ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ξεκίνησα να φτιάχνω custom lists στο sharepoint για να περάσω πεδίο πεδίο κάποιους πίνακες οι οποίοι είναι σε excel ( copy-paste copy-paste...) Επειδή όμως είναι παρα πολλά αυτά που θέλω να περάσω και μου έχουν τεντωθεί λίγο τα νεύρα..θέλω να ρωτήσω το εξής Εφτιαξα ένα custom list με διάφορα πεδία χωρίς να περάσω εγγραφές. Έκανα export την λίστα αυτή σε spreadsheet και άρχισα από το desktop Μου να προσθέτω εγγραφές με σκοπό να την σώσω ξανά μεσω του excel Και να κάνω τελικά ένα Import spreadsheet στο sharepoint. Πως θα πρέπει να σώσω την λίστα για να την πάρει το sharepoint γιατί μου βγάζει συνέχεια σφάλμα όποτε πάω να την κάνω Upload." the specified spreadsheet is not a valid spreadsheet or contains no data to import" ---------- Προσθήκη στις 11:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:25 ---------- Συγνώμη για το θέμα που άνοιξα. Το βρήκα το πρόβλημα τελικά Έπρεπε να πάω στις ρυθμίσεις του Internet explorer Και να βάλω το http://Http://srv όπου βρίσκεται το site μου στα trusted sites
needSleep Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Με το sharepoint που έμπλεξες πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πιο κουφά προβλήματα. Έχουμε φτιάξει στην εταιρία που δουλεύω το intranet σε sharepoint 2007 και συνέχεια έχουμε προβλήματα. Ακόμα και για κάτι απλό μπορεί να ψάχνεις για ώρες στο google. Καλή τύχη λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.