Προς το περιεχόμενο

"Να μην βγουν τα καθαρματα"

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη ειναι φραση καθηγητριας Φιλοσοφικης στο Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων χθες που εδινε μαθημα η κορη μου.

Μπηκε η Κα Μα....νη ορυωμενη για τις τσαντες που ειχαν φοιτητες και απειλουσε οτι θα παρει τις κολλες τους ...Το οτι δεν ειχαν δοθει ακομα κολλες ειναι μικρης σημασιας...Η συμπεριφορα της γενικα ειναι η πιο αχαρακτηρηστη που εχω ακουσει...Απορω που μονο ενας φοιτητης αντεδρασε αλλα οταν της ειπε οτι θα την καταγγειλει του ειπε "κανε οτι θελεις ακρη δεν θα βγαλεις" . Ενας...ενας να της τραβηξει ενα χαστουκι δεν βρεθηκε ???? Ποτε δεν ημουν υπερ του χαστουκιου απο οποια πλευρα και αν ηταν αλλα καποιες φορες ειναι η μονη "λυση".

Και το κερασακι...Ειπε οτι θα βαθμολογησει μονο αυτους/ες που θα πανε να ψηφισουν για κατι πρυτανικες εκλογες που ειχαν χθες τον εκπροσωπο της Φιλοσοφικης και οχι της Ιατρικης γιατι "δεν πρεπει να βγουν τα καθαρματα " !!!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτη ειναι φραση καθηγητριας Φιλοσοφικης στο Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων χθες που εδινε μαθημα η κορη μου.

Μπηκε η Κα Μα....νη ορυωμενη για τις τσαντες που ειχαν φοιτητες και απειλουσε οτι θα παρει τις κολλες τους ...Το οτι δεν ειχαν δοθει ακομα κολλες ειναι μικρης σημασιας...Η συμπεριφορα της γενικα ειναι η πιο αχαρακτηρηστη που εχω ακουσει...Απορω που μονο ενας φοιτητης αντεδρασε αλλα οταν της ειπε οτι θα την καταγγειλει του ειπε "κανε οτι θελεις ακρη δεν θα βγαλεις" . Ενας...ενας να της τραβηξει ενα χαστουκι δεν βρεθηκε ???? Ποτε δεν ημουν υπερ του χαστουκιου απο οποια πλευρα και αν ηταν αλλα καποιες φορες ειναι η μονη "λυση".

Και το κερασακι...Ειπε οτι θα βαθμολογησει μονο αυτους/ες που θα πανε να ψηφισουν για κατι πρυτανικες εκλογες που ειχαν χθες τον εκπροσωπο της Φιλοσοφικης και οχι της Ιατρικης γιατι "δεν πρεπει να βγουν τα καθαρματα " !!!

Όπως το λες και στο προφίλ σου: ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Δημοσ.

τζουράνη;

το top hot μπόι του ιστ/αρ;

Ααααααααααααααααχαααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχ

Αυτή δε θέλει χαστούκια.

Άλλα θέλει.

Δημοσ.

Η σαπιλα του μεταπολιτευτικου κρατους ξεκινησε και εκκολαφθηκε στα πανεπιστημια. Ηταν το πρωτο μερος που καποια ανθρωπακια πηγαν να εξαργυρωσουν το δεκαλεπτο της ντουντουκας (στην καλυτερη περιπτωση - οι περισσοτεροι ηταν γιαλαντζι) κατα την 7ετια.

Ως λαμογια φτιαξαν μια αδιαπεραστη καστα που κανει γενικως κουμαντο και βοηθησε να φτασουμε στο σημερινο τελικο σκαλοπατι...

Δημοσ.
τζουράνη;

το top hot μπόι του ιστ/αρ;

Ααααααααααααααααχαααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχ

Αυτή δε θέλει χαστούκια.

Άλλα θέλει.

Εσυ ξερεις πολλα !!!!!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

εκεί ήμουν ορέ Γιάννη.

Άρα η κόρη σου είναι πρώτο έτος ακόμη.

υπομονή, έχει πολλά καλόπαιδα να δει εκεί μέσα.

αλλά η συγκεκριμένη το έπαιζε και θεογκόμενα, τρομάρα της.

Έχει μια λογική που κανείς δεν αντέδρασε. Τα περισσότερα παιδιά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους καθηγητές ως πάνσοφους και αλάνθαστους.

Χώρια που φοβούνται πως αν ανοίξεις κάσα με κανέναν απ' αυτούς, πτυχίο θα δεις με τη δευτέρα παρουσία.

Δημοσ.

Θα σχολιάσω μόνο για το πρώτο μέρος. Έχοντας κάνει επιτηρητής σε εξετάσεις πανεπιστημίου για 3 εξεταστικές καθώς και σε πανελλαδικές και γνωρίζοντας με ποιο τρόπο και πώς αντιγράφουν, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν δίκιο να διαμαρτυρηθούν. Φυσικά δεν τολμούν να το κάνουν μπροστά γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν δίκιο, μόνο από πίσω ξέρουν να σχολιάζουν και να λένε "τι μ****ς που δε μας άφησε να αντιγράψουμε" btw επειδή στο τέλος έβλεπα και τους καθηγητές να βαριούνται και να μην έχουν όρεξη με το όλο σύστημα τουλάχιστο στο πανεπιστήμιο τον Ιούνιο τους άφησα να κάνουν πάρτι αντιγραφής. Για να μη με περνάνε και για βλάκα όμως πλησίαζα τους φοιτητές και από κοντά τους ρωτούσα "Αυτή η σμίκρυνση που έχεις στην παλάμη του αριστερού χεριού σου πόσο κοστίζει να τη βγάλεις στο τυπογραφείο;" Στις πανελλήνιες πάντως Κέρβερος.

Δημοσ.
Η σαπιλα του μεταπολιτευτικου κρατους ξεκινησε και εκκολαφθηκε στα πανεπιστημια. Ηταν το πρωτο μερος που καποια ανθρωπακια πηγαν να εξαργυρωσουν το δεκαλεπτο της ντουντουκας (στην καλυτερη περιπτωση - οι περισσοτεροι ηταν γιαλαντζι) κατα την 7ετια.

Ως λαμογια φτιαξαν μια αδιαπεραστη καστα που κανει γενικως κουμαντο και βοηθησε να φτασουμε στο σημερινο τελικο σκαλοπατι...

Πολλά plus.B)

Δημοσ.
εκεί ήμουν ορέ Γιάννη.

Άρα η κόρη σου είναι πρώτο έτος ακόμη.

υπομονή, έχει πολλά καλόπαιδα να δει εκεί μέσα.

αλλά η συγκεκριμένη το έπαιζε και θεογκόμενα, τρομάρα της.

Έχει μια λογική που κανείς δεν αντέδρασε. Τα περισσότερα παιδιά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους καθηγητές ως πάνσοφους και αλάνθαστους.

Χώρια που φοβούνται πως αν ανοίξεις κάσα με κανέναν απ' αυτούς, πτυχίο θα δεις με τη δευτέρα παρουσία.

Οχι...Επι πτυχιω ειναι αλλα οπως θα μαθεις αν δεν ξερεις αυτο σημανει πολλα....

Στην εποχη μου δεν ειχαμε τετοια παιδια....

Δημοσ.

Ather, άλλο να είσαι κέρβερος στην επιτήρηση, κι άλλο αυτό που περιγράφει ο Γιάννης.

Και γω έχω τύχει επιτηρήσεων που το παραμικρό κούνημα ήταν λες και χτύπαγαν σειρήνες.

Άλλο όμως αυτό, κι άλλο να ουρλιάζει η συγκεκριμένη (και κάποιοι άλλοι) και να κωλοχτυπιέται επειδή έχει τα προσωπικά της με τους υπόλοιπους καθηγητές στο πανεπιστήμιο.

Γιατί αυτό που είπε ο Γιάννης με το χαστούκι, κάποια στιγμή θα γίνει, και δε θα μείνει μόνο στο χαστούκι.

Δημοσ.
Ather, άλλο να είσαι κέρβερος στην επιτήρηση, κι άλλο αυτό που περιγράφει ο Γιάννης.

Και γω έχω τύχει επιτηρήσεων που το παραμικρό κούνημα ήταν λες και χτύπαγαν σειρήνες.

Άλλο όμως αυτό, κι άλλο να ουρλιάζει η συγκεκριμένη (και κάποιοι άλλοι) και να κωλοχτυπιέται επειδή έχει τα προσωπικά της με τους υπόλοιπους καθηγητές στο πανεπιστήμιο.

Γιατί αυτό που είπε ο Γιάννης με το χαστούκι, κάποια στιγμή θα γίνει, και δε θα μείνει μόνο στο χαστούκι.

Ετσι ακριβως....Αλλο να εισαι επιτηρητης και να πεις "Μαγκες δεν θα αντιγραψει κανενας" και αλλο με το που μπαινεις μεσα να αρχιζεις υστερισμους.

Δημοσ.

καλα τωρα ρε freedubus τι συγκρινεις?εναν φοιτητη το πολυ 23 χρονων που πιστευει πως τελειωνοντας το σχολειο,ξεμπερδεψε απο την ζωη και ειναι επι των πλειστων ανωριμος με μια υστερικια αγ@@@@τη η οποια εχει ψυχολογικα και εκμεταλευεται την θεση της για να περασει το δικο της???ο πρωτος λογως ανωριμοτητας,βλακιας κλπ κλπ δικαιολογειται.η δευτερη για κανενα λογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...