Προς το περιεχόμενο

intel core i7 860 vs AMD phenom II x6 1090T

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιος από τους δυο επεξεργαστές είναι καλύτερος για παιχνίδια σε ανάλυση 1920 Χ 1080??

intel core i7 -860 2.80GHz X4

AMD Phenom II x6 1090T 3.2 GHz X6

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρω εγώ;Δεν θα πέφτει τρελή μπουκάλα μετά;

Στο θέμα μας τώρα..

http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/16

Αν τον θέλεις κυρίως για παιχνίδια και δεν έχεις στο μυαλό σου κανένα τελείως extreme setup με 4 κάρτες κτλ μπορείς άνετα να πας και σε έναν από τους phenom II x4 955-965 ή i5 750..

Δεν πρόκειται να σου δώσουν κάτι παραπάνω οι επεξεργαστές που κοιτάς..Καλύτερα δώσε τα λεφτά για κανέναν SSD αν δεν έχεις που θα σου δώσει πολύ πράγμα στην εκτός gaming χρήση και κάτι ψιλά στο gaming.

Δημοσ.

ρε παιδια μπορω να ρωτησω κατι, εκτος απο καποιες προφανεις περιπτωσεις (c2d με 5870 που φανταζομαι εννοειται) πώς μπορουμε να διαπιστωσουμε οτι εχουμε bottleneck?

η δικη μου καρτα στον c2d που ειχα πριν οκ ετρεχε σαφως χειροτερα και το διαπιστωσα οταν την εβαλα στο νεο μου pc , αλλα πώς καποιος που θα παρει ενα συγχρονο 4πυρηνο ή 6πυρηνο θα ξερει οτι εχει bottleneck με μια καρτα σαν την 5870?

Δημοσ.

Στο θεμα μας, αναμεσα στους δυο επεξεργαστες που σκεφτεσαι πιο δυνατος στα παιχνιδια ειναι ο i7 -860. Εγω παντως απο διαφορα reviews που εχω διαβασει θα σου προτεινα τον i5 750 που ειναι πολυ δυνατος, αρκετα φθηνος, καει λιγο ρευμα και στα παιχνιδια ειναι σχεδον ιδιος με τον i7 -860.

Δημοσ.

Και από τους δύο που λες (i7-860,AMD 1090T) θα προτιμούσα i7-930. Ίδια τιμή. Σχεδόν σε όλα τα review μετά από πολλές μετρήσεις ήταν καλύτερος από τον 1090Τ. Βασικά και ο 920 ήταν καλύτερος σε πολλά από τον 1090Τ αλλά λέμε τώρα. Επίσης το 1156 οδεύει προς κατάργηση οπότε εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα με τίποτα σε καινούργιο setup με 1156.

Δημοσ.

Εγω φιλε μου μετα απο αρκετο διαβασμα πριν κανα δυο βδομαδες κατεληξα οτι η πιο συμφερουσα λυση ειναι ο i5 750 (δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρείας) τωρα απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει οτι του αρεσει.

Δημοσ.
  epivitor είπε:
Εγω φιλε μου μετα απο αρκετο διαβασμα πριν κανα δυο βδομαδες κατεληξα οτι η πιο συμφερουσα λυση ειναι ο i5 750 (δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρείας) τωρα απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει οτι του αρεσει.

Ok φίλε ας πάρει αυτόν κι μετά σε κανα δυο χρόνια για αναβάθμιση να αλλάζει και μητρική μαζί...:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...