Προς το περιεχόμενο

Radeon x1900XT bottleneck

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εβαλα μια radeon x1900XT στο 2ο μηχανημα της υπογραφης μου (φυσικα και με αλλο τροφοδοτικο) και τη βλεπω να κοβει πολυ... Παιζει θεμα bottleneck? Θα κανω λιγο o/c (και αμα δε καει απο temps λογο stock ψυχτρας...) να δω μηπως παει καλητερα... Τι λετε?

---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

A επισης δεν εχω βρει καποιο catalyst που να λειτουργει στα win7 σωστα και λειτουργει με τους drivers των windows?

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα πανω σε τι ηταν... μου την εδωσαν...

Να και τα αποτελεσματα του o/c.... μπορω να πω πως ειδα μια μικρη διαφορα..

insomniap.jpg

Δημοσ.

Εμ, αν δεν ξερεις σε τι ηταν και δεν την ειχες χρησιμοποιησει ξανα που ξερεις πως κοβει πολυ ?

Δημοσ.

Στοοο μεταξυ εμαθα πως ηταν πανω σε Pentium D 805 τωρα μητρηκη δεν ειχε ιδεα. Παντος σε Test Drive Unnliited που επαιζε αυτος του το επαιζε με full γραφιλα λεει χωρις κολληματα ενω εμενα μαλακιζεται σχεδον με ολες τις ρυθμησεις στα ψηλα...

Δημοσ.

Το καλυτερο παιχνιδι να δοκιμασεις αυτην την καρτα ειναι το serious sam 2....

Τσεκαρε το φιλος μου που ειχε αυτην την καρτα το επαιζε ανετα με ολα full 1280x1024

Δημοσ.

Να το δοκιμασω και αυτο... θα σας πω μολις...

---------- Προσθήκη στις 23:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ----------

Κατι που εκανα ακομα ηταν να δοκιμασω το Burnout Paradice που και αυτο κανει τα κολληματακια του ενω θυμαμαι με την 3650 agp και p4 s478 στα 3 που ειχα δεν ηταν ετσι...

Δημοσ.

1280x1024 την ιδια οθονη που ειχα τοτε με την 3650 εχει το pc αυτο. Ναι ειναι στα x16 η καρτα κανονικα...

---------- Προσθήκη στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:07 ----------

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάζει αλλά έκανες καθαρισμό των παλιών drivers;

Ναι ολα τα εχω καθαρισει με το total uninstaller pro..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Serius sam 2... παπαρεξ κολαει... μπουκαλακι στο χερι και ααααααντε γεια... περιμενω αν ειναι απο ενα φιλο να μου πει τιμη για ενα e5200 μηπως κανουμε δουλεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...