axaxouxas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολα τα μελη Εχω το εν λογω τηλεφωνο και πριν εναμιση μηνα το ξεκλειδωσα κατοπιν προτροπης φιλου για τα καλουδια του... Σημερα πηγα να κατεβασω ενα παιχνιδι και ολα καλα και ωραια και μετα ειδα 6 εννημερωσεις ... Πηγα να τις κανω και το κινητο τα επαιξε . Ενω πριν δεν ειχε προβλημα με τις εννημερωσεις... Διακοψα την διαδικασια λογω του οτι εμεινε και απο μπαταρια και μετα χαθηκε το εικονιδιο των ρυθμησεων και τωρα ουτε αναβει ουτε τιποτα Η αφη δεν λειτουργει ενω φαινεται αναμενο και εγω εχω μεινει χωρις τηλεφωνο θα χρεισιμοποιησω βεβαια ενα παλιο που εχω για να κανω τις δουλειες μου αλλα το i-phone το θελω και εχω στεναχωρηθει.... ακομη δεν το πηρα ... 2 μηνες το εχω γμτ κοντα Τι κανω τωρα καθως εχω επαφες παρα πολλες και το χρειαζομαι εχασα και την εγγυηση νομιζω με το ξεκλειδωμα.... Λεω να το παω εκει που το πηρα και μου εβαλε το ξεκλειδωτηρι μπας και κανει τιποτα.. Δωστε τα φωτα σας μπας και βγαλω καμια ακρη ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
nioniosmeg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν σου έχουν μάθει ότι τις ενημερώσεις δεν τις κόβουμε στη μέση;;; -.-' Δεν παίζει να είναι κλείδωμα για να τα κάνει όλα αυτά όμως, δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα... ούτε αυτός που στο ξεκλείδωσε (αν δεν το έκανες μόνος σου που έτσι κατάλαβα) μάλλον δεν θα ξέρει. Εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα στη Vodafone, αλλά μιας και είναι vodafone σιγά μην βγάλεις άκρη. Μόνο ο Μάκης.
kpartsi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολα τα μεληΕχω το εν λογω τηλεφωνο και πριν εναμιση μηνα το ξεκλειδωσα κατοπιν προτροπης φιλου για τα καλουδια του... Σημερα πηγα να κατεβασω ενα παιχνιδι και ολα καλα και ωραια και μετα ειδα 6 εννημερωσεις ... Πηγα να τις κανω και το κινητο τα επαιξε . Ενω πριν δεν ειχε προβλημα με τις εννημερωσεις... Διακοψα την διαδικασια λογω του οτι εμεινε και απο μπαταρια και μετα χαθηκε το εικονιδιο των ρυθμησεων και τωρα ουτε αναβει ουτε τιποτα Η αφη δεν λειτουργει ενω φαινεται αναμενο και εγω εχω μεινει χωρις τηλεφωνο θα χρεισιμοποιησω βεβαια ενα παλιο που εχω για να κανω τις δουλειες μου αλλα το i-phone το θελω και εχω στεναχωρηθει.... ακομη δεν το πηρα ... 2 μηνες το εχω γμτ κοντα Τι κανω τωρα καθως εχω επαφες παρα πολλες και το χρειαζομαι εχασα και την εγγυηση νομιζω με το ξεκλειδωμα.... Λεω να το παω εκει που το πηρα και μου εβαλε το ξεκλειδωτηρι μπας και κανει τιποτα.. Δωστε τα φωτα σας μπας και βγαλω καμια ακρη ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ To συνδέεις στον υπολογιστή, ανοίγεις το iTunes και πατάς ταυτόχρονα και παρατεταμένα το home button και το on/off button. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το κινητό θα μπει σε recovery mode, θα σου εμφανίσει στην οθόνη το καλωδιάκι usb με την ένδειξη του iTunes και μέσα από το iTunes θα κάνεις restore.... Φυσικά θα χάσεις ότι έχεις μέσα στο κινητό αφού θα επανέρθει σε ''εργοστασιακή'' κατάσταση, αλλά τις επαφές μπορείς να τις βρεις και να τις ξαναπεράσεις από το backup του iTunes (ελπίζοντας ότι έχεις κάνει πρόσφατα sync).... Σε κάθε περίπτωση τις επαφές δεν τις έχεις χάσει, αφού βρίσκονται αποθηκευμένες στο πρόγραμμα (Outlook σε Windows, Address Book σε Mac) που τις συγχρόνιζες μέσω iTunes.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.