Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διπλό που έπαιξα με έναν φίλο, πάθαμε πλάκα.

Είναι υπερπαραγωγή το παιχνίδι. Πολύ καλοφτιαγμένο!

Πάω τώρα να αρχίσω το Single.

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ καλό και το Story Mode. Είμαι στη μέση περίπου, σύμφωνα με το Trophy.

Πως ξεκλειδώνουμε και άλλες στολές? Από την κρύπτη?

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει κάποιο ΜΕΓΑΛΟ combo; Διότι δεν βλέπω να θέλει την ίδια τεχνική με το SF. Μου φαίνεται λίιιγο ελαφρόμυαλο. Γ__ατο μεν, αλλά λίγο fun 2 play.

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει κάποιο ΜΕΓΑΛΟ combo; Διότι δεν βλέπω να θέλει την ίδια τεχνική με το SF. Μου φαίνεται λίιιγο ελαφρόμυαλο. Γ__ατο μεν, αλλά λίγο fun 2 play.

ναι εγώ με την Mileena...όχι και πολύ εύκολο να γίνει όμως, πρέπει να το δουλέψεις και να χρησιμοποιείς όταν πρέπει το dash...γουστάρω την φάση που παρόλο είναι arcade το παιχνίδι, έχει και το "πολύπλοκο" κομμάτι όπου θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

έπος το παιχνίδι τι να λέμε

Δημοσ.

Πολύ καλό και το Story Mode. Είμαι στη μέση περίπου, σύμφωνα με το Trophy.

Πως ξεκλειδώνουμε και άλλες στολές? Από την κρύπτη?

Ναι φιλε. Ολα τα Altenate Costumes και τα δευτερα fatality τα ξεκλειδωνεις στο Krypt

Δημοσ.

Καθόλου fun2play. Ειδικά μερικοί παίχτες είναι πολύ τεχνικοί. Κοίτα στο yt να δεις βιντεάκια με κόμπος, έχουν αρχίσει και βγαίνουν.

Επίσης στο tag ΑΝ το μάθεις, γίνεται πραγματικά κόλαση. Το καταλαβαίνεις αν παίξεις λίγο. Αλλά είναι δύσκολο.

Δημοσ.

Μάλιστα.

Δεν είναι μόνο δύο τα Fatality. Babality, κλπ? Τρίτα Fatalities?

Παραθέτω ένα post που είχα κάνει σε ένα άλλο site γεμάτο με noobάδες για να βοηθήσω κι εδώ λίγο. Πίστευα ότι εδώ δεν χρειάζεται αλλά... :cry:

Μερικά "γρήγορα" tips από προσωπική εμπειρία...

1) Τα Fatalities, Stage Fatalities και Babalities τα βλέπεις από κάπου και τα κάνεις. Μετά σου μπαίνουν αυτόματα στην Move List.

2) Αν ξεκελιδώσεις με αυτόν τον τρόπο τα fatalities δεν σημαίνει ότι ξεκλειδώνονται και από την Krypt. Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις κανονικά αν θές να πάρεις τα σχετικά achivements. Το ίδιο ισχύει και για τα 2nd costumes, όταν τερματίσεις με έναν χαρακτήρα το Ladder ξεκλειδώνεις το 2nd costume του, όμως μετά πρέπει να το αγοράσεις κανονικά στο krypt για να πάρεις το 100%.

3) Αν παίζεις διπλό (offline) και πάει να κάνει κάποιο fatality ο player 2 με λύπη του θα διαπιστώσει ότι στην move list του δεν είναι ξεκλειδωμένα τα fatalities κι ας τα έχει ξεκλειδώσει ο player 1 όλα! Οπότε πρέπει να τα κάνει και το δεύτερο χειρηστήριο τουλάχιστον μία φορά για να τα έχει στην move list του.

4) Τα Babalities για να εκτελεστούν πρέπει να μην μπλοκάρουμε κανένα χτύπημα στον τελευταίο γύρο. Babalities μπορούν να γίνουν και στα Bosses αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται. Μία φορά είχα κάνει στον Kintaro χωρίς να ξέρω πως. Φυσικά δεν μας βγάζει finish him ώστε να τα εκτελέσουμε οπότε κάποιες προυποθέσεις πρέπει να υπάρχουν...

5) Ο Shao Khan βγαίνει σχετικά εύκολα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας με παίκτες που κάνουν teleport. Κρατάς μεγάλη απόσταση και όταν σου πετάει το δόρι ή το σφυρί βγαίνεις στην πλάτη του και του κάνεις την επίθεσή σου. Αν τον πετύχεις και μιλάει του σκάς και κανένα combo καλό!

6) Δεν θυμάμαι για τα stage fatalities αλλά τα babalities ΔΕΝ ξεκλειδώνονται μέσα από την krypt! Θα πρέπει να τα δείτε από αλλού.

7) Το δεύτερο κοστούμι του Kratos ΔΕΝ ξεκλειδώνεται μέσα από την krypt αλλά μόνο αν το τερματίσετε με αυτόν σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας.

8 ) Αν ολοκληρώσετε το Tower θα πάρετε σαν αμοιβή το τρίτο κοστούμι της Milena που είναι με τις γάζες, όπως ακριβώς την πρωτοσυναντήσαμε στο story mode στην μάχη με την Kitana.

9) Υπάρχει ένα αρχειάκι που αν το κάνετε απλή αντικατάσταση στα αρχεία του παιχνιδιού θα σας ξεκλειδώσει τα DLC classic costumes των Scorpion, Subzero, Reptile, Ermac, Kitana, Milena, Jade. Οι δέ Scorpion, Subzero και Reptile, έχουν και από ένα classic fatality ο καθένας που μπορεί να εκτελεστεί ΜΟΝΟ αν φοράνε το classic costume τους. Φυσικά μπορούν να κάνουν και όποιο άλλο θέλουν...

10) Ο Cyber Subzero ΔΕΝ έχει 2nd costume!

11) Για τα τέσσερα hidden chests στην krypt και για τις τέσσερις hidden fights δεν θα μπώ στον κόπο να αναφερθώ γιατί υπάρχουν παντού στο net.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!

Have fun!

Δημοσ.

Βοήθησες αρκετά μπορώ να πω.

Απλά είχα φοβηθεί και εξαγριωθεί νομίζοντας ότι χρειάζεται να δώσω και άλλα λεφτά για στολές.

Για τα Classic Costumes τώρα. Πως μπορώ να τα ξεκλειδώσω χωρίς να χρησιμοποιήσω το αρχείο?

Το αρχείο αυτό θα μου χαλάσει τα δικά μου επιτεύγματα?

Επίσης να πω ότι το παιχνίδι μου κολλάει κάθε μέρα από μία φορά. Χρειάζεται να κάνω Reset στην κονσόλα. Δεν έχω κάνει κάποιο Update στο παιχνίδι για τους γνωστούς λόγους.

Δημοσ.

Βοήθησες αρκετά μπορώ να πω.

Απλά είχα φοβηθεί και εξαγριωθεί νομίζοντας ότι χρειάζεται να δώσω και άλλα λεφτά για στολές.

Για τα Classic Costumes τώρα. Πως μπορώ να τα ξεκλειδώσω χωρίς να χρησιμοποιήσω το αρχείο?

Το αρχείο αυτό θα μου χαλάσει τα δικά μου επιτεύγματα?

Επίσης να πω ότι το παιχνίδι μου κολλάει κάθε μέρα από μία φορά. Χρειάζεται να κάνω Reset στην κονσόλα. Δεν έχω κάνει κάποιο Update στο παιχνίδι για τους γνωστούς λόγους.

Δεν γίνεται να τα ξεκλειδώσεις χωρίς το αρχείο εκτός αν όταν βγούν σαν DLC τα αγοράσεις...

Όχι, δεν θα σου χαλάσει τα επιτεύγματά σου...

Δεν μου έχει κολλήσει ούτε μιά φορά! Update δεν έχει βγεί μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

Χρειάζεται με λίγα λόγια να πληρώσω για τις έξτρα στολές?

Πως δεν έχει βγει? Με το που ξεκινάω το παιχνίδι μου λέει ότι πρέπει να κάνει Update, αλλά πατάω Cancel.

Δημοσ.

Χρειάζεται με λίγα λόγια να πληρώσω για τις έξτρα στολές?

Πως δεν έχει βγει? Με το που ξεκινάω το παιχνίδι μου λέει ότι πρέπει να κάνει Update, αλλά πατάω Cancel.

Δεν το έχει πάρει το μάτι μου το update γιατί δεν το έχω μόνιμα συνδεδεμένο το PS3 στο internet.

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι, κατεβάζεις το αρχειάκι που σου είπα και το βάζεις στα αρχεία του παιχνιδιού...

Δές εδώ --> http://ps3jailbreak-greece.blogspot.com/2011/04/mortal-kombat-dlc.html

Δημοσ.

Ναι, παρόλα αυτά, θα το βάλω το αρχείο.

Απλά θέλω να καταλάβω την φιλοσοφία της SONY. Μας ζητάει να πληρώσουμε για τις extra εμφανίσεις των παιχτών?

Edit:

Πως τα αντιγράφω τα αρχεία αυτά?

Δεν έχει Copy Paste το Playstation. Επίσης δεν μου τα εμφανίζει τα αρχεία το USB Stick. Τον φάκελο μου τον εμφανίζει που τα έχω πετάξει μέσα.

Δημοσ.

Ναι, παρόλα αυτά, θα το βάλω το αρχείο.

Απλά θέλω να καταλάβω την φιλοσοφία της SONY. Μας ζητάει να πληρώσουμε για τις extra εμφανίσεις των παιχτών?

Edit:

Πως τα αντιγράφω τα αρχεία αυτά?

Δεν έχει Copy Paste το Playstation. Επίσης δεν μου τα εμφανίζει τα αρχεία το USB Stick. Τον φάκελο μου τον εμφανίζει που τα έχω πετάξει μέσα.

Copy - Paste θα τα κάνεις μέσω κάποιου ftp manager (έχει και ο multiMAN ενσωματωμένο) από τον υπολογιστή σου στο PS3.

Ο ftp manager σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι τα αρχεία του σκληρού του PS3 από το PC σου...

Φαντάζομαι για να έχεις περάσει παιχνίδια στο PS3 σου θα γνωρίζεις την σχετική διαδικασία. Αν όχι ρίξε μία ματιά εδώ --> http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=60&t=16314 , αν και ξαναλέω έχει και ο multiMAN ενσωματωμένο.

Τώρα αν είσαι με official firmware δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...