ReZonanZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Θαυμάστε (συνεχίζω να πιστεύω ότι τα χτυπήματα φαίνονται ψεύτικα, η κίνηση είναι πολύ ρομποτική κι ότι δεν υπάρχει τόσο αίμα όσο παλιά). Ωραία η προσθήκη πληγών στους χαρακτήρες και τα fatalities επιστρέφουν στις ρίζες τους... αιματηρά http://e3.gamespot.com/video/6266626/ PS: Το Fatality του Kung Lao ΓΑΜΕΙ Λοιπον απο το videaki αυτο φενεται οτι ξαναγυρνανε στα παλια κλασικα MK και πολυ καλα κανουν! 3 stages ειδαμε και οι 3 ειναι απο το ΜΚ2 το οποιο ειναι και το καλυτερο φυσικα(με δευτερο το MK TRILOGY). Οι χαρακτηρες θα ειναι 26 και απ οτι ειδα θα εχει και εναν DLC(κανενας Shao Khan θα ειναι ) Ο ενας και μοναδικος SUB-ZERO βλεπω εχει τις κινησεις του απο το ΜΚ2 που ειναι super! Χαρηκα που ξαναειδα το "THE PIT 2" απο το ΜΚ2 αλλα πιστευω η original fatality του "THE PIT 2" ειναι αξεπεραστη... Ωραιες οι fatalities ωραιο και το TAG... Ολα δειχνουν οτι θα ειναι ειναι απο τα καλυτερα ΜΚ και σιγουρα πολυ καλυτερο απο το MK vs DC....
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγω θα συμφωνησω με John οτι οι χαρακτηρες και τα χτυπηματα ειναι αρκετα "αερατα". Σιγουρα δεν εχουν το "βαρος" που θα επρεπε (εκτος απο τα x-ray χτυπηματα) ΑΛΛΑ που να με παρει ο διαολος μου αρεσε. Μου αρεσε πολυ. Το fatality του Kung Lao ειναι πραγματι ολα τα ευρω!
skanjos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=2sJkbR0QVfw&feature=related[/ame] πείτε μου οτι αυτό το Mortal kombat δεν το περιμένατε τόσα χρόνια....
Finn Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Χαίρομαι που δεν είναι full 3D! Skanjos αυτό ακριβώς περιμέναμε!
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ME ΤΡΕΛΑ! Θα γίνω γραφικός μου φαίνεται αλλα αφότου είδα τα βίντεο είναι απο τα τοπ παιχνίδια που αναμένω σαν τρελός!
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ME ΤΡΕΛΑ!Θα γίνω γραφικός μου φαίνεται αλλα αφότου είδα τα βίντεο είναι απο τα τοπ παιχνίδια που αναμένω σαν τρελός! το αυτό !
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Η παρουσίαση δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τα έχουν κάνει όλα (ή σχεδόν όλα) ακριβώς όπως πρέπει στο νέο Mortal Kombat. Έχει μπει δυναμικά στη want list.
kostacurtas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Mortal Kombat - Scorpion Vignette Trailer
kostacurtas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Mortal Kombat - Sub-Zero Vignette
ikaruga24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Niiiiiiiiiice!!! Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;
klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Mortal Kombat - Sub-Zero Vignette Δε μπορώώώ δε μπορώ να περιμένωωωωωω!! Επιτέλους γαμάτο mortal kombat
kostacurtas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Mortal Kombat Kratos Revealed Trailer (PS3 exclusive) http://www.youtube.com/watch?v=8q31juzHIJA
ThrowDOWN Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Και Kratos niceee ,αντε να κυκλοφορησει να γουσταρουμε λιγο.
kostacurtas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Mortal Kombat release date April 2011 NetherRealm Studios' Mortal Kombat reboot is due to hit PS3 and Xbox 360 in April 2011, publisher Warner has confirmed. The firm's also said that Standard, Kollector's and Tournament editions of the game will be released, although goodies exclusive to the snazzier versions haven't been revealed. The Kollector's edition will ship with Sub-Zero and Scorpion figures, a collectible art book, and downloadable content that will add "Klassic" costume skins and avatar costumes. Meanwhile, the Tournament edition ships with a portable fight stick and the aforementioned DLC. Only 20,000 copies will be available, Destructoid reports. Exclusive to the PS3 version of the game will be God of War's Kratos as a playable character, plus stereoscopic 3D support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα