M_i_k_e Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ασχολουμαι 8 χρονια με το ιντερνετ (απο τα 14 μου) και ποτε δεν ασχοληθηκα με το mirc.. μετα λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχει αρκετο κοσμο και αρκετες θεματολογιες ομως οταν το κατεβασα απο εδω τη σελιδα του mirc δηλαδη το εκανα εγκατασταση και εκανα εγγραφη... ομως μου λεει οτι εχω μονο 30 μερες! μετα τι? πρεπει να πληρωσω για να μπορω να μπαινω? ας μου εξηγησει καποιος γιατι.. δεν το κατεχω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 μετά τις 30 μέρες υπάρχει μια καθυστέρηση στα 2 πρώτα "διαφημιστικά" παράθυρα (με την φάτσα του προγραμματιστή) αλλά θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικότατα
M_i_k_e Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 μετά τις 30 μέρες υπάρχει μια καθυστέρηση στα 2 πρώτα "διαφημιστικά" παράθυρα (με την φάτσα του προγραμματιστή) αλλά θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικότατα οποτε δεν θα εχω προβλημα πληρωμης ωραια.. ευχαριστω για την γρηγορα απαντηση!!! Άλλο mIRC άλλο IRC. δηλαδη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 mIRC είναι ένας client, IRC είναι το δίκτυο
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δηλαδή η θεματολογία και ο κόσμος που βρήκες "ανήκουν" στο IRC. Το mIRC είναι απλά ένα πρόγραμμα-client που συνδέεται στους IRC Servers. Μπορείς να βρεις μια πληθώρα free προγραμμάτων (άλλα καλύτερα και άλλα χειρότερα) για να αντικαταστήσεις το mIRC.
chaplin1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ενταξει μην κοροιδευομαστε.υπαρχει και αλλος τροπος για να το αποφυγεις.πλαγιος τροπος u know.google is your friend.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγω παντως εχω μια παναρχαιη εκδοση του basic mIRC και δεν εχει ουτε διαφημισεις, ουτε ζητα να πληρωσω, ουτε τιποτα αλλο Υποθετω θα το εκαναν μετα επι πληρωμη...
beastgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγώ που χρησιμοποιώ το icechat είναι μια χαρά client και free. Όχι με ενοχλητικά μυνηματάκια
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Dial up #hellas a/s/l...*snif*...τα χρόνια της αθωότητας! Α,ναι,είναι και το ηχητικό εφέ όταν έκανες κλίκ στην φοτό του προγραμματιστή (μύτη)
akpe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Dial up#hellas newks a/s/l...*snif*...τα χρόνια της αθωότητας! fixed! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.