Επαιζα για μηνες killzone 3 και ζήτημα αν ειδα λαγκ 1-2 φορες. Στα μονα που εχω δει λαγκ ειναι το Pro 10 και εχθες το M.K.

Δημοσ.

Στο Tekken 6 δεν ειχα λαγκ. Στο Pro σε οποιο PS3 το εχω παιξει (ειτε σε σπιτι, ειτε σε net cafe) online ειχε λαγκ γιατι νομιζω κατι παιζει με τους Servers της Konami. Τα αλλα δεν τα εχω τσεκαρει online

Δημοσ.

Φίλε μου όταν έπαιζα tekken 6 είχα απίστευτο lag. Δηλαδή παραξενευόμουν όταν δεν είχα. Τώρα γιατί εσύ δεν είχες δεν ξέρω. Επίσης απόσο ξέρω το bandwidth πέφτει ανάλογα με το άλλο που είναι πιο αργό για να εξισσοροπείται το game. Δηλαδή άμα εγώ έχω 10mb/s (τυχαίος αριθμος) και με τον αμερικάνο που παίζω έχει 15mb/s τότε το δικό του θα πέσει όσο το δικό μου για να έχουμε ίδια ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...