Jason13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Η voda εβγαλε μια Προσφορα ανανεωσης συμβολαιου ΠΡΙΝ ΤΗΝ 18μηνη δεσμευση που εχω δινοντας μου ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ συσκευης, δηλ. μεσα σε μια συνδεση 18μηνης δεσμευσης θα εχω δυο επιδοτουμενες συσκευες(η πρωτη iphone ηταν). Το ειδα στο ιντερνετ αλλα και μου στειλανε και απο το ταχυδρομειο!!!Το ερωτημα είναι, 1) αντι για επιδοτηση μπορω να παρω μειωση παγιου??? 2) αντι για ανανεωση μπορω να κλεισω την συνδεση ή να αλλαξω εταιρια??(το ρωταω διοτι μετα τους 18 μηνες σου λενε ανανεωστε το συμβολαιο ή μπορεις να κλεισεις και την συνδεση) 3)Γιατι εγινε αυτη η προσφορα???χρωσταω 4 μηνες και μου στειλανε γραμμα.. Υ.Γ η συνδεση ληγει τα Χριστουγεννα!!! Και η επιδοτηση ειναι για smartphones και για κανονικο κινητο.. τωρα που ειδα στο my account αν θελω μπορω να ζητησω εκπτωση ΤΩΡΑ αντι επιδοτησης, αρα ισχυει το να κλεισω την συνδεση τωρα?
Jason13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πηρα το iphone τοτε, 360 ευρω(300 ευρω μεσω ιντερνετ μπορουσα) για 18μηνη δεσμευση στο 100 lite με 150 sms 100 χρονο kai 500mb ιντερνετ!!! τωρα μου δινουν 90 ευρω λογο τον unlimited που επιτηδες προσπαθουν να με πανε!! Εχουν περασει 10 μηνες και μου επιτρεπουν νεα επιδοτηση να παρω....Δεν θελω επιδοτηση, μου επιτρεπουν ομως μειωση παγιου!!!
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πηρα το iphone τοτε, 360 ευρω(300 ευρω μεσω ιντερνετ μπορουσα) για 18μηνη δεσμευση στο 100 lite με 150 sms 100 χρονο kai 500mb ιντερνετ!!! τωρα μου δινουν 90 ευρω λογο τον unlimited που επιτηδες προσπαθουν να με πανε!! Εχουν περασει 10 μηνες και μου επιτρεπουν νεα επιδοτηση να παρω....Δεν θελω επιδοτηση, μου επιτρεπουν ομως μειωση παγιου!!! δεν έχω βγάλει άκρη για το τι θες να κάνεις ούτε τι εννοείς 2 επιδοτήσεις μέσα σε 1 χρόνο, μπορείς να κάνεις ανανέωση συμβολαίου είτε με εκπτωση παγίου είτε με επιδότηση για συσκευή, κ στις 2 περιπτώσεις είναι σαν να λες θέλω να μείνω 1 χρόνο ακόμα στην εταιρία. μπορείς να ενεργοποιήσεις προσωρινά την έκπυωση παγίου και αν θέλεις αργότερα την απενεργοποιείς και παίρνεις συσκευή, αν δεν σε νοιάζει να πάρεις τώρα καινούργια συσκευή. ΜΗ τρελαίνεσαι όμως.σε όλους το κάνουν δεν είσαι εξαίρεση. πάντα οι επιδοτήσεις βγαίνουν στο 10μηνο για να μπορούν να σε δέσουν ξανά πριν κλείσει ο χρόνος κ τους φύγεις... καημένε που ζεις??? σιγά την προσφορά ...
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Βασικα πως εκανες 18μηνη δεσμευση? Ετησια δεν ειναι κανονικα?
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Βασικα πως εκανες 18μηνη δεσμευση?Ετησια δεν ειναι κανονικα? για το 3gs ήταν 18μηνη
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 για το 3gs ήταν 18μηνη Δεν το ηξερα αυτο. Περιεργο μου φαινεται παντως, αλλα μαλλον προσπαθησαν να αντιγραψουν την ΑΤ&Τ
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν το ηξερα αυτο. Περιεργο μου φαινεται παντως, αλλα μαλλον προσπαθησαν να αντιγραψουν την ΑΤ&Τ δυστηχώς μόνο στο θέμα της δέσμευσης.. γιατί στο θεμα της επιδότησης κάναν ότι κλασσικά τους συμφέρει....
Jason13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 δεν έχω βγάλει άκρη για το τι θες να κάνεις ούτε τι εννοείς 2 επιδοτήσεις μέσα σε 1 χρόνο, μπορείς να κάνεις ανανέωση συμβολαίου είτε με εκπτωση παγίου είτε με επιδότηση για συσκευή, κ στις 2 περιπτώσεις είναι σαν να λες θέλω να μείνω 1 χρόνο ακόμα στην εταιρία. μπορείς να ενεργοποιήσεις προσωρινά την έκπυωση παγίου και αν θέλεις αργότερα την απενεργοποιείς και παίρνεις συσκευή, αν δεν σε νοιάζει να πάρεις τώρα καινούργια συσκευή. ΜΗ τρελαίνεσαι όμως.σε όλους το κάνουν δεν είσαι εξαίρεση. πάντα οι επιδοτήσεις βγαίνουν στο 10μηνο για να μπορούν να σε δέσουν ξανά πριν κλείσει ο χρόνος κ τους φύγεις... καημένε που ζεις??? σιγά την προσφορά ... Απο εδω λυθηκε η απορια μου.....Μου επιτρεπουν στον 10ο μηνα κι αλλη επιδοτηση αλλα + αλλους 12 μηνες ενω εχω 8 μηνες ακομα...Και ημουν ετοιμος να κανω ανανεωση!! Υ.Γ: Η vodafone 1η χειροτερη εταιρια στην ελλαδα(wind δεν ξερω),
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Απο εδω λυθηκε η απορια μου.....Μου επιτρεπουν στον 10ο μηνα κι αλλη επιδοτηση αλλα + αλλους 12 μηνες ενω εχω 8 μηνες ακομα...Και ημουν ετοιμος να κανω ανανεωση!!Υ.Γ: Η vodafone 1η χειροτερη εταιρια στην ελλαδα(wind δεν ξερω), εαν δεν σε ενδιαφέρει να μείνεις πέρα από 8 μήνες ακόμα στην voda σαφώς και δεν πρέπει να παρεις την επιδότηση. η χειρότερη δεν ξέρω αν είναι, αλλά αυτές τις τακτικές τις ακολουθούν σε όλες τις εταιρίες. πάντως δεν είναι σαν το ξέφραγκο αμπέλι της wind..
Jason13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 εαν δεν σε ενδιαφέρει να μείνεις πέρα από 8 μήνες ακόμα στην voda σαφώς και δεν πρέπει να παρεις την επιδότηση. η χειρότερη δεν ξέρω αν είναι, αλλά αυτές τις τακτικές τις ακολουθούν σε όλες τις εταιρίες. πάντως δεν είναι σαν το ξέφραγκο αμπέλι της wind.. Αν μπορεις ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ..καταλαθως χθες πατησε εκπτωση αντι επιδοτησης και σημερα ολοκληρωθηκε η αιτηση με τον λογαριασμο μου online και ΛΟΓΙΚΑ θα με κρατησουν αλλους 12 μηνες στην εταιρια ενω θελω να φυγω(μπορουσα) στους 8 μηνες...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? να παρω τηλεφωνο την vodafone ΤΩΡΑ και να πω οτι εγινε λαθος???? να παω αυριο στο μαγαζι της vodafone και να το ακυρωσω???..
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Να πάρεις τηλέφωνο τώρα την εξυπηρέτηση και να πας και αύριο από το μαγαζί....
gs20309 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αν μπορεις ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ..καταλαθως χθες πατησε εκπτωση αντι επιδοτησης και σημερα ολοκληρωθηκε η αιτηση με τον λογαριασμο μου online και ΛΟΓΙΚΑ θα με κρατησουν αλλους 12 μηνες στην εταιρια ενω θελω να φυγω(μπορουσα) στους 8 μηνες...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? να παρω τηλεφωνο την vodafone ΤΩΡΑ και να πω οτι εγινε λαθος???? να παω αυριο στο μαγαζι της vodafone και να το ακυρωσω???.. δεν τρέχει τίποτα..πας από μια vodafone κ το ακυρώνεις
Jason13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 δεν τρέχει τίποτα..πας από μια vodafone κ το ακυρώνεις Αυριο θα παω..Ευχαριστω, ειχα ενα αγχοος.. Μιας και εφτιαξα θεμα, τον Αυγουστο κλεινω 12 μηνες(συνολικα εχω 18 μηνες) αλλα επειδη θελω να παρω το iphone 4 συμφωνα με τους ορους στον 12o μηνα δεν πληρωνεις "προστιμο" ενα μερος της επιδοτησης, αλλα πληρωνεις τους αλλους 6 μήνες με 16% το μηνα προστιμο σωστα ??? δηλ. με 40 ευρω ολα που εχω καθε μηνα θα πληρωσω προστιμο 36 ευρω και θα κλεισω την συνδεση 6 μηνες νωριτερα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.