Προς το περιεχόμενο

Laptop και Linux

Sordnaxela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να αγοράσω κάποιο laptop γύρω στα 750-800 euro και θα ήθελα προτάσεις σχετικά με κάποιο με το οποίο δεν θα έχω προβλήματα συμβατότητας με Linux και συγκεκριμένα με τη Fedora 13 που σκέφτομαι να του εγκαταστήσω. Ρωτάω διότι έχω ακούσει προβλήματα με touchpad, camera, πληκτρολόγιο τα οποία θα προτιμούσα να μην αντιμετωπίσω. Αν κάποιος αγόρασε πρόσφατα κάποιο laptop και έχει κάνει κάποια εγκατάσταση Linux, παρακαλώ να μου πει για την περίπτωσή του. Άσχετο... τα προεγκατεστειμμένα παντού Windows 7 δεν γίνεται να τα γλιτώσω έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα να αγοράσω κάποιο laptop γύρω στα 750-800 euro και θα ήθελα προτάσεις σχετικά με κάποιο με το οποίο δεν θα έχω προβλήματα συμβατότητας με Linux και συγκεκριμένα με τη Fedora 13 που σκέφτομαι να του εγκαταστήσω. Ρωτάω διότι έχω ακούσει προβλήματα με touchpad, camera, πληκτρολόγιο τα οποία θα προτιμούσα να μην αντιμετωπίσω. Αν κάποιος αγόρασε πρόσφατα κάποιο laptop και έχει κάνει κάποια εγκατάσταση Linux, παρακαλώ να μου πει για την περίπτωσή του. Άσχετο... τα προεγκατεστειμμένα παντού Windows 7 δεν γίνεται να τα γλιτώσω έτσι;

Ρίξε μια ματιά :

- http://www.linux-laptop.net/

π.χ. DELL

και τι σε πειράζουν τα 7; Κάνεις ή format (πριν φτιάξε και τα Recovery Discs) ή dual-boot!

Επισκέπτης

υπαρχει παντως και αυτη ( http://sid.gr/doku.php/ms_free_laptop ) η διαδικασια, με την οποια μπορεις να παρεις τα χρηματα που δινεις για την αδεια των γουϊν πισω, απλα ειναι λιγο χρονοβορο συνηθως στα διαδικαστικα... Παντως εχει γινει και τα εχουν παρει πισω τα λεφτα τους...

Ο καλύτερος τρόπος να ελένξεις την συμβατότητα ενός υπολογιστή με το GNU/Linux,είναι να το δοκιμάσεις στον υπολογιστή με LiveCD.Πάντως δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Δες και εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...