Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! έχετε μάθει τίποτα για τα DLCs? τι θα περιέχουν? και κατι άλλο υπάρχει κανένας που να έχει το ΜΚ trilogy h MK 3 και θέλει να το πουλήσει για Κονσόλα Playstation? ενημερώστεμε αμα είναι! Ευχαριστώ

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παραθέτω ένα post που είχα κάνει σε ένα άλλο site γεμάτο με noobάδες για να βοηθήσω κι εδώ λίγο. Πίστευα ότι εδώ δεν χρειάζεται αλλά... :cry:

Μερικά "γρήγορα" tips από προσωπική εμπειρία...

1) Τα Fatalities, Stage Fatalities και Babalities τα βλέπεις από κάπου και τα κάνεις. Μετά σου μπαίνουν αυτόματα στην Move List.

2) Αν ξεκελιδώσεις με αυτόν τον τρόπο τα fatalities δεν σημαίνει ότι ξεκλειδώνονται και από την Krypt. Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις κανονικά αν θές να πάρεις τα σχετικά achivements. Το ίδιο ισχύει και για τα 2nd costumes, όταν τερματίσεις με έναν χαρακτήρα το Ladder ξεκλειδώνεις το 2nd costume του, όμως μετά πρέπει να το αγοράσεις κανονικά στο krypt για να πάρεις το 100%.

3) Αν παίζεις διπλό (offline) και πάει να κάνει κάποιο fatality ο player 2 με λύπη του θα διαπιστώσει ότι στην move list του δεν είναι ξεκλειδωμένα τα fatalities κι ας τα έχει ξεκλειδώσει ο player 1 όλα! Οπότε πρέπει να τα κάνει και το δεύτερο χειρηστήριο τουλάχιστον μία φορά για να τα έχει στην move list του.

4) Τα Babalities για να εκτελεστούν πρέπει να μην μπλοκάρουμε κανένα χτύπημα στον τελευταίο γύρο. Babalities μπορούν να γίνουν και στα Bosses αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται. Μία φορά είχα κάνει στον Kintaro χωρίς να ξέρω πως. Φυσικά δεν μας βγάζει finish him ώστε να τα εκτελέσουμε οπότε κάποιες προυποθέσεις πρέπει να υπάρχουν...

5) Ο Shao Khan βγαίνει σχετικά εύκολα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας με παίκτες που κάνουν teleport. Κρατάς μεγάλη απόσταση και όταν σου πετάει το δόρι ή το σφυρί βγαίνεις στην πλάτη του και του κάνεις την επίθεσή σου. Αν τον πετύχεις και μιλάει του σκάς και κανένα combo καλό!

6) Δεν θυμάμαι για τα stage fatalities αλλά τα babalities ΔΕΝ ξεκλειδώνονται μέσα από την krypt! Θα πρέπει να τα δείτε από αλλού.

7) Το δεύτερο κοστούμι του Kratos ΔΕΝ ξεκλειδώνεται μέσα από την krypt αλλά μόνο αν το τερματίσετε με αυτόν σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας.

8 ) Αν ολοκληρώσετε το Tower θα πάρετε σαν αμοιβή το τρίτο κοστούμι της Milena που είναι με τις γάζες, όπως ακριβώς την πρωτοσυναντήσαμε στο story mode στην μάχη με την Kitana.

9) Υπάρχει ένα αρχειάκι που αν το κάνετε απλή αντικατάσταση στα αρχεία του παιχνιδιού θα σας ξεκλειδώσει τα DLC classic costumes των Scorpion, Subzero, Reptile, Ermac, Kitana, Milena, Jade. Οι δέ Scorpion, Subzero και Reptile, έχουν και από ένα classic fatality ο καθένας που μπορεί να εκτελεστεί ΜΟΝΟ αν φοράνε το classic costume τους. Φυσικά μπορούν να κάνουν και όποιο άλλο θέλουν...

10) Ο Cyber Subzero ΔΕΝ έχει 2nd costume!

11) Για τα τέσσερα hidden chests στην krypt και για τις τέσσερις hidden fights δεν θα μπώ στον κόπο να αναφερθώ γιατί υπάρχουν παντού στο net.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!

Have fun!

Καλησπέρα! Βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά για το MK9. Σε προηγούμενη ερώτησή μου πώς ξεκλειδώνω τους αρχηγούς Kintaro, Shao Khan κ.τ.λ. μου είπες δεν γίνεται. Πώς το έχουν καταφέρει άλλοι που βλέπω στο youtube? Επίσης βλέπω και fatalities αυτών. Κατι ακόμα. Σε κάποιες πίστες μου εμφανίζεται δεξια στην οθόνη μια φάτσα που κατι λέει και εξαφανίζεται πάλι. Τι γίνεται με δ'αυτον?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά! :-D

Ναι, αλλά τόση ώρα μου απαντάς, θεωρώντας δεδομένο ότι το έχω Jailbreak.

Δεν θέλω να το σπάσω, αλλά με την τακτική της SONY, μάλλον κάτι τέτοιο με βλέπω να κάνω.

Έχω πληρώσει το παιχνίδι και μου ζητάει και άλλα λεφτά για τις στολές? Ξεφεύγει πέρα από κάθε φαντασία αυτό...

Σε κάνουν να πας για Jailbreak με το ζόρι.

Δημοσ.

Ναι, αλλά τόση ώρα μου απαντάς, θεωρώντας δεδομένο ότι το έχω Jailbreak.

Δεν θέλω να το σπάσω, αλλά με την τακτική της SONY, μάλλον κάτι τέτοιο με βλέπω να κάνω.

Έχω πληρώσει το παιχνίδι και μου ζητάει και άλλα λεφτά για τις στολές? Ξεφεύγει πέρα από κάθε φαντασία αυτό...

Σε κάνουν να πας για Jailbreak με το ζόρι.

Sorry που υπέθεσα ότι είσαι με CFW και σε μπέρδευα περισσότερο απ'οτι σε βοηθούσα. Δεν το έκανα επίτηδες όμως έχεις δίκιο...

Το θέμα των DLC σε πολλά παιχνίδια είναι πονεμένη ιστορία και χωρά πολύ συζήτηση που δεν είναι σωστό να το αναλύσουμε τώρα, αρκεί όμως να πούμε ότι οι εταιρίες ακολουθούν αυτή την οδό για να θυσαυρίζουν από τους fan που θέλουν να τα έχουν "όλα" και είναι διατεθημένοι να πληρώσουν και παραπάνω για αυτό πέρα από το αρχικό ποσό που δαπάνησαν με την αγορά του εκάστοτε τίτλου...

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα, εγώ θα σου πώ ένα. Street Fighter IV. Σου ζητούσαν να πληρώσεις για να κατεβάσεις ως DLC τα alternative costumes των χαρακτήρων!!! Πράγμα που θα έπρεπε να περιλαμβάνεται απ'την αρχή!

Είναι μεγάλη συζήτηση κι αν την πιάσουμε θα γραφτούν 100 σελίδες offtopic οπότε το σταματάω εδώ.

Τέλος να σου αναφέρω πως για τα DLC δεν ευθύνεται η Sony αλλά οι εταιρίες παραγωγής/έκδοσης του εκάστοτε τίτλου.

Πάντως με DLC ή χωρίς το να βάλεις CFW στην κονσόλα σου είναι σπουδαία δυνατότητα γιατί με αυτόν τον πολύ απλό και σχεδόν ακίνδυνο πλέον τρόπο ξεκλειδώνεις αμέτρητα χαρακτηριστηκά στην κονσόλα σου που θα έπρεπε να είναι ήδη ξεκλείδωτα και έτοιμα από την ίδια την Sony! Και σίγουρα δεν εννοώ την πειρατία...

Ωρίστε και μία μικρηηηηηηηηηηηηη γεύση απ'τις δυνατότητες του CFW: http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=127&t=17067

Καλησπέρα! Βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά για το MK9. Σε προηγούμενη ερώτησή μου πώς ξεκλειδώνω τους αρχηγούς Kintaro, Shao Khan κ.τ.λ. μου είπες δεν γίνεται. Πώς το έχουν καταφέρει άλλοι που βλέπω στο youtube? Επίσης βλέπω και fatalities αυτών. Κατι ακόμα. Σε κάποιες πίστες μου εμφανίζεται δεξια στην οθόνη μια φάτσα που κατι λέει και εξαφανίζεται πάλι. Τι γίνεται με δ'αυτον?

Ευχαριστώ!

Απ'οσο ξέρω ΔΕΝ γίνεται να ξεκλειδώσεις με κάποιο τρόπο τα Bosses του παιχνιδιού. Η μόνη ευκαιρία που μας δίνεται να παίξουμε με τον Goro είναι μέσω ένος challenge στο Tower ως zombie Goro. Ίσως αργότερα να προστεθούν στο ρόστερ ως DLC. Το ότι τα Bosses διαθέτουν fatalities δεν συμαίνει κάτι...

Η φάτσα που λές, έκανε την εμφάνισή της στο MK3, αν δεν κάνω λάθος, και είναι ένας απ'τους συντελεστές του MK team. Δεν τρέχει κάτι με αυτόν, απλά όποτε γίνεται ένα καλό χτύπημα, αραιά και που "πετάγεται"! Δεν είναι κάτι που πρέπει να του δώσεις σημασία. Δεν είμαι σίγουρος για την ιστορική αναφορά που έκανα αλλά όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω μπορεί να με διορθώσει...

Δημοσ.

Η φάτσα που λές, έκανε την εμφάνισή της στο MK3, αν δεν κάνω λάθος, και είναι ένας απ'τους συντελεστές του MK team. Δεν τρέχει κάτι με αυτόν, απλά όποτε γίνεται ένα καλό χτύπημα, αραιά και που "πετάγεται"! Δεν είναι κάτι που πρέπει να του δώσεις σημασία. Δεν είμαι σίγουρος για την ιστορική αναφορά που έκανα αλλά όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω μπορεί να με διορθώσει...

Λοιπόν. Η φάτσα εμφανίστηκε πρώτη φορά στο ΜΚ2, είναι αστειάκι των προγραματιστών (ο τυπάς είναι ένας sound engineer αν δεν κάνω λάθος) και γίνεται αν κάνεις πετυχημένο άπερκατ (τώρα τι σημαίνει πετυχημένο, θέλει ανάλυση :Ρ ). Επίσης αν την ώρα που εμφανιζόταν πάταγες start / select (δε θυμάμαι ακριβώς ποιο), έπαιζες με τον smoke. Στο καινούργιο δεν ξέρω αν κάνει κάτι, δεν έχω προλάβει ποτέ να το πατήσω :Ρ

Δημοσ.

Λοιπόν. Η φάτσα εμφανίστηκε πρώτη φορά στο ΜΚ2, είναι αστειάκι των προγραματιστών (ο τυπάς είναι ένας sound engineer αν δεν κάνω λάθος) και γίνεται αν κάνεις πετυχημένο άπερκατ (τώρα τι σημαίνει πετυχημένο, θέλει ανάλυση :Ρ ). Επίσης αν την ώρα που εμφανιζόταν πάταγες start / select (δε θυμάμαι ακριβώς ποιο), έπαιζες με τον smoke. Στο καινούργιο δεν ξέρω αν κάνει κάτι, δεν έχω προλάβει ποτέ να το πατήσω :Ρ

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την διορθωτική παρέμβαση! :-)

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πατούσες κάτω και start.

Δημοσ.

Select πατουσες και επαιζες με τον Smoke. Στο καινουριο στην πιστα με τα δεντρα οταν δεις τον Smoke να εμφανιζεται πισω απο τα δεντρα πατας το Select και σου εμφανιζει μια Hidden Battle ενατνιον του Classic Smoke

Δημοσ.

(XBOX Live) Το επίπεδο είναι χαμηλό δυστυχώς (χωρίς να είμαι εγώ ο παιχταράς, το τονίζω).

Από τους 100, 80 παίρνουν scorpion και κάνουν τα ίδια πράγματα, 15 παίζουν σε smoke/noob/ermac που είναι σχετικά βατοί (κινήσεις από μακρυά - τηλεμεταφορές κτλ) και οι υπόλοιποι 5 παίρνουν τους προαναφερθέντες χαρακτήρες, απλά τους ξέρουν και ξέρουν να παίζουν κιόλας. Καταντάει ψιλοβαρετό.

Όπως επίσης με εκνευρίζουν οι τύποι που παίρνουν κάποιον και πετάνε όλο κάτι από μακρυά. Συνέχεια. Και με άμυνα να είσαι κρατημένος, αν τελείωσει ο χρόνος απλά γουστάρουν να πετάνε, εκεί. Γαμώ τα γατάκια γαμώ. Σήμερα έτυχα με έναν που πήρε Stryker και πυροβόλαγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Αδερφές είναι και παίζουν έτσι; Δεν καταλαβαίνω.

Οι αυτοί δεν καταλαβαίνουν κάτι από την ουσία του παιχνιδιού ή εγώ.

Επίσης, ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ LAME όταν χάνει ο άλλος, να βγαίνει (για να μην του κάνεις φατάλιτι).

Είχα καιρό να παίξω fighting online και ξενερώνω απίστευτα όταν βλέπω κάτι τέτοια.

Αυτά.

Να κάνουμε κανά room να παίζουμε για την πάρτη μας ρε πάντως.

Δημοσ.

καλά τα noobakia που παίρνουν Scorpion θα φάνε πολύ ξύλο με την Mileena...πρέπει πάντως να είναι πολύ εκνευριστικό αυτό που λες και δεν ξέρω κατά πόσο αντιμετωπίζεται...ας είναι καλά το PSN που έχω το ΜΚ και με κοιτάει εδώ και έναν μήνα κοντά

Δημοσ.

Κατι ακόμα. Σε κάποιες πίστες μου εμφανίζεται δεξια στην οθόνη μια φάτσα που κατι λέει και εξαφανίζεται πάλι. Τι γίνεται με δ'αυτον?

Ευχαριστώ!

http://mortalkombat....com/wiki/Toasty

http://www.youtube.com/watch?v=IkZoTcw6p54&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=-HH3QdNAY_E&feature=player_embedded

:-D :-D :-D

Δημοσ.

@AfterForever

Το φοβόμουν πως αυτό θα γινόταν Online. Και κάποτε που έπαιζα για ένα φεγγάρι Fifa online, στο 90% των περιπτώσεων αυτό γινόταν. Fuckin' rage quitters.

Τέλος πάντων, ένα πιο sensible room για να αποφεύγουμε τους sore losers καλό θα ήταν. Κάνε με add αν θες (VoleMaulder), απλώς από τον επόμενο μήνα θα έχω χρόνο για ξυλίκι.

Δημοσ.

Για single player αξιζει; Φαινεται αρκετα ωραιο παιχνιδι. Το psn δεν λειτουργει ακομα, ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...