Προς το περιεχόμενο

Φιλοσοφικά σχετικα με dl ταινιων....

bgeorgalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά συγγνώμη για το θέμα αλλά το στριφογυρίζω στο κεφάλι μου εδώ και αρκετό καιρό:

Με δεδομένο ότι όλοι μας πληρώνουμε για την ΕΡΤ και ότι η ΕΡΤ καμμια φορά βάζει και ταινίες δεν θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορώ να κατεβάσω τις ταινίες που έχει παίξει η ΕΡΤ μέσω emule/torrent κτλ. χωρίς να τίθεται πρόβλημα παράνομου κατεβάσματος?

Δηλαδή αν δεν είμαι σπίτι και προγραμματίσω να γράψω μια ταινία΄που θέλω να δω στο βίντεο/dvd είναι νόμιμο αλλά αν την κατεβάσω είναι παράνομο?

εσείς πως το βλεπετε σαν σκεπτικο? στέκει?

Δημοσ.

και στο βιντεοκλαμπ δινεις λεφτα αλλα δε σου δινει το δικαιωμα να την εχεις τη ταινια σπιτι σου για παντα.

Δημοσ.
και στο βιντεοκλαμπ δινεις λεφτα αλλα δε σου δινει το δικαιωμα να την εχεις τη ταινια σπιτι σου για παντα.

Επ τι πως;

Δημοσ.
Γιατί είναι νόμιμο να την γράψεις από την τηλεόραση;

Όχι, δεν επιτρέπεται. Αν θυμάμαι καλά, από αρχές 2010 ισχύει και για τα ελληνικά προγράμματα (για τα ξένα ίσχυε από πολύ παλιά).

Δημοσ.
Όχι, δεν επιτρέπεται. Αν θυμάμαι καλά, από αρχές 2010 ισχύει και για τα ελληνικά προγράμματα (για τα ξένα ίσχυε από πολύ παλιά).

Υπάρχει σχετική νομοθεσία;

Δημοσ.
Υπάρχει σχετική νομοθεσία;

Θα σε γελάσω, αλλά είμαι σίγουρος πως πριν κανα μήνα κάπου το διάβαζα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα σε γελάσω, αλλά είμαι σίγουρος πως πριν κανα μήνα κάπου το διάβαζα.

Θα ήθελα κι εγώ να πληροφορηθώ για την εν λόγω νομοθεσία ή δικαστική απόφαση.

Δημοσ.
Θα ήθελα κι εγώ να πληροφορηθώ για την εν λόγω νομοθεσία ή δικαστική απόφαση.

Μακάρι να θυμόμουν που το διάβασα να σας βοηθήσω παιδιά, αλλά δεν θυμάμαι :P

Παίζει να'ταν τότε που έκλεισαν κάτι ελληνικά site που είχαν μόνο σειρές σε streaming, και έλεγαν ότι άλλαξε η νομοθεσία. Προφανώς δεν ήταν κάτι επίσημο, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για το αν ισχύει.

(βγάζει νόημα όμως. Αν αύριο βάλει το lord of the rings στο star, μπορώ να το γράψω και να το δώσω σε όσους θέλω; :rolleyes: )

Δημοσ.
Δεν πιστεύω ότι παίζει άνθρωπος που θέλει να δει ταινία της κρατικής τηλεόρασης..

Κατά καιρούς έχω πετύχει κάτι καλές. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι το LOST που ξεκίνησε από τη ΝΕΤ (από εκεί το έμαθα). Έ μετά άρχισα να νοικιάζω την 1η σεζόν καλοκαίρι του 06 ήταν θυμάμαι. Σε εμάς δεν είχε έρθει ο πολιτισμός ακόμα , μετά ήρθε (adsl).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...