The_Sheep Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ειναι πραγματικα αστειες οι τιμες των αλυσιδων για παιχνιδια η κανονικη εκδοση του παιχνιδιου εχει στο πλαισιο 59.9 και απο px game.co.uk εχει κοντα στα 58 η συλλεκτικη εκδοση http://www.game.co.uk/Games/Xbox-360/Fighting-One-on-One/Mortal-Kombat-Kollectors-Edition/~r354175/?s=Mortal+Kombat
ThrowDOWN Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 παρα πολυ καλο το demo , σε πιανει μια νοσταλγια οταν εχεις παιξει στην εποχη τους τα 3 πρωτα ΜΚ. σιγουρη αγορα μονο και μονο επειδη γυρισαν σε 2d παλι
Cygnus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 £37.79 η τιμή του απλού στο amazon.co.uk . Υπόψη ότι είναι η τελική τιμή, μιας και τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 15€ κάτω δηλαδή.
oldermania Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 καλα βγηκε το καλυτερο παιχνιδι και κοιτατε τιμες? εγω μολις βγει θα το παρω την εκδοση με το joystick Αλλωστε μια φορα τα δινεις τα λεφτα και σου μενει το παιχνιδι το εχει δει καποιος αυτο με το joystick δεν μπορω να το βρω ειναι παντου sold out:(ελπιζω να το φερουν εδω
The_Sheep Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4WKhZkjpTTM http://www.youtube.com/watch?v=JzzyFg5ttO4
Chaos3X Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Γαμώτο! :mad: Δεν πρόλαβα να δώ τον Kabal πριν το κατεβάσουνε!!!!!!!
garrett156 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 καλα τη sonya γιατι την κανανε τοσο αθλια;μολις εκανε την λαβη με τα ποδια πηρα χαμπαρι οτι ειναι αυτη.
Cygnus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τι θα γίνει, θα το βγάλουν στο Xbox να γουστάρουμε και εμείς; Άντε με το PS3 σας
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 @ReZonanZ "Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα; Εχεις παιξει παιχνιδια της σειρας ΜΚ;" ολα. "Σου αρεσει κανενα απο τα ΜΚ;" καποια. "Απο το νεο ΜΚ εχεις παιξει το demo ή κρινεις απο τα video που εχεις δει;" both. "Bασικα αν σε καποιον δεν αρεσουν τα ΜΚ και ειδικα τα 3 πρωτα τοτε δεν πιστευω οτι το καινουριο θα του κανει εντυπωση" τα 3 πρωτα ειναι και τα πιο αγαπημενα μου. "Το νεο ΜΚ ειναι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ας πουμε dedicated στους fans των 3 πρωτων.Για αυτο και εχει χαρακτηρες μονο απο τα 3 πρωτα ΜΚ Οι fans των πρωτων 3 ΜΚ οι οποιοι χαλαστηκαν-απογοητευτηκαν απο την σειρα οταν αυτη περασε στις 3 διαστασεις(και ειδικα σε οποιο ΜΚ βγηκε σε XBOX1,PS2) περμενουν πως και πως το νεο ΜΚ..." γνωριζω οτι οι hardcore fans ειχαν απογοητευτει με το περασμα του ΜΚ στην τριτη διασταση.δεν εχω προβλημα με αυτο.αλλα: το fan service ποτε δεν βοηθησε θετικα το entertainment value οποιαδηποτε medium.Ανεκαθεν ομως βοηθουσαν στην ευκολη εμπορικη εκμεταλλευση και συντηρηση δημοφιλων intellectual properties.η επιτυχια που ειχε το σιχαμα Star Wars Prequel Trilogy ειναι το απολυτο παραδειγμα αυτου που λεω. Επομενως επετρεψε μου να εχω τους ενδοιασμους μου οταν ακουω για επιστροφες στις ριζες,αφιερωματα στους φανς,θα το κανουμε οπως το θελετε και αλλα τετοια κωμικα. "Λυπαμαι φιλε μου αλλα αν εισαι οπαδος των Japan fightings τοτε δυσκολα να σαρεσει και αυτο" ειμαι οπαδος των καλων BEU.Ομως εδω και πολλα χρονια,τα μοναδικα πλεον BEU παραγονται απο την Ιαπωνια με το ΜΚ να ειναι η μοναδικη εξαιρεση. Επομενως το να λες οτι ειμαι οπαδος των Ιαπωνικων BEU,ειναι σαν να λες οτι ειμαι οπαδος της ελληνικης φετας.Δεν υπαρχει επιλογη. "Χαιρομαι που ο Ed Boon και η ομαδα του αποφασισαν επιτελους να γυρισουν πισω στις ριζες των πρωτων ΜΚ" ε ας ειναι καλα το SF4 και αποφασισε να επιστρεψει στις ριζες του. "Δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω επειδη εχω λιωσει στα ηλεκτρονικα ως εφηβος στα ΜΚ μπορω να σου πω οτι κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειχε την απηχηση των ΜΚ(εκτος απο το sf2) και φυσικα δεν ειχε τοσους οπαδους. Αν εισαι γυρω στα 20 δεν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινε ΜΚ στα ηλεκτρονικα τοτε την δεκαετια του 90... " Κοιτα η νοσταλγια,ειδικα αυτη που απορρεει απο τις παιδικες μας αναμνησεις, ειναι ενα ευχαριστο συναισθημα αλλα συναμα και υπουλο. Μας τυφλωνει την κριση και καλο θα ειναι να την κραταμε υπο ελεγχο. Με λιγα λογια ναι μεν χαιρομαι και ανυπομονω να παιξω το νεο ΜΚ που υποσχεται να μας θυμισει τις καλες μερες οταν το παιζαμε στο arcade της γειτονιας μας,αλλα ομως θα υποστει και την απαραιτητη,οσο αντικειμενικα γινεται, κριτικη και αξιολογηση του. Δεν θα κατσω να δωσω τα λεφτα μου κατευθειαν και χωρις δευτερη σκεψη στον Εd Boon επειδη ειχε την "εμπνευση" να κολησει τις λεξεις "reboot" και "back to the roots" πανω σε μια απαρχαιωμενη μηχανη γραφικων με ενα στασιμο,μονοδιαστατο gameplay. Για μενα αυτο που συμβαινει τωρα με το ΜΚ9 ειναι περισσοτερο μια καλοστημενη marketing campaign που στηριζεται στο fan service και το nostalgia factor για να επιφερει κερδη ρουφοντας τα απο τις τσεπες των χειραγωγημενων fanboys,παρα η δημιουργια ενος ποιοτικου τιτλου που θα κανει την υπερβαση στην σειρα και θα σηματοδοσει μια νεα,ανανεωτικη πορεια για το συγκεκριμενο franchise. Μακαρι,και το εννοω αυτο με ολη μου την καρδια,να διαψευτω και πραγματι το ΜΚ να πετυχει οτι καταφερε και το SF4,να ειναι τοσο καλο και να αναγεννησει την σειρα αναζωπυροντας το fanbase του,hardcore και μη.Αλλα επετρεψε μου ομως να ειμια δυσπιστος μεχρι να βγει το παιχνιδι,να κατακαθισει η σκονη απο τα πρωτα αυθορμητα praisies και να δουμε με καθαρο ματι τι τελικα αξιζει και τι καταφερε να αλλαξει. " Τωρα οσον αφορα τα γραφικα και το gameplay,εχοντας παιξει σημερα μερικες ωρες το demo μπορω να πω: Γραφικα... Προτιμω 10 φορες αυτα τα γραφικα παρα τα γραφικα του Marvel vs campcom 3...Εκει απλα γινεται Ο χαμος... Τα μοντελα των χαρακτηρων δεν εχουν και τρελη βελτιωση σε σχεση με το MK vs DC αλλα εκει που φαινεται η διαφορα ειναι στο damage.Πρωτα απ ολα αναλογα με το ποσο ξυλο τρωει ενας χαρακτηρας,σιγα σιγα γεμιζει μωλωπες σε ολο του το σωμα.Το που θα ματωσει ο καθε χαρακτηρας δεν ειναι τυχαιο αλλα ειναι αναλογα με το σε ποιο σημειο εχει φαει κλωτσια,μπουνια,κουτουλια κλπ Επισης σιγα σιγα σκιζονται και τα ρουχα(ναι και της Millena ) που αν και δεν μιλαμε για ρεαλιστικο παιχνιδι,το κανει να φαινεται πιο "ρεαλιστικο" Το damage υπηρχε και στο MK vs DC αλλα εδω εχει μεγαλυτερη λεπτομερεια Eπισης μαρεσαν και τα X-ray moves(ασχετο αλλα μου θυμισαν την ταινια Romeo must Die Με Jet lee)" δεν διαφωνω.μονο που οπως εχω πει ηδ αυτα ειναι gimmicky stuff.cool stuff but gimmicky nevertheless.Σε συγχρονες,τεχνολογικα δυνατες κονσολες που ειναι το xbox,ps3 και που μας δινουν ψηφιακα τερατα οπως halo,gears,killzone περιμενω και απαιτω εφαμιλλα γραφικα απο το μοναδικο αμερικανικο και τοσο διασημο BEU. Αλλα διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν ειναι αληθεια πως και το 9 χρησιμοποιει,βελτιωμενη φυσικα, την ιδια game-engine που ειχε το ΜΚ5 οταν πρωτοβγηκε για το PS2? "Gameplay Οσον αφορα το gameplay μπορω να σου πω οτι απο τους 4 χαρακτηρες που εχει το demo ο καθενας ειναι εντελως διαφορετικους απο τους αλλους.Μιλαμε για καμια σχεση. Εδικα οι scorpion και sub-zero που ειναι ας πουμε οι 2 "ninja" εχουν εντελως διαφορετικο τροπο παιχνιδιου.Πρεπει να το παιξεις για να καταλαβεις... Και φυσικα ο καθε ενας εχει τα δικα του μοναδικα combos,κινεισεις,special moves κλπ..." Γιατι δεν μου εξηγεις εσυ ο ιδιος με καποιες λεπτομερειες και παραδειγματα γιατι ο τροπος παιχνιδιου αναμεσα στους δυο νιντζα ειναι τοσο διαφορετικος και μοναδικος για τον καθενα; Περα του προφανες οτι ο ενας ριχνει παγο και ο αλλος καμακι. "Οι βελτιωμενες fatalities σε σχεση με το MK vs dc ειναι για μενα απλα το κερασακι στην τουρτα " Το MK vs DC δεν ειχε fatalities.... "Για να συνοψισω,πιστευω οτι αυτο το παιχνιδι εγινε για εμας τους fans της σειρας ΜΚ και ειδικα των 3 πρωτων.Αμα καποιος εχει μεγαλωσει με τα 3 πρωτα ΜΚ το ποιο πιθανο ειναι να περιμενει πως και πως το νεο ΜΚ.Αν δεν του αρεσει αυτο το στυλ,το νεο ΜΚ δεν προκειται να το αλλαξει αποψη...Ειτε μιλαμε για γραφικα ειτε για ηχο ειτε για gameplay" Aν δεν του αρεσει το απλοικο και χωρις βαθος στυλ παιξιματος που ανεκαθεν προσφερε η σειρα ΜΚ θες να πεις. "Ερωτηση:τι ειναι τα Ιαπωνικα BEU;; " Ρωτα τον τυπα που εχεις στο αβαταρ σου.νομιζω αυτος θα ξερει. Εχω εγω μια αλλη ερωτηση να σου κανω. Ειχες ποσταρει αρκετα παλια στο κλειστο πλεον forum του Gamelife,για το MK5 οταν ειχε πρωτοβγει;
ReZonanZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 @kilik σε γενικες γραμες βλεπω οτι συμφωνουμε σε αρκετα πραγματα. Καταρχην να σου πω οτι οχι δεν ειχα ποσταρει σε φορουμ του MK5 που αν δεν κανω λαθος ειναι το MK deadly alliance το οποιο ειναι και το μονο που δεν εχω παιξει... Η τρελα μου ηταν στα 3 πρωτα ΜΚ(μαζι βαζω και τα UMK3 και ΜΚ TRILOGY) TO 4 παρολο που γουσταρα την σειρα μου φανηκε πολυ μετριο.Μαλιστα οταν το ειχα αγορασει για το dreamcast(MK GOLD) ειχα απογοητευει... Το deadly alliance δεν το εχω παιξει καθολου.Το deception το εχω παιξει στο XBOX1 και δεν μαρεσε καθολου.Εντελως μουφα.Το armaggedon το επαιξα στο wii και πιστευω ηταν το χειροτερο.Για το MK vs DC τι να πω,αναμοικτα συναισθηματα.Καλος χειρισμος,αλλα το pg13 και οι ηρωες της DC τα χαλασαν ολα. (Οπως ειχε γινει και στο --Γιαπωνεζικο-- Soul Calibur 4 με Yoda,Vader και Apprentice.Ειδικα ο Apprentice ειχε καθε δικαιωμα να βρισκεται εκει ) Το γεγονος οτι ο Tobias μαζι με καποιους αλλους σχεδιαστες-προγραμματιστες ειχε φυγει απο την Midway,επαιξε τον ρολο του για μενα,στην πτωση της ποιοτητας της σειρας. Οποτε μετα απο τουλαχιστον 13 χρονια χωρις ενα σωστο ΜΚ πιστευω ειναι καλα νεα αυτο το νεο ΜΚ το οποιο στηριζεται αποκλειστικα στην επιτυχια των 3 πρωτων φυσικα και σχεδον διαγραφει ολα τα υπολοιπα.Αυτο σιγουρα λεει κατι. Ναι μπορει να χτυπανε στην νοσταλγια αλλα πιστεψε με αμα δεν μαρεσει το παιχνιδι,δεν προκειται να το αγορασω και μαλιστα δεν θα εχω και προβλημα να το θαψω! Το demo που επαιξα μαρεσε.Και πραγματικα ο καθε χαρακτηρας απο τους 4 παιζει εντελως διαφορετικα Και για να γινω πιο συγκεκριμενος: Ο Johnny Cage εχει πολυ γρηγορα και ευκολα combos,οπως και διαφορα αλλα "κολπα" που γινονται πατωντας απλα πισω+κλωτσια ή μπροστα+κλωτσια κλπ...Επισης ειναι και αρκετα γρηγορας... Το ιδιο δεν ισχυει για Mileena,που ειναι πιο δυσκολο να κανεις γρηγορα και ευκολα combos.Βεβαια εχει surprise moves που δεν εχει ο Johnny Cage. Ομοιως και ο scorpion εχει πιο ευκολα combos απο του sub-zero.Και γενικα εχει πιο ευκολα special moves και ειναι ενας χαρακηρας γαντι για τους beginers. Ο παικτης που παιρνω παντα ειναι ο Sub-zero και τον βρηκα πολυ πιο δυσκολο απο ολους τους υπολοιπους.Καταρχην το iceball γινεται με το πληκτρο της κλωτσιας!!(Μα πως τολμησαν να το αλλαξουν ) Γενικα ο καθε χαρακτηρας θελει το χρονο του για να ασχοληθεις μαζι του και εχουν αρκετες διαφορες στον τροπο παιξηματος τους. Ο ιδιος ο Ed Boon ειπε σε Interview οτι θα εχει μαχητες που θα στηριζονται στην δυναμη,μαχητες που θα στηριζονται στα combos,μαχητες που θα στηριζονται στην ταχυτητα κλπ.Μενει να το δουμε στην πραξη βεβαια αν θα εχουν ολοι διαφορες μεταξυ τους... Σιγουρα κραταω μια επιφυλαξη για το παιχνιδι και δεν προκειται να το αγορασω την πρωτη μερα αν δεν διαβασω reviews,αποψεις κλπ ή ακομα και να το νοικιασω.Γενικα δεν ειμαι το ατομο που αγοραζει αβερτα χωρις να δοκιμασει κατι... Και φυσικα ειμαι σιγουρος οτι οσο καλο και να ειναι,δεν θα μου προσφερει την συγκινηση που μου ειχαν προσφερει τα 3 πρωτα.Αλλες εποχες τοτε,αλλες τωρα... Τωρα, πριν καν βγει το παιχνιδι εχουν "αποκαλυφθει" ηδη σχεδον ολα τα secrets που εχει και ακομα και να μην θελεις να τα δεις ολο και καποιος θα ξεχασει να βαλει το "spoiler" σε καποιο φορουμ Εκτος και αν ο Boon μας δουλευει ολους και επιτειδες αφησε να διαρευσει ο "κωδικας" του demo και μας επιφυλασει νεες εκπληξεις... Εδικα το Reward για την ολοκληρωση του Challenge Tower... Οσο για τα Japan BEU,ουτε καν πηγε το μυαλο μου οτι αναφεροσουν στον ορο Beat em up παρολο που ηξερα οτι μιλαμε για αυτα,επειδη τα τελευταια χρονια ολοι τα αναφερουν ως fighting games. Οσο για την Ελληνικη φετα σε πληροφορω οτι οταν σπουδαζα Αγγλια στα σουπερμαρκετ πουλουσαν εκτος απο Ελληνικη...Γερμανικη και Δανεζικη ΦΕΤΑ... Ναι ΦΕΤΑ ονομαζοταν, δεν ειχε αλλο ονομα.Χαλουμι ομως ειχε μονο απο Κυπρο
ultralisk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Το MK vs DC δεν ειχε fatalities.... http://www.youtube.com/watch?v=ToOv1yNU1h8
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 PG-13 Fatalities are not fatalities.. δφγδφγδφγδφγδφγ Καταρχην να σου πω οτι οχι δεν ειχα ποσταρει σε φορουμ του MK5 που αν δεν κανω λαθος ειναι το MK deadly alliance το οποιο ειναι και το μονο που δεν εχω παιξει... στο ελληνικο gamelife forum αναφερομουν,σε ενα τοπικ για καποιο απο τα 3D MK που ειχαν βγει,το 5,το 6 δεν θυμαμαι τωρα. ρωταω διοτι ενας φαν τα ιδια επιχειρηματα χρησιμοποιουσε οτι σκιζονται τα ρουχα,σπανε τα κοκαλα κτλ. τεσπα οπως βλεπεις πανω κατω στα ιδια πραματα συμφωνουμε.απλως αυτο που συμβουλευω εγω ειναι οτι χρειαζεται και λιγη επιφυλαξη. καλη η νοσταλγια αλλα μεχρι εκει.
Chaos3X Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Γαμώτο! :mad: Δεν πρόλαβα να δώ τον Kabal πριν το κατεβάσουνε!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=QWLS0qlgKMk&NR=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα