Προς το περιεχόμενο

Samsung SyncMaster SM320MXn Black 32¨ Wide

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε γνώμες για την παρακάτω οθόνη; αυτή

Επειδή έτυχα επιδότησης, να πάω καλύτερα σε EIZO 24" μιας και το budget δεν είναι μεγάλο πρόβλημα; Ταινίες και παιχνίδια αλλά και πολύ office η χρήση της.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι οθόνη αλλά τηλεόραση, άσε που έχει και κάτι σαν PC built-in για media player λειτουργίες λογικά...

Δημοσ.

Επειδή πρέπει να ξοδέψω ποσό >1700 ευρώ ποιά EIZO θα μου προτείνατε; Σκέφτομαι για αυτό το μοντέλο...24'' EIZO CG245W-BK Δυστυχώς πρέπει να πάρω αναγκαστικά μία οθόνη και όχι 2...

• Super Moderators
Δημοσ.
Με 1700ε παιρνεις την 30WQXi της NEC, κορυφαιο μοντελο αντιστοιχο των ΕΙΖΟ.

δεν είναι πλέον αυτή η κορυφαία της NEC αλλά η καινούρια PA301W με το p-IPS 10bit panel με 14bit 3D LUT

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειπε με 1700ε, οχι με 2000+.......

Επειδή πρέπει να ξοδέψω ποσό >1700 ευρώ ποιά EIZO θα μου προτείνατε;

ποσό>1700 σημαίνει ποσό μεγαλύτερο των 1700, τώρα αν είναι misstype δεν φταίω εγώ :P

Δημοσ.

Φιλε μου καλες οι ΕΙΖΟ αλλα υπερεκτιμημενες και δεν τις συνιστω σε κανεναν. Απο εκει και περα οτι και να παρεις σε αυτα τα λεφτα καλο θα ειναι, δεν χρειαζεται καποιος να σου πει συγκεκριμενο μοντελο, εξαλλου σε αυτα τα χρηματα 2 νομιζω βγαζει.

Δημοσ.
Φιλε μου καλες οι ΕΙΖΟ αλλα υπερεκτιμημενες και δεν τις συνιστω σε κανεναν. Απο εκει και περα οτι και να παρεις σε αυτα τα λεφτα καλο θα ειναι, δεν χρειαζεται καποιος να σου πει συγκεκριμενο μοντελο, εξαλλου σε αυτα τα χρηματα 2 νομιζω βγαζει.

Έχω την εντύπωση πως ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά θα δεχτώ την άποψή σου γιατί σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρεις από εμένα και θα κοιτάξω και προς NEC μεριά, από ότι κατάλαβα θεωρείς πως είναι πιο value for money επιλογή.

Δημοσ.

Η μια ειναι Γερμανικη εταιρεια, η αλλη Ιαπωνικη....

Και οι 2 ειναι εφαμιλλες σαν εταιρειες και σαν ποιοτητα, δεν ειναι τυχαιο που κονταροχτυπιουνται στην Αγορα στα High End μοντελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...