mariosLM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 καλησπεριζω Εχω το pc της υπογραφης και επειδη σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη για να τον ανεβασω ελαχιστα τον cpu για καθημερινη χρηση γιατι αυτη δεν...... θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η πιο καλυτερη παθητικη ψυκτρα για s775. Γυρω στα 30 γιουρια ας πουμε και βλεπουμε Αν βεβαια υπαρχει κατι αθορυβο και οικονομικιοτερο με ανεμηστηρα για να μην ακουγεται το βραδυ μεσα στην νεκρα θα το δουμε. Thanks προκαταβολικά
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δε θα κερδίσεις τίποτα ιδιαίτερα κλοκάροντας το Celeronάκι :/ Προσπάθησες με την P5KPL-VM και δεν; Από θερμοκρασίες πώς πας; Επίσης παθητική ψύξη και ελληνικό καλοκαίρι -> ΝΟΤ.
mariosLM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Απο θερμοκρασιες δεν παιζει κανενα προβλημα. Την εχω φτασει απο 1.8 που ηταν stock στα 2.1 και αρχισε να τρωει διαληψεις (επανεκκινησεις). Και μου φανηκε περιεργο γιατι θυμαμαι κατι celeronakia s478 με απλη μητρικουλα ταβανιαζαν σχεδον για την πλακα. Την ψυχτρα την θελω για τον θορυβο γιατι με την stock δεν μπορω να αφησω ανοιχτο το pc το βραδυ να κατεβαζει. Δηλαδη και κατι με ανεμηστηρα να εβρισκα που να μην εκανε θορυβο δεν θα με χαλουσε καθολου
mariosLM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν κανει θορυβο γιατι εχει μονο εναν τεραστιο ανεμηστηρα στο πλαι και 2 μικρα πισω που ειναι τελειως χαμηλωμενα και δεν ακουγεται.Αν σταματησω δηλαδη τον ανεμηστηρα της ψυκτρας ακουγεται μονο ο δισκος που διαβαζει.Οποτε αν λυσω αυτο το προβλημα θα ειμαι μια χαρα
sozz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εγω με αυτην την mobo εχω παει τον q6600 στα 333fsb (3ghz παραπανω δεν παει )
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις με αυτή fanless, και αν ανεβάζει θερμοκρασίες (αν έχει στοιχειώδες airflow μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα), βάζεις και τον 12άρη πάνω που είναι αρκετά ήσυχος. Και review.
RcManiac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Θα χωράει στο κουτί του όμως; να μας το ελεγε κιολας...
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Xμ, όχι. Τώρα το πρόσεξα. In that case, μάλλον αυτή με ήσυχο 12άρη, fanless δε πιστεύω να παίξει.
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Xμ, όχι. Τώρα το πρόσεξα. In that case, μάλλον αυτή με ήσυχο 12άρη, fanless δε πιστεύω να παίξει. Βασικά στον RcManiac αναφερόμουν :Ρ Τι στο καλό.. στη σελίδα της Scythe δεν την έχει :ς Κι αυτή κοντά στα 16cm την κάνω. Edit: 15.9 είναι :Ρ -> http://cttl.cz/index.php?gid=10829
mariosLM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 και οι 2 χωρανε στο κουτι( ο θεος να το κανει ), μαλλον θα παω για την CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler γιατι ειναι λιγοτερο θηριο. ευτυχως ετοιμαζω και κουτακι πιο μεγαλο οποτε τα πραγματα θα ειναι λιγοτερο στριμοκολ@. Πιστευω μια χαρα θα ειναι ο celeron χωρις ανεμιστηρα και αν αλλαξουμε και μητρικη αργοτερα βλεπουμεΤωρα για την μητρικη δεν ξερω...προφανως τα εχει φτυσει
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Κι από μένα την Hyper 212 πάντως, αν χωράει (περίεργο μου φαίνεται σε ισοπόκουτο). Πολλά τα 37€ για το Celeronάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.