Προς το περιεχόμενο

"Να μην βγουν τα καθαρματα"

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οσο για το αν είμαι on topic ή όχι είμαι περισσότερο on topic από όλους γιατί πηγαίνω πάντα στη ρίζα του κακού.

Η ρίζα του κακού είναι η απουσία διδάκτρων στα πανεπιστήμια? :confused:

Αν ήσουν γιατρός κι ερχόταν ένας και σου έλεγε ότι τον πονάει λίγο το κεφάλι του, πολύ φοβάμαι για την λύση που θα του πρότεινες για να "χτυπήσει το κακό στη ρίζα του".

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επίσης για να καταλάβετε πόσο θα αργήσουμε να βγούμε από την ύφεση (μόνο η Ελλάδα) δείτε πόσοι αντιδράσανε στα αυτονόητα που ισχύουνε σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο.

Οσο για το αν είμαι on topic ή όχι είμαι περισσότερο on topic από όλους γιατί πηγαίνω πάντα στη ρίζα του κακού.

Τρελλό αγόρι εσυ, χτύπα τη ρίζα.

Δημοσ.
Θα σχολιάσω μόνο για το πρώτο μέρος. Έχοντας κάνει επιτηρητής σε εξετάσεις πανεπιστημίου για 3 εξεταστικές καθώς και σε πανελλαδικές και γνωρίζοντας με ποιο τρόπο και πώς αντιγράφουν, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν δίκιο να διαμαρτυρηθούν. Φυσικά δεν τολμούν να το κάνουν μπροστά γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν δίκιο, μόνο από πίσω ξέρουν να σχολιάζουν και να λένε "τι μ****ς που δε μας άφησε να αντιγράψουμε" btw επειδή στο τέλος έβλεπα και τους καθηγητές να βαριούνται και να μην έχουν όρεξη με το όλο σύστημα τουλάχιστο στο πανεπιστήμιο τον Ιούνιο τους άφησα να κάνουν πάρτι αντιγραφής. Για να μη με περνάνε και για βλάκα όμως πλησίαζα τους φοιτητές και από κοντά τους ρωτούσα "Αυτή η σμίκρυνση που έχεις στην παλάμη του αριστερού χεριού σου πόσο κοστίζει να τη βγάλεις στο τυπογραφείο;" Στις πανελλήνιες πάντως Κέρβερος.

Ωραίος.

θα μου επιτρέψεις να το φυλάξω το χωρίο, για το επόμενο φλέημ-τοπικ, όποτε γίνει, περι ιδιωτικών ιεκ, βιουλγαρικων αει, "ντηρίδων", κλπ, κλπ..

Δημοσ.
Η σαπιλα του μεταπολιτευτικου κρατους ξεκινησε και εκκολαφθηκε στα πανεπιστημια. Ηταν το πρωτο μερος που καποια ανθρωπακια πηγαν να εξαργυρωσουν το δεκαλεπτο της ντουντουκας (στην καλυτερη περιπτωση - οι περισσοτεροι ηταν γιαλαντζι) κατα την 7ετια.

Ως λαμογια φτιαξαν μια αδιαπεραστη καστα που κανει γενικως κουμαντο και βοηθησε να φτασουμε στο σημερινο τελικο σκαλοπατι...

σαν μοναδικη λυση ειναι να ακολουθησουμε το εκπαιδευτικο μοντελο της αγγλιας. αυτο που με ανακατευει περισσοτερο ειναι οταν πηγαινα με την δικια μου μερικες φορες στην σχολη της και ειχαν εκλογες και ολο το κτιριο ηταν με κιοσκια και πανο και αφισες παντου, οι μισοι τσακωνοντουσαν με τους αλλους μισους, τραμπουκισμοι, βανδαλισμοι και και και..

Δημοσ.
Ωραίος.

θα μου επιτρέψεις να το φυλάξω το χωρίο, για το επόμενο φλέημ-τοπικ, όποτε γίνει, περι ιδιωτικών ιεκ, βιουλγαρικων αει, "ντηρίδων", κλπ, κλπ..

Χαχα έλεος. Πιστεύω ότι υπάρχουν και ως 10 μαθήματα που ο καθηγητής δεν τους άφηνε να αντιγράφουν. Φυσικά είναι αυτά που περνάνε στο τέλος. :) Υπάρχουν καθηγητές που περνάτε τους φοιτητές βάσει του σε ποια παράταξη είναι γραμμένοι. Οι μόνες σοβαρές διαδικασίες που έχω δει στο δημόσιο είναι οι πανελλήνιες, οι εκλογές (βουλευτικές κλπ) και οι γραπτοί διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.

Δημοσ.

Γιατί, ποιον ενοχλούν πέρα απ' την αισθητική μας;

Και αν κάποιος αποφάσισε να αλλάξει ρότα και κλάδο στα 26 του ξέρω 'γω;

Δημοσ.
Γιατί, ποιον ενοχλούν πέρα απ' την αισθητική μας;

Και αν κάποιος αποφάσισε να αλλάξει ρότα και κλάδο στα 26 του ξέρω 'γω;

Υποψιάζομαι ότι ο Γιάννης εννοεί τους άλλους. Που μπήκαν παλικάρια στα έδρανα και θα τα εγκαταλείψουν γεροντοπαλίκαρα.

Δημοσ.
Υποψιάζομαι ότι ο Γιάννης εννοεί τους άλλους. Που μπήκαν παλικάρια στα έδρανα και θα τα εγκαταλείψουν γεροντοπαλίκαρα.

Αυτο ακριβως εννοω.Και δεν με καινε καθολου.Απλα γιατι δεν αντιδρουν δεν ξερω.

Δημοσ.
Και πάλι, γιατί μας καίνε; Πιάνουν χώρο στις καρέκλες ή μεγαλώνει η ουρά στο κυλικείο;

Βασικά μία μεγάλη μερίδα των αιωνίων είναι κομματικά μέλη και η παραμονή τους στο πανεπιστήμιο συνδέεται με κριτήρια κάθε άλλο παρά ακαδημαϊκά, οπότε ναι πιάνουν χώρο και μάλιστα εκνευριστικά πολύ. Γενικά.

Εκτός αυτού ίσως είναι και μέρος του προβλήματος που αναφέρει ο Γιάννης.

Δημοσ.

χάος!

η δημόσια δωρεάν εκπαίδευση δεν έγινε ποτέ δικαίωμα και διεκδίκηση...

επειδή υπάρχουν φοιτητοπατέρες μαχαίρι στην ελευθερία κάποιου να σπουδάζει ότι ηλικία του γουστάρει (/του επιτρέπουν τα λεφτά του /του υπαγορεύει η προσωπικότητά του κτλ)

κοίτα να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες...

σε λίγο θα ακούσουμε οτι "το πανεπιστήμιον ασθενεί!!"

όχι που ο Ελληνάρας ήθελε απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδας τζάμπα ζωή από τους [αοριστία MODE ON] "φοιτητές" και "φαντάρους" [αοριστία MODE OFF] και οι καλοί πελάτες βουλευτές ιδρύανε τει - αει και στρατόπεδα πιο συχνά από ότι βάφτιζε ο Μητσοτάκης!!!

Δημοσ.
Αυτός κύριοι δεν έχει δουλεία στα έδρανα του πανεπιστημίου.

Μα φυσικά όλοι αυτοί οι "φοιτητές" το τελευταίο που θέλουν είναι να χάσουν την φοιτητική ιδιότητα, το δικαίωμα δηλαδή να ψηφίζουν, να συνδιαλέγονται με πρυτάνεις, να εκβιάζουν καταστάσεις και να ενισχύουν τις νεολαίες τους.

Και φυσικά αν πάει κάποιος να αγγίξει αυτό τους το δικαίωμα σου πετάνε την παπάτζα ολκής "κάτω τα χέρια από τους φοιτητές".

Φίλη μου σε μια σχολή παλουκάρα που δεν θέλω να αναφέρω είχε guarantee πτυχίο στα τέσσερα χρόνια αν πήγαινε να ψηφίσει με ονοματεπώνυμο στις πρυτανικές. Φυσικά όσο πιο ψηλά είσαι στην ιεραρχία και όσο πιο παλιούρας, άρα με τόσο περισσότερους ακόλουθους :eek:, τόσο μεγαλύτερες απολαβές έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...