Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εφτιαξα και εγω ωευτικο λογαριασμο μενω κοντα σε apple store :P το παιχνδι ειναι φοβερο

πολυ ωραια γραφικα και τα φαταλιτις γινονια πανευκολα οχι οπως παλια

μονο ενα εχουν η ειναι μονο στο ντεμο ;;;

Δημοσ.

απο οτι βλεπω περα απο τα gimmicky fatalities,το νεο Mortal Kombat δεν εχει να προσφερει κατι καινουργιο σε γραφικα και gameplay.

Κριμα,ποτε δεν προκειται να φτασει την ποιοτητα των ιαπωνικων BEU. :-(

Δημοσ.

αν δεν ειναι σκοπος σου ως game designer,να βελτιωνεις το gameplay ενος παιχνιδιου με καθε νεα υλοποιηση του τοτε τι ειναι;

Και περα απο αυτο,οσο αφορα συγκεκριμενα το MK, ο ιδιος ο Ed Boon εχει δηλωσει παμπολλες φορες οτι ολες οι gameplay επιρροες προερχονται απο τα ιαπωνικα BEU κατι που ειναι και το φυσικο.Το προβλημα ειναι ομως οτι η σειρα μεχρι τωρα δεν εχει καταφερει να κανει ακομα την προσωπικη της υπερβαση,κατι που καταφερε πχ το SF4.

Δημοσ.

αν δεν ειναι σκοπος σου ως game designer,να βελτιωνεις το gameplay ενος παιχνιδιου με καθε νεα υλοποιηση του τοτε τι ειναι;

Και περα απο αυτο,οσο αφορα συγκεκριμενα το MK, ο ιδιος ο Ed Boon εχει δηλωσει παμπολλες φορες οτι ολες οι gameplay επιρροες προερχονται απο τα ιαπωνικα BEU κατι που ειναι και το φυσικο.Το προβλημα ειναι ομως οτι η σειρα μεχρι τωρα δεν εχει καταφερει να κανει ακομα την προσωπικη της υπερβαση,κατι που καταφερε πχ το SF4.

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα;

Εχεις παιξει παιχνιδια της σειρας ΜΚ;

Σου αρεσει κανενα απο τα ΜΚ;

Απο το νεο ΜΚ εχεις παιξει το demo ή κρινεις απο τα video που εχεις δει;

Βασικα αν σε καποιον δεν αρεσουν τα ΜΚ και ειδικα τα 3 πρωτα τοτε δεν πιστευω οτι το καινουριο θα του κανει εντυπωση

Το νεο ΜΚ ειναι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ας πουμε dedicated στους fans των 3 πρωτων.Για αυτο και εχει χαρακτηρες μονο απο τα 3 πρωτα ΜΚ

Οι fans των πρωτων 3 ΜΚ οι οποιοι χαλαστηκαν-απογοητευτηκαν απο την σειρα οταν αυτη περασε στις 3 διαστασεις(και ειδικα σε οποιο ΜΚ βγηκε σε XBOX1,PS2) περμενουν πως και πως το νεο ΜΚ...

Λυπαμαι φιλε μου αλλα αν εισαι οπαδος των Japan fightings τοτε δυσκολα να σαρεσει και αυτο

Χαιρομαι που ο Ed Boon και η ομαδα του αποφασισαν επιτελους να γυρισουν πισω στις ριζες των πρωτων ΜΚ

Δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω επειδη εχω λιωσει στα ηλεκτρονικα ως εφηβος στα ΜΚ μπορω να σου πω οτι κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειχε την απηχηση των ΜΚ(εκτος απο το sf2) και φυσικα δεν ειχε τοσους οπαδους.

Αν εισαι γυρω στα 20 δεν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινε ΜΚ στα ηλεκτρονικα τοτε την δεκαετια του 90...

Τωρα οσον αφορα τα γραφικα και το gameplay,εχοντας παιξει σημερα μερικες ωρες το demo μπορω να πω:

Γραφικα...

Προτιμω 10 φορες αυτα τα γραφικα παρα τα γραφικα του Marvel vs campcom 3...Εκει απλα γινεται Ο χαμος...

Τα μοντελα των χαρακτηρων δεν εχουν και τρελη βελτιωση σε σχεση με το MK vs DC αλλα εκει που φαινεται η διαφορα ειναι στο damage.Πρωτα απ ολα αναλογα με το ποσο ξυλο τρωει ενας χαρακτηρας,σιγα σιγα γεμιζει μωλωπες σε ολο του το σωμα.Το που θα ματωσει ο καθε χαρακτηρας δεν ειναι τυχαιο αλλα ειναι αναλογα με το σε ποιο σημειο εχει φαει κλωτσια,μπουνια,κουτουλια κλπ

Επισης σιγα σιγα σκιζονται και τα ρουχα(ναι και της Millena :P ) που αν και δεν μιλαμε για ρεαλιστικο παιχνιδι,το κανει να φαινεται πιο "ρεαλιστικο"

Το damage υπηρχε και στο MK vs DC αλλα εδω εχει μεγαλυτερη λεπτομερεια

Eπισης μαρεσαν και τα X-ray moves(ασχετο αλλα μου θυμισαν την ταινια Romeo must Die Με Jet lee)

Gameplay

Οσον αφορα το gameplay μπορω να σου πω οτι απο τους 4 χαρακτηρες που εχει το demo ο καθενας ειναι εντελως διαφορετικους απο τους αλλους.Μιλαμε για καμια σχεση.

Εδικα οι scorpion και sub-zero που ειναι ας πουμε οι 2 "ninja" εχουν εντελως διαφορετικο τροπο παιχνιδιου.Πρεπει να το παιξεις για να καταλαβεις...

Και φυσικα ο καθε ενας εχει τα δικα του μοναδικα combos,κινεισεις,special moves κλπ...

Οι βελτιωμενες fatalities σε σχεση με το MK vs dc ειναι για μενα απλα το κερασακι στην τουρτα :D

Για να συνοψισω,πιστευω οτι αυτο το παιχνιδι εγινε για εμας τους fans της σειρας ΜΚ και ειδικα των 3 πρωτων.Αμα καποιος εχει μεγαλωσει με τα 3 πρωτα ΜΚ το ποιο πιθανο ειναι να περιμενει πως και πως το νεο ΜΚ.Αν δεν του αρεσει αυτο το στυλ,το νεο ΜΚ δεν προκειται να το αλλαξει αποψη...Ειτε μιλαμε για γραφικα ειτε για ηχο ειτε για gameplay

Ερωτηση:τι ειναι τα Ιαπωνικα BEU;; :rolleyes:

Δημοσ.

με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ ο πάνω φίλος...αν σε κάποιον άρεσαν τα πρώτα 3 ΜΚ, τότε θα ξετρελαθεί με αυτό...δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορές έχει από τα συγκεκριμένα...το δε damage στους χαρακτήρες είναι απλά WOW

και εγώ γουστάρω Japanese ΒΜΕ (beat em up) και συγκεκριμένα το DOA, αλλά άλλη φάση το arcade MK και άλλη φάση το Japanese με τα 100+ διαφορετικά moves του κάθε χαρακτήρα

δεν βλέπω την ώρα να βγει λέμε :-D :-D

Δημοσ.

Απ οτι φαινεται δεν εχει οριστει ακομα ημερομηνια για το demo στο Χ360...

Γενικα βλεπω μια ευνοια προς το ps3.Οχι οτι με χαλαει προσωπικα(εχω και τα 2)αλλα ειναι κριμα για τους Χ360 users.και δεν εχει ανακοινωθει και κανενας exclusive χαρακτηρας.Η αληθεια ειναι οτι δεν κολαει και κανενας οσο ο kratos...

Εχοντας παιξει το demo μπορω να πω οτι περιμενω το παιχνιδι με μεγαλυτερη ανυπομονησια απο πριν :-D

Δημοσ.

προσωπικά με τον αναλογικό δεν μπορούσα να παίξω ούτε για αστείο ενώ με τον σταυρό μια χαρά...έτσι και είναι το ίδιο και στο ΧΒΟΧ (δλδ unplayable με το analogue) μονόδρομος είναι η έκδοση για PS3...μπορεί το controller του ΧΒΟΧ να είναι TOP αλλά ο σταυρός του σε σχέση με του Sixaxis είναι ελεεινός

Δημοσ.

ναι κ εγω τον σταυρο του xbox δεν τον μπορω ενω του ps3 ειναι μια χαρα

BTW το fatality στην πιστα με το δεντρο πως γινεται?μονο αυτο δεν εχω κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...