kostionalist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Προκειται να αγορασω καινουριο PS3 (slim) 300Ε απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Εχει ενα προγραμμα που αυξανει την εγγυηση 4 χρονια(συνολικα 5) και κανει 95 ευρω παραπανω. Τι μου προτεινετε? Να πληρωσω 300Ε με ενα χρονο εγγυηση ή 395Ε με 5 χρονια εγγυηση? Να σημειωσω οτι το PS3 θα ειναι πολλες ωρες ανοιχτο την ημερα. Ευχαριστω
panbil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 δεν ξερω αν αξιζει και τοσο γιατι νομιζω αν πας στη σονυ και δεν εχεις πλεον εγγυηση με 120Ε περιπου σου δινει αλλο και αυτη ειναι τιμη για σημερα οποτε μετα απο ενα χρονο μπορει να ειναι ακομη πιο κατω
spacefart Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 δεν ξερω αν αξιζει και τοσο γιατι νομιζω αν πας στη σονυ και δεν εχεις πλεον εγγυηση με 120Ε περιπου σου δινει αλλο ισχυει αυτο? αν εισαι εκτος εγγυησης σου δινουν αλλο με 120 ευρω ??
katsikoula Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 δεν ξερω αν αξιζει και τοσο γιατι νομιζω αν πας στη σονυ και δεν εχεις πλεον εγγυηση με 120Ε περιπου σου δινει αλλο και αυτη ειναι τιμη για σημερα οποτε μετα απο ενα χρονο μπορει να ειναι ακομη πιο κατω αν ειναι ετσι συμφωνω και εγω. ασε που αν αυτη η εγγυηση ειναι απο τον πωλητη και οχι απο την Sony μπορει να εχεις τρεχαματα
panbil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ναι τους πας το χαλασμενο και σου δινουν αλλο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη για αυτο λεω καπου 120?
epivitor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 150Ε χωρίς μεταφορικά. Αν ειναι τοσα τοτε σιγουρα συμφερει η εγγυηση των 5 ετων.
kostionalist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις Υ.Γ.Απο οτι ξερω η SONY στο φτιαχνει, δεν σου δινει αλλο και γι'αυτο σου δινει μονο 3 μηνες εγγυηση
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πιστεύω οτι αξίζει να δώσεις τα 95 euro επιπλέον για 5 χρονια εγγυηση να εχεις το κεφάλι σου ήσηχο σε περίπτωση που εχείς κάποιο πρόβλημα,αλλα αυτο που είπε η katsikoula για την εγγυήση απο τον πωλήτη με προβλημάτισε...Υπάρχει περίπτωση δηλαδί η sony να μην αναγνωρίζει την εγγύηση του πωλητή ?
basilis5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 να διαβασεις καλα τους ορους τι καλυπτει και τι οχι η εγγυηση του κωτσου,δες τα ψιλα γραμματα επειδη παιζουν πολλα κατα καιρους
kostastnt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το έχω κάνει στην τηλεόραση που είναι κι αυτή sony... Της έβαλα πριν 2 χρόνια άλλα 5 εγγύηση αλλά με 250€ αν θυμάμαι καλά... Επειδή ήμουν κι εγώ δύσπιστος πήρα πριν κανά τρίμηνο τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και μου είπαν να πάω απευθείας την tv στην sony ή αν δεν με βολεύει να την πάω σε έναν κωτσόβολο... Ευτυχώς η τηλεόραση δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά μάλλον αν γίνει κάτι λύνεται εύκολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.