Προς το περιεχόμενο

Αγορα PS3

kostionalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να αγορασω καινουριο PS3 (slim) 300Ε απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ.

Εχει ενα προγραμμα που αυξανει την εγγυηση 4 χρονια(συνολικα 5) και κανει 95 ευρω παραπανω.

Τι μου προτεινετε? Να πληρωσω 300Ε με ενα χρονο εγγυηση ή 395Ε με 5 χρονια εγγυηση?

Να σημειωσω οτι το PS3 θα ειναι πολλες ωρες ανοιχτο την ημερα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν ξερω αν αξιζει και τοσο γιατι νομιζω αν πας στη σονυ και δεν εχεις πλεον εγγυηση με 120Ε περιπου σου δινει αλλο και αυτη ειναι τιμη για σημερα οποτε μετα απο ενα χρονο μπορει να ειναι ακομη πιο κατω

Δημοσ.
δεν ξερω αν αξιζει και τοσο γιατι νομιζω αν πας στη σονυ και δεν εχεις πλεον εγγυηση με 120Ε περιπου σου δινει αλλο

ισχυει αυτο? αν εισαι εκτος εγγυησης σου δινουν αλλο με 120 ευρω ??

Δημοσ.
δεν ξερω αν αξιζει και τοσο γιατι νομιζω αν πας στη σονυ και δεν εχεις πλεον εγγυηση με 120Ε περιπου σου δινει αλλο και αυτη ειναι τιμη για σημερα οποτε μετα απο ενα χρονο μπορει να ειναι ακομη πιο κατω

αν ειναι ετσι συμφωνω και εγω. ασε που αν αυτη η εγγυηση ειναι απο τον πωλητη και οχι απο την Sony μπορει να εχεις τρεχαματα

Δημοσ.

ναι τους πας το χαλασμενο και σου δινουν αλλο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη για αυτο λεω καπου 120?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις

Υ.Γ.Απο οτι ξερω η SONY στο φτιαχνει, δεν σου δινει αλλο και γι'αυτο σου δινει μονο 3 μηνες εγγυηση

Δημοσ.

Πιστεύω οτι αξίζει να δώσεις τα 95 euro επιπλέον για 5 χρονια εγγυηση να εχεις το κεφάλι σου ήσηχο σε περίπτωση που εχείς κάποιο πρόβλημα,αλλα αυτο που είπε η katsikoula για την εγγυήση απο τον πωλήτη με προβλημάτισε...Υπάρχει περίπτωση δηλαδί η sony να μην αναγνωρίζει την εγγύηση του πωλητή ?

Δημοσ.

να διαβασεις καλα τους ορους τι καλυπτει και τι οχι η εγγυηση του κωτσου,δες τα ψιλα γραμματα επειδη παιζουν πολλα κατα καιρους

Δημοσ.

Το έχω κάνει στην τηλεόραση που είναι κι αυτή sony... Της έβαλα πριν 2 χρόνια άλλα 5 εγγύηση αλλά με 250€ αν θυμάμαι καλά... Επειδή ήμουν κι εγώ δύσπιστος πήρα πριν κανά τρίμηνο τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και μου είπαν να πάω απευθείας την tv στην sony ή αν δεν με βολεύει να την πάω σε έναν κωτσόβολο... Ευτυχώς η τηλεόραση δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά μάλλον αν γίνει κάτι λύνεται εύκολα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...