dkmaster Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Την αμαρτία μου θα την πω πάντως. Μέχρι να έρθει για το ps3 η προπαραγγελεία το παίζω από τον θείο στο 360. Είναι το καλύτερο mortal kombat που έχει βγει από το 3 και έπειτα.
RedPanda Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Α επίσης. Να βάλουν πιο λίγα πράγματα στη συσκευασία του παιχνιδιού Γαμώ το κέρατό μου, 60 ευρώ το βάζεις, εδώ το mk vs dc είχε ενα βιβλιαράκι με οδηγίες, κινήσεις, κάτι. Έλεος, 2 διοαφημιστικά και τέλος; Τιντουτοιρε. αυτό έλεγα !
The_Sheep Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-OUwwdemFB0 η περιφημη TOASTY fatality του scorpion
AfterForever Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά τι σκατοlive είναι αυτό στο xbox. Δεν έχω καταφέρει να παίξω σαν άνθρωπος ή δε βρίσκει αντιπάλους. mpoutso είναι το username μου, να κανονίσουμε να παίξουμε ξερωγω.
kostionalist Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σκεφτομαι πολυ να το αγορασω. Γενικα δεν με πολυαρεσουν τα fighting games αλλα επαιξα το demo και μου αρεσε το συγκεκριμενο. Ειναι ευκολο να εξοικιωθεις με τα κουμπια και τις κινησεις?Γιατι απο οτι ξερω ειναι παρα πολλες και διαφορετικες για καθε χαρακτηρα.
The_Sheep Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά τι σκατοlive είναι αυτό στο xbox. Δεν έχω καταφέρει να παίξω σαν άνθρωπος ή δε βρίσκει αντιπάλους. mpoutso είναι το username μου, να κανονίσουμε να παίξουμε ξερωγω. κατσε βρε, το παιχνιδι βγαινει επισημα στις 21 στην ευρωπη, τοτε δοκιμασε για online
garrett156 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 και εγω 4 παιχνιδια επαιξα και ηταν τιγκα latency λογικα απο την επισημη κυκλοφορια του game θα δουμε προκοπη. νεα μοδα αυτη η λαμακια με το online προ κυκλοφοριας του παιχνιδιου. ηθελα να ξερα πως κανουν οι δημοσιογραφοι reviews σχετικα με το multi!
basilis5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσιογράφος είσαι; και επίσης πέιν την επίσημη,παίζουν μεταξύ τους οι δημοσΐογραφοι και οι δημιουργοί; Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App
polakis21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιδιά πως ξεκλειδώνουν τα υπόλοιπα fatality?
The_Sheep Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ειτε τα "αγοραζεις" στην krypt , ειτε τα κανεις και ξεκλειδωνουν μετα
skanjos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 νομίζω ο Polakis λέει για τα fatalities που είναι στο Move list στην 3η και 4η θέση, γιατί μόνο 1 μπορείς να ξεκλειδώσεις στην krypt για κάθε χαρακτήρα. νομίζω τα άλλα 2 είναι babality και stage fatality δεν είμαι σίγουρος όμως όσον αφορά την δυσκολία του παιχνιδιού μήπως είναι λίγο brutal? έφτασα μέχρι τον shao khan(με τον liu kang) στο normal στο στορι και μετά το γύρισα σε beginner γιατί δεν έβγαινε με τπτ, μετά τώρα που έπαιξα μερικά towers δεν την παλέυω με τπτ στον kintaro στο normal και μια φορά που τον πέρασα ο shao khan με ξέσκισε.... εδώ στο easy είναι πανδύσκολος να τον βγάλεις απορώ τι γίνεται στο hard και στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας.
doutsos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εγώ είμαι chapter 6 ^^ και μ έχει δυσκολέψει αρκετά να φτάσω ως εδώ σε normal ειδικά εκεί που νικάς με τον liu kang και σε πετάει κάτω ο βλάκας shang ts σε άλλο stage και πολεμάς με τον kintaro 10 φορές έκανα retry xP Fail... με dragon fire νίκησα spam,spam,spam
garrett156 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσιογράφος είσαι; και επίσης πέιν την επίσημη,παίζουν μεταξύ τους οι δημοσΐογραφοι και οι δημιουργοί; Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App ξερεις οτι δεν ειμαι;η μια περιπτωση ειναι αυτη,η αλλη ειναι απλα να θελεις να την πεις σε καποιον και να μην προσφερεις τιποτα στην συζητηση με αυτο το σχολιο! το online σημερα εχει πολυ κοσμο αλλα ακομα εχει latency τρελο τουλαχιστον για εμενα.το δοκιμασε τελικα καποιος αλλος online;ρωταω για να ξερω εαν φταιει η συνδεση μου!
basilis5 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ξερεις οτι δεν ειμαι;η μια περιπτωση ειναι αυτη,η αλλη ειναι απλα να θελεις να την πεις σε καποιον και να μην προσφερεις τιποτα στην συζητηση με αυτο το σχολιο! το online σημερα εχει πολυ κοσμο αλλα ακομα εχει latency τρελο τουλαχιστον για εμενα.το δοκιμασε τελικα καποιος αλλος online;ρωταω για να ξερω εαν φταιει η συνδεση μου! Υπάρχει και μια τρίτη, να μην έχεις χιούμορ. Λυπάμαι που δεν κατάλαβες το πνεύμα μου.
Chaos3X Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως ρε παιδιά το story το τελείωσα αρκετά εύκολα στο normal και δεν έχω και καμιά τρελή εμπειρία στη σειρά, και τώρα παίζω το tower, στο normal πάλι, και είμαι στο 182 επίπεδο με πολύ λίγα retry. Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα