zen3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εκεί ήμουν ορέ Γιάννη.Άρα η κόρη σου είναι πρώτο έτος ακόμη. υπομονή, έχει πολλά καλόπαιδα να δει εκεί μέσα. αλλά η συγκεκριμένη το έπαιζε και θεογκόμενα, τρομάρα της. Έχει μια λογική που κανείς δεν αντέδρασε. Τα περισσότερα παιδιά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους καθηγητές ως πάνσοφους και αλάνθαστους. Χώρια που φοβούνται πως αν ανοίξεις κάσα με κανέναν απ' αυτούς, πτυχίο θα δεις με τη δευτέρα παρουσία. Μια απ'αυτούς είναι και η κόρη του κ. Γιάννη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μια απ'αυτούς είναι και η κόρη του κ. Γιάννη; Της κορης μου ποτε δεν της αρεσε η Φιλοσοφικη.Ηταν λυση αναγκης κι ετσι μετα απο ενα δυο μηνες στην αρχη παει μονο σε εξεταστικες (μου εμοιασε σε αυτο...) και κατι ελαχιστες υποχρεωτικες ωρες που ειχε σε λιγα μαθηματα. Αρα δεν ανοικει σε καμμια κατηγορια απο οσες προαναφερθησαν. Μιας και αναφερθηκα σε μενα πηγαινα στην Σχολη αλλα οχι για μαθημα...Τραπεζακια , κυλικειο κλπ κλπ κλπ.Παντως πτυχιο σε 5 χρονια πηρα.
Alexandros_91 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Χαχα έλεος. Πιστεύω ότι υπάρχουν και ως 10 μαθήματα που ο καθηγητής δεν τους άφηνε να αντιγράφουν. Φυσικά είναι αυτά που περνάνε στο τέλος. Υπάρχουν καθηγητές που περνάτε τους φοιτητές βάσει του σε ποια παράταξη είναι γραμμένοι. Οι μόνες σοβαρές διαδικασίες που έχω δει στο δημόσιο είναι οι πανελλήνιες, οι εκλογές (βουλευτικές κλπ) και οι γραπτοί διαγωνισμοί ΑΣΕΠ. Φιλε μου ουτε οι πανελλαδικες εξετασεις τελικα δεν ειναι αδιαβλητες....ετσι νομιζα και εγω αλλα κατι τετοιο σε καμια περιπτωση δεν ισχυει...οταν εδωσα περσι πανελλαδικες και τι δεν ειδα..πηγαιναν τα παιδια στην τουαλετα κλειδωναν ωραια ωραια επερναν το μηνυμα απο τον/την καθηγητρια τους(ολα αυτα μεσα σε 30'' το πολυ δευτερολεπτα) και γνωριζαν ολα τα σωστα-λαθος και τα πολλαπλης επιλογης...ητοι απο 30 μεχρι και 35 μορια στο πιατο....δεν θελω να παρεξηγηθω...καλα καναν,μαγκια τους γιατι αυτο θελει....κοτσια.Αλλα μετα μη μας λενε οτι οι πανελλαδικες ειναι το πιο δικαιο συστημα ωστε να εισαχθουν οι μαθητες στα Α.Ε.Ι και τα Τ.Ε.Ι γιατι οταν το ακουω τρελενομαι...περιττο να πω πως και φετος λιγο πολυ τα ιδια εγιναν και θα γινονται με τις ευλογιες των καθηγητων και του κρατους που ταχα θα εγκαθηστουσε μηχανημα που θα μλοκαρε το σημα των κινητων στα εξεταστικα κεντρα....
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Aυτο που με ενοχλει αφανταστα ειναι οι ατακες του στυλ "ξερω αλλα δεν μιλαω,δεν μπορω να πω","θα εκτεθω θα εκθεσω ατομα" "δεν ειναι της παρουσης" κλπ ολα αυτα αυτοματως με κανουν προσωπικα να τα αντιμετωπιζω τα λεγομενα ως ανυπαρκτα.... ξερετε ποσα πραματα μπορω να πω επειδη ειμαι μεσα στα πραματα,ξερω λεπτομερειες με ονοματα κλπκλπ αλλα δεν μιλαω,δεν μπορω για ευνοητους λογους κλπ ??? θα με περνατε υποψιν στα σοβαρα ????? δεν νομιζω...απλα θα δημιουργουσα εντυπωσεις
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Aυτο που με ενοχλει αφανταστα ειναι οι ατακες του στυλ "ξερω αλλα δεν μιλαω,δεν μπορω να πω","θα εκτεθω θα εκθεσω ατομα" "δεν ειναι της παρουσης" κλπ ολα αυτα αυτοματως με κανουν προσωπικα να τα αντιμετωπιζω τα λεγομενα ως ανυπαρκτα.... ξερετε ποσα πραματα μπορω να πω επειδη ειμαι μεσα στα πραματα,ξερω λεπτομερειες με ονοματα κλπκλπ αλλα δεν μιλαω,δεν μπορω για ευνοητους λογους κλπ ??? θα με περνατε υποψιν στα σοβαρα ????? δεν νομιζω...απλα θα δημιουργουσα εντυπωσεις Όταν πρόκειται για άλλους και συνομιλίες σε forum φυσικά και δεν πρόκειται να αναφέρω σχολές, πόσο μάλλον ονοματεπώνυμα φοιτητών. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει και ποιους ξέρει. Θα ανέφερα ονόματα καθηγητών ή σχολή αλλά και πάλι θα είναι σαν να φωτογραφίζω φοιτητές. Όσοι δεν θέλουν είναι ελεύθεροι να μην με πιστέψουν. Ποτέ δεν το έπαιξα ιστορία και underground κυκλώματα, απλά είναι μερικά πράγματα που είτε λόγω συμπτώσεων είτε λόγω τύχης είτε λόγω γνωριμιών και γνωστούς γνωστών τα μαθαίνεις. Παρεπιπτόντως αν σου έλεγα ότι ο Νίκος Καλιαμάγκουρας είχε εγγυημένο πτυχίο από τον Πέτρο Μπότση στην Ανωτάτη Κλωστουφαντουργική θα με πίστευες πιο εύκολα?
Adon1s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Όταν πρόκειται για άλλους και συνομιλίες σε forum φυσικά και δεν πρόκειται να αναφέρω σχολές, πόσο μάλλον ονοματεπώνυμα φοιτητών. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει και ποιους ξέρει. Θα ανέφερα ονόματα καθηγητών ή σχολή αλλά και πάλι θα είναι σαν να φωτογραφίζω φοιτητές. Όσοι δεν θέλουν είναι ελεύθεροι να μην με πιστέψουν. Ποτέ δεν το έπαιξα ιστορία και underground κυκλώματα, απλά είναι μερικά πράγματα που είτε λόγω συμπτώσεων είτε λόγω τύχης είτε λόγω γνωριμιών από γνωστούς γνωστών τα μαθαίνεις. Παρεπιπτόντως αν σου έλεγα ότι ο Νίκος Καλιαμάγκουρας είχε εγγυημένο πτυχίο από τον Πέτρο Μπότση στην Ανωτάτη Κλωστουφαντουργική θα με πίστευες πιο εύκολα? οχι,το αντιθετο μπορω να πω..δεν θα εκανε καποια ιδιαιτερη αισθηση σε κανεναν,ενω αντιθετα αφηνοντας ενα παραθυρο γενικο και αοριστο "ξερω αλλα δεν λεω" αντιθετα με το να αναφερθεις σε ονομα αφηνεις εντυπωσεις (φυσικα και εννοειται σε καμια περιπτωση δεν λεμε ονομα,ειπαμε ) Το ιδιο παρατηρησα και στο θεμα που λεγαμε για τα φαστφουνταδικα,τις βρωμιες που συναντουσαμε,τις ιστοριες που ακουγαμε οτι πχ πηγε ενας και εφαγε πιτσα που ηταν ξαναζεσταμενη κλπ και εκει το 80% αυτων που εγραφαν απαντουσαν με γενικοτητες και μυστικισμους του στυλ "Γνωστη αλυσιδα φαστ φουντ" "πασιγνωστη κρεπερι" "μεγαλο γνωστο γυραδικο" κλπκλπ λες και αν ελεγαν ονομαστικα τα μαγαζια πχ Goodys η Εverest θα τους εκαναν μηνυση η θα τους εψαχναν να τους βαλουν βομβα στο αυτοκινητο...... αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που δεν διευκρινιζεις(και πολυ καλα κανεις,μαζι σου) σε ποιο ετος ειναι αυτο το ατομο,με το να πεις ας πουμε "ο γνωστος μου στην φιλοσοφικη" (τυχαια λεω την σχολη) ποσο μπορει καποιος να καταλαβει σε ποιον αναφερεσαι???γιατι πες 4 ετη η σχολη επι καμια 200 θα σου πω εγω,το καθε ετος 800 ατομο συνολο.... ποσο ευκολο ειναι να καταλαβει καποιος αγνωστος σε ποιον απο τα 800 ατομα αναφερεσαι δεν σου επιτιθεμαι,προς θεου,απλα παραθετω προβληματισμο φιλικα αντωνης
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Στα McDonalds τηγανίζουν πατάτες με βαλβολίνες.Fact.
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που δεν διευκρινιζεις(και πολυ καλα κανεις,μαζι σου) σε ποιο ετος ειναι αυτο το ατομο,με το να πεις ας πουμε "ο γνωστος μου στην φιλοσοφικη" (τυχαια λεω την σχολη) ποσο μπορει καποιος να καταλαβει σε ποιον αναφερεσαι???γιατι πες 4 ετη η σχολη επι καμια 200 θα σου πω εγω,το καθε ετος 800 ατομο συνολο.... ποσο ευκολο ειναι να καταλαβει καποιος αγνωστος σε ποιον απο τα 800 ατομα αναφερεσαι Σκοπός του "ξέρω αλλά δεν λέω" δεν ήταν για να δημιουργήσω εντυπώσεις, αλλά για να δείξω ότι ηθελημένα δεν αναφέρω τη σχολή παραθέτοντας ένα αόριστο "κάποια φίλη σε κάποια σχολή" γιατί αυτομάτως θα οδηγούσε στο ερώτημα, ποια σχολή. Δεν θα είχε πρόβλημα να αναφέρω έτος και σχολή αν ήταν 800 άτομα, αλλά πόσοι από αυτούς λες να είχαν πρόταση να πάρουν πτυχίο στα 4 χρόνια? Οπότε αν πω Φιλοσοφική ας πούμε και 3ο έτος, είναι αυτό που σου λέω, φωτογράφιση Αντίστοιχα αν μου έλεγε πχ κάποιος στην ΑΣΟΕΕ κομματικό μέλος συνδιαλέγεται με τον πρύτανη ε λες να μην ήξερα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί και τα ονοματεπώνυμα αυτών? Μην αγχώνεσαι δεν προσβάλλομαι εύκολα και καταλαβαίνω αυτό που λες περί αοριστίας, αλλά σου έγραψα για ποιον λόγο δεν γράφω ο τριτοετής Αυτόπουλος από την τάδε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.