AfterForever Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εδώ λίγο πιο μαζεμένα και ευανάγνωστα. http://www.mortalkombatonline.com/content/forum/showmessage.cds?id=135485
Chaos3X Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ρε παίδες τα secret chest στην krypt τα έχει βγάλει κανένας??? Ενώ πηγαίνω στα σωστά μέρη (βλέπω τα πράσινα ζουζούνια) ότι και να πατήσω δεν μου εμφανίζει κάτι. Επίσης προσπαθώ να κάνω τις secret fights αλλά είναι πολύ σπάνιες ρε παιδάκι μου. H μόνη που έχω βγάλει είναι του classic reptile αλλα προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν ξεκλειδώνει τα κουστούμια... Τον Noob και τον Smoke στο Temple και στο living forest αντίστοιχα, δεν τους έχω πετύχει ποτέ όσες φορές κι αν έχω δοκιμάσει. Τον Shang Tsoung απλά δεν μπορώ να τον νικήσω δύο φορές με flowless victory ούτε καν στο εύκολο. Έχω κι άλλες ενστάσεις αλλά θα επανέλθω αργότερα...
ultralisk Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 οποτε οποιος εχει χβοχ και θελει , ας κανουμε ενα room GREECE και ας βρισκομαστε εκει εγώ το έχω πάρει σε PS3 οπότε όποιος θέλει ας κάνει ένα ROOM και εκεί ώστε... OH WAIT
Chaos3X Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ρε παίδες τα secret chest στην krypt τα έχει βγάλει κανένας??? Ενώ πηγαίνω στα σωστά μέρη (βλέπω τα πράσινα ζουζούνια) ότι και να πατήσω δεν μου εμφανίζει κάτι. Τελικά κατάφερα να τα εμφανήσω πατώντας τρίγωνο και μετά κύκλο. Με αυτό τον κουλό τρόπο εμφάνισα και τα τέσσερα secret chest..... Υ.Γ: Τελικά με τα κλασικά κοστούμια τι γίνεται ρε παιδιά? Ξεκλειδώνονται ή μόνο αν το έχεις γνήσιο???
ReZonanZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Τελικά κατάφερα να τα εμφανήσω πατώντας τρίγωνο και μετά κύκλο. Με αυτό τον κουλό τρόπο εμφάνισα και τα τέσσερα secret chest..... Υ.Γ: Τελικά με τα κλασικά κοστούμια τι γίνεται ρε παιδιά? Ξεκλειδώνονται ή μόνο αν το έχεις γνήσιο??? Τα classic costumes δεν βρισκονται στην krypt και ουτε ξεκλιδωνονται μεσω των secret fights.Η μονη λυση ειναι να εχεις αγορασει το παιχνιδι και να εχει μεσα κωδικους ωστε να ξεκλειδωσεις το classic κοστουμι ενος χαρακτηρα οπως και το classic fatality του.Οι χαρακτηρες που εχουν classic fatalities & costumes ειναι οι Sub-zero,Reptile,Scorpion. Το Πλαισιο ειχε το classic costume+cassic fatality του Scorpion αμα εκανες προπαραγγελεια.Δεν ξερω αν αυτο ισχυει και τωρα που το παιχνιδι κυκλοφορει κανονικα Απο εκει και περα εχει ακουστει οτι θα βγουν ολα τα classic costumes+fatalities σε DLC... Πιο συγκεκριμενα μιλαμε για classic costumes απο Sub-zero,Reptile,Scorpion,Ermac,Mileena,Jade,Kitana Και classic fatalities απο Sub-zero,Reptile,Scorpion.
souvlakomanis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 το έχω το mortal kombat το καινούργιο είναι φανταστικό αξίζει σίγουρα τα λεφτά του όσο για το ονλάιν δεν ξέρω ακόμα καθώς το πσν είναι κλειστό
Chaos3X Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τα classic costumes δεν βρισκονται στην krypt και ουτε ξεκλιδωνονται μεσω των secret fights.Η μονη λυση ειναι να εχεις αγορασει το παιχνιδι και να εχει μεσα κωδικους ωστε να ξεκλειδωσεις το classic κοστουμι ενος χαρακτηρα οπως και το classic fatality του.Οι χαρακτηρες που εχουν classic fatalities & costumes ειναι οι Sub-zero,Reptile,Scorpion. Το Πλαισιο ειχε το classic costume+cassic fatality του Scorpion αμα εκανες προπαραγγελεια.Δεν ξερω αν αυτο ισχυει και τωρα που το παιχνιδι κυκλοφορει κανονικα Απο εκει και περα εχει ακουστει οτι θα βγουν ολα τα classic costumes+fatalities σε DLC... Πιο συγκεκριμενα μιλαμε για classic costumes απο Sub-zero,Reptile,Scorpion,Ermac,Mileena,Jade,Kitana Και classic fatalities απο Sub-zero,Reptile,Scorpion. Σ'ευχαριστώ φίλε μου.
Chaos3X Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 http://ps3jailbreak-greece.blogspot.com/2011/04/mortal-kombat-dlc.html
Chaos3X Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πως στο καλό βγήκε αφού το psn είναι down; Πίστευε και μή ερεύνα...
mixalisss Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ερωτηση τα κλασικα κοθστουμια πως και ου τα βρισκουμε ;;;
makantonio Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 1 έχω να πω, Kung Lao και Τρίγωνο,Τετράγωνο,Τρίγωνο,Τετράγωνο,Τρίγωνο,Τετράγωνο(στο PS3) πατώντας τα όμως ΠΑΡΑ πολύ γρήγορα (με τον δείκτη+το μεσαίο δάχτυλο). Γύρω στα 20% damage κάνει.
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Portal Kombat ιιιιι http://www.youtube.com/watch?v=uyOzzd53ssY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα