Προς το περιεχόμενο

Απορία με print screen !!!!!

stefanos2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω μία απορία πέρι του print screen,πως κάνουμε print screen πρίν ξεκινήσει το λειτουργικό;Θέλω να φτίαξω μία εργασία και πρέπει να δείξω την οθόνη πρίν ξεκινήσει το λειτουργικό,Bios κάποια πράγματα,το menu επιλογών safe mode,την εγκατάσταση ενός λειτουργικού,στάδιο προς στάδιο και κάποια άλλα..

Είτε σε μορφή φωτογραφίας είτε σε μορφή video ( ακόμα καλύτερα για να κάνω και αφήγηση )

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ κάτι τέτοιο...αλλά φαντάζομαι θα μπορούσες να βιντεοσκοπήσεις εσύ επιτόπου όλα αυτα που λές...βάλε σταθερά την βιντεοκάμερα σου κάπου μπροστά στην οθόνη και κάνε παιχνίδι!

βεβαιά θα μου πείς για να το κάνεις αυτό χρειάζετε να έχεις βιντεοκάμερα ή έστω μια ψηφιακή φωτογραφική...

Δημοσ.

Είναι απλό... δεν γίνεται print screen πριν μπεις στο λειτουργικό (νομίζω).

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τραβήξεις φωτογραφίες με κινητό ή φωτογραφική μηχανή. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι και πολύ βολικό.

Εναλλακτικός και ίσως καλύτερος τρόπος, να εγκαταστήσεις το Virtual Box και σε αυτό να κάνεις εγκατάσταση του λειτουργικού που θέλεις. Σου παρέχει την δυνατότητα να "τραβήξεις" video ή/και screenshots από οποιοδήποτε στάδιο βρίσκεσαι.

Δημοσ.

Κοίταξα το virtualpc και μου φάνηκε αρκετά κατανοητό και εύκολο στην χρήση,

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση,να είστε καλά παιδιά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...